Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Sırrı bilmek

16 Eylül - 22 Eylül 2019 haftası

18 Eylül Çarşamba

Satürn İleri Hareket (11:46) Neyin sorumluluğunu almaktan kaçarak gerçek sorunun etrafında dönüp geçici çözümler bulmayı seçtiniz? Neyle yüzleştiğinizde uzun zamandır kaçtığınız bir şeyi kalıcı olarak çözüme ulaştırma şansı kazanırdınız?

19 Eylül Perşembe

Mars- Plüton üçgeni (18:53) Sana yenmeyi ya da yenilmeyi değil bir şeyi yenerken bir şeye yenildiğini, bir şeye yenilirken bir şeyi yendiğini hatırlatmak istiyorum! "Hayallerim de değişebilir, gerçeklerim de..."

21 Eylül Cumartesi

Jüpiter- Neptün karesi (19:43) Çok olan her şey sınavını ardında gizliyordur. Yeteri kadar olduğunda ve varlığını koruduğunda kapı açılmaya başlıyordur.

22 Eylül Pazar

Son dördün 28⁰ İkizler 48’ (05:40) Tarafsız bir gözlemci olmayı öğrenmediğin müddetçe seçtiğin taraf ne için yola çıktığını unutacağın bir savaş olacaktır. Hiçbir yol, gitmek istediğin yere gidebileceğin tek yol değildir ve dünyadaki insan sayısı kadar farklı yol, bir tek yolculuğun inşasını mümkün kılan tuğlalardan başkası değildir. Bu zenginliği görmezden gelme, alacağını al ve devam et sadece!

Merkür- Satürn karesi (19:18) Ne konuda abartıya kaçarsan sistem sana dengenin ne olduğunu hatırlatır. O köprüden geçmenin tek yolu bunun ne olduğunu anlamaktır.

16 Eylül Pazartesi (Ay günü)
Ay: Koç (19:01 boşlukta)
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 28/ 10/ 1 (Kader Çarkı/ Büyücü) (Jüpiter/ Merkür) (Her deneyim öğretir, her öğrendiğimiz yeni bir deneyime açılan kapı demektir.)
Günün Tarot Kartı: Güç (11) (Aslan) (Güç bir insanın karakterini ortaya döken turnusol gibidir. Bir insanı eline güç geçtiğinde çözersiniz. Kendinizi de...)
Ateş (hareket) enerjisi

Ay- Satürn karesi (05:29) Sorumluluğunu almamız gereken başlangıçlardır. Neyi nasıl ve neyi ne için başlattığımız... Her şey nasılın açtığı kapıca ve ne içine kalabildiğimiz sadakatçe şekillenir. Bu değişme değil, özü koru demektir.

Ay- Jüpiter üçgeni (10:28) Her deneyim bizi farklı bakış açılarına taşır. Deneyim bir yerden çıkıp yeni bir yere varmak demektir. Yaşamı değerli kılan bu yer değiştirmedir. Hareketsizlik bilinçsizliği de beraberinde getirir. Evrenin değişen enerjilerine uyumlanmak, bunun için de hareket gerekir. Bu bereket ve her türlü büyümenin ön koşuludur.

Ay- Pluto karesi (19:02) Kimse bize hiçbir şeyin bizi yaralamayacağını söylemedi. Kimse bize bundan sonra yara almayacağımızın garantisini vermedi ve veremezdi. Sadece şunu söylemek mümkündü, her yara iyileşir ve bunun armağanı, evrenin kanatlarının göğsündeki varlığını hissedebilmektir.

17 Eylül Salı (Mars günü)
Ay: Boğa (13:30 itibariyle)
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 29/ 11/ 2 (Güç/ Azize) (Aslan/ Ay) (Samimiyetteki sertlik, hiçbir zaman samimiyetsizlikteki yumuşaklık kadar onursuz değildir. Bu sertliği kişisel algılamayan, evrenin saf sevgisinin göğsünden akmasına izin vermiş olarak kalbin sırrına bir adım daha yaklaşabilir. Diğerinde kapılar sıkı sıkı kilitlidir.)
Günün Tarot Kartı: Ölüm (13) (Akrep) (Yüklerini bırakmadıkça yükselmek mümkün değildir. Bu yükler o olmadan asla dediğimiz her şeydir.)
Toprak (madde) Enerjisi 

Sessizlik yeryüzünün en eski çalgısıdır. Onun notalarında huzur, onun notalarında doğanın sırrı saklıdır. Boşa söz gümüşse sükut altındır denmemiştir.  Herkes onu çalmayı öğrenmenin oldukça kolay olacağı kanısındadır; halbuki bu tüm yaşamın özüne dokunamadan mümkün değildir; çünkü ne zaman duracağını bilmek, ne zaman başlayacağını bilmekten çok daha büyük bir bilgeliktir.

