Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Kutsal ateşi yakma

09 Temmuz - 14 Temmuz 2018 haftası

22 Temmuz Pazar Venüs-Jüpiter Sekstili
Venüs başakta, Jüpiter akrepte, toprak- su desteği, sadık kalarak sürdürdüğünüz yolculuk, sizi saflaştırır. Bu saflık fırtınaların içinden geçmenizi ve derindeki bir hakikatin farkına varmanızı sağlar. Engeller, vazgeçmeniz için değil, onlardan büyüyerek özgürleşmeniz içindir. Bu iki iyicilin uyumlu açısı, her ne kadar Venüs güç kaybettiği bir konumda olsa da kalıcı işler yapmak için bize fırsat sağlıyor. Var olan potansiyeli, işlerinizi kolaylaştırmak için kullanma zamanı! Saldırmayın, savunmaya geçmeyin, uzlaşın ve birlikten doğan kuvveti keşfedin!

16 Temmuz Pazartesi (Ay günü)
Ay: Başak
Güneş: Yengeç

Toprak enerjisiyle başlıyoruz haftaya! Somut şeylerin peşindeyiz! Başak bizden ayrıştırmamızı ve geliştirmemizi ister. Kendimize çekidüzen verme, ortalığı derleme toparlama zamanı! Ay- Uranüs üçgeni, sürpriz gelişmelere, rutini bozma arzusu taşıyan eylemlere, finansal gündemlere, parlak fikirlere işaret ederken Ay- Satürn üçgeni, sorumluluk bilinciyle, disiplinli bir şekilde, sabırla yol almamızı vurguluyor. Ay- Venüs kavuşumu, iç dünyamızda sevgiyi, uyumu, bir aradalığı bulmaya çalıştığımızı söylerken Ay- Jüpiter sekstili, derin sulara çekildiğimizi, buradaki güçlü duygularla karşı karşıya geldiğimizi ve Ay- Neptün karşıtlığı büyük resimden kopmayarak, ne için yola çıktığımızı unutmayarak, bu deneyimin bizim için gerçek anlamının farkına vararak yol almamızı istiyor.

17 Temmuz Salı (Mars günü)
Ay: Terazi (22:42 itibariyle) (13:48 boşlukta)
Güneş: Yengeç

Toprak enerjisiyle başlıyoruz güne! Maddi dünya odağımız devam ediyor. Önemli bir eşikteyiz. Ay- Pluto üçgeni otorite ile kurduğumuz ilişkiyi gündemimize taşıyabilir ya da gündemimizin ardında onunla kurduğumuz ilişki olabilir. Hiyerarşi ilginç bir düzendir. Onun içinde kendinizi bir anda epey güçlü hissedebilirken bir anda epey güçsüz hissedebilirsiniz. Burada sadece kendi deneyiminizin boyutları ve bunun sizin için anlamıyla ilgilenmek süreçleri çok daha kolaylaştıracaktır. Ay- Güneş sekstili destekleneceğimizi söylüyor. Güneş yengeçte, yengeç kök, aile demektir. Hissine kulak ver. "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Öğle itibariyle Ay boşlukta, yapılmış planlar üzerinden ilerlemekte, büyük manevralar yapmamakta fayda var. Gece saatlerinde Ay teraziye geçiyor, uyum ve barış zamanı! Düzenleyici Venüs düşük konumda olduğu başakta, kendimizi detaylara boğulmuş, gerçekten değerli olanı unutmuş bulabiliriz.

18 Temmuz Çarşamba (Merkür Günü)
Ay: Terazi
Güneş: Yengeç

Hava enerjisiyle uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Bugün tartıya koyma zamanı içinde olduğumuz yolculuğu ve bu yolculuğun bize fark ettirdiklerini! Herkes ve her şey yerini bulma ihtiyacı içinde! Ay- Satürn karesi, pazartesi günkü gündemi hatırlatıyor. O gün önlemlerini almış olanlar için süreci yönetmek çok daha kolay olacaktır. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Ne zaman neyi yapıp neyi yapmaman gerektiğinin içsel olarak farkında olmak! Ay- Mars üçgeni enerjinin yüksek olduğundan bahsediyor. Mars’ın geri hareketinin devam etmekte olduğunu hatırlayalım ve öfke baldan tatlıysa da keskin sirke küpüne zarar hatırlayalım, çok da şansımızı zorlamayıp daha uygun bir dil kullanalım. Saklamayalım, bastırmayalım, önce söylemek istediğimiz gerçekten bu mu buna bakalım, ardından doğru ifade ile orta noktada, kimsenin özel alanına girmeyerek ve kimsenin özel alanımıza girmesine izin vermeyerek orta nokta yaratalım.

