Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Göklerin sırları

30 Eylül - 06 Ekim 2019 haftası

1 Ekim Salı
Venüs- Plüton karesi (07:17) (Sevgi huzur ister, insansa hep bir kriz yaratma eğilimi içindedir. Her şey döngünün bir parçasıdır. Kalmak için yola çıkana hiçbir şey gitme vaktinin geldiğini söylemeyecektir. Kendimizde kalırız, kendimizle kalırız ve buradan her şeye uzanma şansı kazanırız. Zenginlik budur.)

3 Ekim Perşembe Merkür akrep burcuna geçiyor (11:14) (Daha derinde neyin olduğunun peşine üştüğümüzde duyduklarımızın, gördüklerimizin ve bildiklerimizin ilk zihnimizde belirenden çok farklı karşılıkları olduğunu fark ederiz.

Plüton geri hareketi bitiyor (09:38) (Değişmek bir seçim de olsa ve bu bir anlık bir şey gibi de gözükse bunun hazırlığı ve oturuşması geniş bir zamanla ilgilidir. Kimse hala korkuyorken değişme şansına sahip değildir. Değişim, korkuyu yendiğimizde, her iki seçeneğe de eşit mesafede durabildiğimizde başlar.)

4 Ekim Cuma
Mars terazi burcuna geçiyor (07:21) (Adalet uğruna savaşarak değil yaşadıklarımızla olgunlaşarak anlayabileceğimiz bir şeydir. Zaman, en hatasız tartıdır. Zamanı anlamak, yaşamın sırrını anlamaktır. Çok şey alır, çok şey verir. Nihayet kanatlarımız olur. Her şey orada parıldayacaktır.)

5 Ekim Cumartesi
İlkdördün (12° Oğlak 09’) (19:46) (Büyümek istediğini görüyorum. Takdire şayan! Bense sana önce küçülmeyi öneriyorum. Sonrasında olanlara şaşıracaksın!)

30 Eylül Pazartesi (Ay günü)
Ay: Akrep (12:41 itibariyle) (05:04 boşlukta)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 24 / 6 (Aşıklar) (İkizler) (Kalbin sesi, insana kendini yuvasında hissettirir.)
Günün Tarot Kartı: Joker (0) (Uranüs) (Sürprizler, çağırdıklarımızın gelmesidir.)
Su (duygu) Enerjisi

Ay- Merkür kavuşumu (05:05) Açığa çıkan duygular hep yeni çözümlemelere gidilmemiz içindir. Geçtiğimiz sokaklar değişmez; bununla birlikte o sokakta fark ettiklerimiz değişir. Zenginlik, bunun içindedir.

Ay- Uranüs karşıtlığı (21:55) Bazen ne kadar korumaya çalışırsan çalış sahip olduklarını, onları yitirirsin. Bu yeni olana yer açabilmen içindir. Yitirdiğini sandıkların daim sendedir. Hatta bunlar yitirdiklerin değil, içselleştirdiklerindir.

1 Ekim Salı (Mars günü)
Ay: Akrep
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 14 / 5 (Denge / Aziz) (Yay / Boğa) (Dünya, en bilge öğretmendir.)
Günün Tarot Kartı: Ermiş (9) (Başak) (Saflık, yakınlıkla ilgilidir.)
Su (duygu) Enerjisi

Ne kadar derine inersen o kadar yıldızlara erişirsin; çünkü gökyüzünün yansıması yeryüzündedir. Hatta suların derinlerinde... Güneş batmıyordur, bir yolculuğa çıkıyordur. Daha parlak doğacaktır; çünkü indiği karanlık onu yıkayacak ve sadece gerçek olanın onda kalmasını sağlayacaktır.

2 Ekim Çarşamba (Merkür Günü)
Ay: Yay (14:44 itibariyle) (12:44 boşlukta)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 15 / 6 (Şeytan / Aşıklar) (Oğlak / İkizler) (Kalbin ışığı, yaşamın kaynağıdır.)
Günün Tarot Kartı: Güneş (19) (Güneş) (Parlamak, o an ne hissettiğinin ve bunun nereden geldiğinin farkında olmakla başlar.)
Ateş (hareket) Enerjisi  

Ay- Mars sekstili (12:45) Cesaret, insanın özünü hatırlamasıdır. O zaman ihtiyaç duyduğu güç onda kendiliğinden uyanacaktır. Tıpkı toprağa ekilen tohumun filizlenmesi gibi... Doğasını yansıtmasıdır bir parçanın! Bu bir meydan okuma olmaktan öte var olmaktır.