18 Eylül Çarşamba (Merkür Günü)
Ay: Boğa
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 30/ 3 (İmparatoriçe) (Venüs) (Güzelliğin nasıl göründürdüğü değil nasıl hissettirdiği olduğunu anlayanlar, daha iyi hissettirmeye çalışırlar. Halbuki buradaki çaba var olan tüm güzelliğin katili olmanın ilk aşamasıdır.)
Günün Tarot Kartı: Aşıklar (6) (İkizler) (Bir çok şey umduğun gibi olmayabilir, bu artık yola çıktığın gerçeğini değiştirmeyecektir.)
Toprak (madde) Enerjisi 

Ay- Uranüs kavuşumu (01:30) Değişim, üzerine konuşmakla gerçekleşebilecek bir şey değildir. Bir an bir şey olur ve siz bir anda dümen kırmış bulursunuz kendinizi, bunun doğruluğunu sorgulamazsınız, sadece yaparsınız ve yeni güzergahı çoktan tanımaya başlamışsınızdır. Bu bugüne kadar içinden geçtiğiniz her şeyin ürünüdür. Vakit geldiğinde olur.

Ay- Satürn üçgeni (16:51) Hiçbir şey öyle çok da kolay olacak değildir; bununla birlikte olan, özünüzü besliyor olduğunda ve siz burada o kutsal gücün sizinle olduğunun farkına vardığınızda bunun adı zorluk değil, dev dalgalar üzerinde sörf yapabiliyor olmanın tadını çıkarmaktır.

Ay- Neptün sekstili (23:01) "İyi şeyler zamanla, mucizeler bir anda olur." Mucizeleri var eden, iyi olanın derinlerine uzanan köklerinizin ne kadar iyi beslenebildiğiyle ilgilidir. İyiniz, kötünüzü tanımadan sizinle buluşabilecek bir sevgili değildir. Kötünüze yakın olun, onu tanıyın ki ki iyiniz geldiğinde suratına bön bön bakmayın!

19 Eylül Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: İkizler (23:57 itibariyle) (16:55 boşlukta)
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 31/ 4 (İmparator) (Koç) (Ne istediğimi biliyor olmam, hemen harekete geçip hiç durmamam gerektiği anlamına gelmez. Önce onunla kurduğum ilişkinin derinlerine inebilmeliyim ki armağan, ruhumun ışığının beni vardıracağı en değerli durak olsun!)
Günün Tarot Kartı: Ermiş (9) (Başak) (Arınmak, fiziksel boyutta bıraktıklarımızın çok ötesinden kendimize yaptığımız haksızlıkların farkına varmaktır. Sevgi bunu başaranın harcıdır.)
Hava (düşünce) Enerjisi

Ay- Mars üçgeni (05:19) Cesaret etmem için ne kadar çok şeye sahip olduğumu anlamaya çalışmaktan önce ne kadar çok şeyi kaybetmeyi göze alabileceğimi anlamak gerekir.

Ay- Pluto üçgeni (06:01) Aldığım her yara, yaşadığım her zorluk bir gün birileri kara kara düşünürken benim gülümseyerek yürümeye devam etmem olur. Beni takip edenler olacaktır, onlar bunun sebebini ancak anlattığımda anlayacaktır.

Ay- Güneş üçgeni (16:56) Parlayan, güneşin sessizce uzaklaşmayı seçmesiyle çöken karanlığın sonrasında bize en değerli haliyle tüm ışıltısını sunar. Öyleyse parlamak, karanlığın içinden özünüzü koruyarak geçmekle mümkündür. Işığın olmadığı yerde yolu bulan gözleriniz değil, kalbinizdir ki bu ışığa bir hayli yakınsınız demektir.