19 Temmuz Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Terazi (22:50 boşlukta)
Güneş: Yengeç

Hava enerjisiyle başlıyoruz güne! Zihnimizde kelebekler uçuşuyor. Ay- Pluto karesi salı günü içinden geçtiğimiz güç savaşını, zaferin ne olduğuyla ilgili hatırlayış sürecini ve yenilgiyi kabul etmek zorunda kaldığımız yeri hatırlatıyor. Ay- Merkür sekstili iletişim ve bilgi aksının hareketli ve renkli olduğundan bahsediyor. İçimizdeki çocuk bizi koruyor, kalpten olan her şey şifadır. Ay- Güneş karesi mızmızlanmanın çok da anlamı olmadığından bahsediyor. İçinizde saklı olan her şey, hayatın içindeki değerleri daha iyi anlamak içindir; çünkü herkes o değerler ışığınca bir hayat yaşıyor.

20 Temmuz Cuma (Venüs günü)
Ay: Akrep (04:12 itibariyle)
Güneş: Yengeç

Su enerjisiyle uyanıyoruz güne! Akrebin derin sularına hoşgeldiniz! Bu etki iki gün kadar varlığını devam ettiriyor olacak. Bu zamanlar kızgın korların üzerinde yürüdüğümüz zamanlardır. Hele ki düzenleyici Mars kova burcundaki geri hareketini sürdürürken! Neyi anlamanın vakti gelmiş olabilir? Hangi evrensel hikaye, evrensel güç, sınırları aşan bilinç bizi içinde olduğumuz bu yerden özgürleştirebilir? Siz ayaklarınızın yanacağını, yandığını düşünüyorsunuz. Belki de içinizde öyle bir güç var ki bu emin olduğunuz bir gerçekliği bile değiştirebilir. Ay- Uranüs karşıtlığı, kendini daha çılgın gerçeklere açabilir misin diyor. Ay- Satürn sekstili pazartesi bize anlatılmaya çalışılan ve çarşamba bizi sınayan şeye dikkat çekerek bu yolculuğun bugün bir fırsat halini alabileceğinden bahsediyor. Ay- Mars karesi, çarşamba anladığımızı bugün uygulamamızı istiyor. Eylemi tartmak, onun önünü açacak ışığı da yakmak demektir. Çalakalem iş yapmak bizi her zaman daha çok şeyle başa çıkmak zorunda kalmaya götürecektir. İç sesinize kulak verin, yavaş ve emin adımlarla ilerleyin. Kaplumbağanın tavşanı nasıl yendiğini hatırlayın!

21 Temmuz Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Akrep
Güneş: Yengeç

Su enerjisiyle başlıyoruz güne… Duygular yoğun ve güçlü! Ay- Venüs sekstili derindeki bir şeyleri iyileştirecek uzlaşma için yollar ararken Ay- Jüpiter kavuşumu bunun için ufkumuzu genişletmemiz gerektiğinin altını çiziyor. Büyük bir değişim zamanından geçiyoruz. Bunu tam olarak anlatmak hiç mümkün değil, çok kişisel deneyimler… Ay- Neptün üçgeni büyük resme bakmaya çağırıyor bizi, pazartesi günü adını koyamadığımız şey bugün daha anlaşılır oluyor. Ay- Merkür karesi iletişim ve bilgi aksında iniş çıkışlara işaret ediyor, her duyduğunuzu çok ciddiye almayın! Ay- Pluto sekstili salı günü açığa çıkan ve perşembe günü içimizde fırtınalar halini alan şeyin şimdi biraz daha sakinleşerek bize bir görü kazandırdığını söylüyor.

22 Temmuz Pazar (Güneş günü)
Ay: Yay (13:12 itibariyle) (12:16 boşlukta)
Güneş: Yengeç

Su enerjisiyle uyanıyoruz haftanın son gününe! Bir kayayız sanki de nehir bize çarparak akıyor. Ay- Güneş üçgeni bugünün içinden geçtiğimiz fırtınaların ödülünü alacağımız bir gün olduğundan bahsediyor. Suya bıraktıklarımız bize özgürlüğü hediye ediyor. Öğle saatleri itibariyle Ay ateş enerjisine geçiyor. Düzenleyici Jüpiter akrepte, bizi dışarıdan içeriye doğru genişleterek bizde coşku yaratacak eylemler anlamına geliyor. Ay- Mars sekstili derin çözülmelere dikkat çekiyor. Enerjinizi bilinçli kullanın! Eğlenmeye zaman ayırın, eğlenebileceğiniz dokunuşlar katın içinde olduğunuz şeye, yolları, yolculukları sevin, kendinize bir seyahat planı yapın, tüm bunlar bizi koruyor, bunu anlayın. Ne demiş eskiler? Tedbil-i mekanda ferahlık vardır.

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.