3 Ekim Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Yay
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 16 / 7 (Kule / Araba) (Mars / Yengeç) (Değişim, bilinen her şeyin anlamını yitirmesiyle başlar.)
Günün Tarot Kartı: Ölüm (13) (Akrep) (Öldürülen ne varsa, ondan geriye kalan yarına tohumdur.)
Ateş (hareket) Enerjisi

Ay- Güneş sekstili (07:41) İnsan kendini tartıya koyar. Bu seçeneklerini tartıya koymasıdır. Hikaye, var olmayı seçmek ya da seçmemekle ilgilidir çokça... Var olan, var olan her şeyle birleşir ve büyük resimde, gökyüzünde yerini alır. Reddeden kısır kalır. Bu yok olmak değil, vaktini beklemektir.

Ay- Jüpiter kavuşumu (23:40) Yol bizi kendisine çağırır. Bu çağrıyı duymama şansı yoktur. Yarattığımız gürültüyle bu sesi bastırmaya çalışmamız anlamsızdır. Korkunun ecele faydası yoktur derler ya! Güven, insanın özüne ne kadar yakın ya da uzak olduğuyla ilgilidir. Yola güvenen kendine, kendine güvenen yola gelir.

4 Ekim Cuma (Venüs günü)
Ay: Oğlak (20:43 itibariyle) (10:32 boşlukta)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 17 / 8 (Yıldız / Adalet) (Kova / Terazi) (Hak ediş, yıldızlardan gelir. Yıldızlar geleceğin ve geçmişin bir tek ışık olduğu yerdir.)
Günün Tarot Kartı: Şeytan (15) (Oğlak) (Korku, ilk adımdır. Güven, onun oğludur.)
Toprak (maddi dünya) Enerjisi

Ay- Venüs sekstili (10:33) Sevmek, özlerin birbirini hatırlamasıdır. Her şey burada başladı sananlar, ne kadar yanılmıştır. Her şey başlayalı öyle uzun zaman oldu ki! Şimdi bir kez daha, bir kez daha buluşuluyor ve kim bilir daha kaç kere? Sonsuzun içinde ölümsüz olan bir şey var ve o ölümü reddetmiyor, kabul ediyor. İşte yaşamın sırrı!

Ay- Mars karesi (21:25) Bazen hiç de kolay değildir. Sorular hiç çalışmadığımız yerden gelir. Kapana kısılmış hissederiz. Sanki çıkış yok gibidir. Bununla birlikte hep bir çıkış vardır. Sadece bugün değildir belki, yarındır. Kaç yarın daha gerekli, bilmiyoruz. Anlamak için devam etmek gerek, her şeye rağmen, usulca, sessizlik kimsenin duymayı reddedemeyeceğidir. Yeter ki gerçek olsun!

5 Ekim Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Oğlak
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 18 / 9 (Ay / Ermiş) (Balık / Başak) (Tanrıya yaklaştıkça dünya anlamlanır.)
Günün Tarot Kartı: Kader Çarkı (10) (Jüpiter) (Büyümek, kendini sana akana açmakla ilgilidir.)
Toprak (maddi dünya) Enerjisi

Ay- Merkür sekstili (00:52) Bazen hiç mantıklı gelmeyebilir yaptıklarımız, kararlarımız, inatçılıklarımız... Bu kalbimizin bize biraz zamana ve önemsenmeye ihtiyacım var deyişidir. Ay- Güneş karesi (19:46) İnsanın kendiyle çeliştiği birçok zaman vardır. Herkes bunun yanlış olduğun düşünür. Halbuki bu her şeyin başladığı, Tanrıyı anlamaya biraz daha yaklaşıldığı yerdir. Doğru olmaya çalışmaktan çok daha değerlidir doğrulmaya çalışmak!

Ay- Satürn kavuşumu (23:39) Sorumluluğunu almadığımız hiçbir şey bize ait değildir. Kullanmayı bilmediğimiz bir silah, bizi de öldürebilir ki silah öldürmek için değil, kendini koruyabilmek, hayatta kalabilmek içindir. Herkes bir güce sahiptir. O gücü nasıl kullandığı, onun kaderidir.

6 Ekim Pazar (Güneş günü)
Ay: Oğlak
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 19 / 10 / 1 (Güneş / Kader Çarkı / Büyücü) (Güneş / Jüpiter / Merkür) (Yolu açacak olan yolda topladıklarımızdır.)
Günün Tarot Kartı:  Yıkılan Kule (16) (Mars) (Hayaller yıkılmak, gerçekler tekrar tekrar yapılanmak içindir. Sana hayal ettiğin değil, hayalinin seni götürdüğü armağan edilir.)
Toprak (maddi dünya) Enerjisi

Ay- Plüton kavuşumu (12:14) En zor anlaşılanlar, hep en basit olanlardır. İnsan karmaşayı sever; çünkü orada saklanacak bir sürü yer vardır. Bunu aştığında önce çıplak kalır, sonra utanması gerekenin bundan çok daha başka şeyler olduğunun farkına varır. İşte o zaman kapı açılmıştır.

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0542 353 90 83

www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.