20 Eylül Cuma (Venüs günü)
Ay: İkizler
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 23/ 5 (Aziz) (Boğa) (Doğa, her zaman güvenebileceğiniz tek dosttur.)
Günün Tarot Kartı: Dünya (21) (Satürn) (Dünya, mezun olabileceğimiz en iyi üniversitedir. Doğduğumuz topraklar evrensel olana açılmanın biletidir.)
Hava (düşünce) Enerjisi

Ay- Venüs üçgeni (13:50) Sevgi, taraf olmakla değil, tarafsız olmakla mümkündür. Onu sevdiğiniz için onunla ilgili her şeyi yüceltmeyin, onu sevmenizin onunla ilgili tüm iyilerin ve kötülerin ötesinde bir boyutu olduğunu keşfedin. Bu saflaşmaktır.

Ay- Merkür üçgeni (20:23) İletişim kurduğunuz her parça, kendinize attığınız bir adımdır. Sadece sizin gibi olanlarla değil, sizin gibi olanlarla, olmayanlarla, hatta canlılar kadar cansızlarla iletişim kurun. Öğrendiklerinize ve bunun sizde yarattığı değişime şaşıracaksınız.

21 Eylül Cumartesi (Satürn günü)
Ay: İkizler
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 24/ 6 (Aşıklar) (İkizler) (Hepimiz koca bir ailenin birbirlerinin varlığını unutmuş üyeleriyiz. Şükür ki bir yerlerden bir vesileyle birbirimize gülümsemekteyiz. Yoksa tek gerçeğin kan olduğunu düşünecek ve hep onun peşine düşecektik.)
Günün Tarot Kartı: Joker (0) (Uranüs) (Herkesin olması gerektiğine inandığı ile sınırlı bir hayat, doğamamış bir bebeğin anne karnında büyümeye devam etmesidir.)
Hava (düşünce) Enerjisi

Ay- Jüpiter karşıtlığı (07:53) Büyümek güzeldir; bununla birlikte büyük şeylerin peşine düşerek küçük şeylerin değerini es geçmek adil değildir ve bunun ne anlama geldiğimi mutlaka önümüzde belirecektir.

Ay- Neptün karesi (08:01) Sınırlar, bizim varlıklarına duyduğumuz ihtiyaçla alakalıdır. Henüz sezgi boyutunda değiliz. Oraya vardığımızda anlamaya ve anlatmaya çalışmak yerine sadece ilerleriz.

Ay- Mars karesi (17:04) Hiçbir zafer kolay kazanılmış değildir. Her zafer, yeni bir yaşamın habercisidir. Ölüme şahit olanın eskiyi sürdürmesi mümkün değildir. Yeni olan çok daha değerlidir. 

22 Eylül Pazar (Güneş günü)
Ay: Yengeç (07:49 itibariyle) (05:39 boşlukta)
Güneş: Başak
Günün Sayısı: 25/ 7 (Araba) (Yengeç) (Yola çıkmak istiyorsan bavulunu hazırla ve onu birisine hediye et. Bu ihtiyacın olan her şeyin yolculuğun boyunca sana hediye edileceğini gösterir.)
Günün Tarot Kartı: Güneş (19) (Güneş) (Doğmak, samimiyet ve dürüstlük ile mümkündür. Kalp, onun sesini duyarak ve onun ritmine uyarak ilerlediğinde sende ışığıyla görünür.)
Su (duygu) Enerjisi

Ay- Güneş karesi (05:40) Bir sürü şey biliyorum. Hepsini kullanmak istiyorum; bununla birlikte bazen kendimi, kendi kendimle çelişirken buluyorum. En doğrusunu yapmak istiyorum. Hatasız olsun istiyorum. Sonra fark ediyorum ki hata yok, inişli çıkışlı bir yol var ve hepsinin hepimize hatırlattığı bir dolu şey var.

Ay- Uranüs sekstili (18:30) Bazen bildiklerini bir kenara itebilmeli insan ve sadece ne hissettiğine, bu hislerin onu nereden alıp nereye götürdüğüne ve bu esnada nelerin açığa çıktığına dönüp bakabilmeli! İçimizde varlığının ve değerinin farkında olmadığımız bir gömü var. Dışarıdan aldıklarımız, içeriden aldıklarımızla dengelenmediğinde hamdır.

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0542 353 90 83

www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.