Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır

30 Nisan - 06 Mayıs 2018 haftası

Ayı akrep dolunayı ile kapatıyoruz. Koç yeniayı ile başlayan büyüyen ay fazı, akrep dolunayı ile son buluyor ve küçülen ay fazı başlıyor. Dışa doğru büyümemiz, şimdi içe doğru derinleşiyor. Dolunay ikinci- sekizinci ev aksında gerçekleşiyor. Benim diyerek sahiplendiklerim ve varlığını reddederek uzak durmaya çalıştıklarım! Benim olan bir şey yok, her şey sadece yolculuğun bir parçası! Dışarıda kalan bir şey de yok, her şeyin bende bir karşılığı var. Kendimi içinde gördüğüm resim büyüdükçe ben de büyüyorum. Akrep ölümdür deriz ya hep, bu ancak korkunun kabulü ve ötesine geçiş ile mümkündür. Korkuyu aşmak, öfkeyi yenmek, büyük resmi görmek! Balık yükseliyor ve Neptün on ikinci evden birinci eve geçiyor. Görünmeyen, görünenden çok daha gerçek olabilir. Buna kalp ile ulaşılabilir. Ona dokunmak gerekir. Onu okumak ve anlamak! Karanlıktan korkma değil, karanlığa yürüme zamanı! Korların üzerinden çıplak ayakla yürümek kolay olmayabilir; bununla birlikte imkânsız olmadığını ve bir yolu olduğunu biliyoruz ve belki de hiçbir şey bizim için bu yolculuk kadar değerli olmayacak!

30 Nisan Pazartesi (Ay günü)
Ay: Akrep (Dolunay 03:58/ 9 derece)
Güneş: Koç

Ay akrepte, suyun fırtınalı doğasıyla başlıyoruz haftaya! Duygular yoğun ve güçlü! Ay- Satürn sekstili son dört- beş gün içindeki iniş çıkışların bizi getirdiği değerli bir noktaya işaret ediyor. Bu gidişatı anlayarak aldığımız sürecin sorumluluğu yolumuzu açıyor. Dolunay güne damgasını vuruyor. Krizi nasıl fırsata çevirebilirsiniz? Ay- Neptün üçgeni bizden büyük resmi görmemizi istiyor. Her şey bizim elimizde değil, bu bir şeyleri değiştiremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Neyi değiştiremeyeceğimizi anlamak, neyi değiştirebileceğimizi anlamayı kolaylaştırıyor. Ay- Jüpiter kavuşumu bazen değişimin sürecin kendisi olduğunu ve sadece nelerin değişmekte olduğunun farkına varmamızın her şey için yeterli olduğunu söylüyor. Her şey içeride başlar ve dışarıya doğru genişler. Tıpkı dışımızda olduğunu düşündüklerimizin çok sağlam içsel karşılıkları olması gibi! İçeriyi dışarıdan, dışarıyı içeriden ayıramazsınız. Bir bütündür dünya!

1 Mayıs Salı (Mars günü)
Ay: Yay (18:19 itibariyle) (05:54 boşlukta)
Güneş: Koç

Su enerjisiyle ve Ay boşlukta ilerlerken uyanıyoruz güne! Duygular hala yoğun ve güçlü! Hatta boşlukta ilerleyen Ay’ın etkisiyle dağınık! Hedefinizin net olmasında ve o doğrultuda ilerlemenizde fayda var. Pluto ve Mars ile sekstil söz konusu! Bir şeylere takılıp kalmadığınızda ve gereksiz bir güç savaşına girmediğinizde bugünü verimli geçirebilirsiniz. Bugün eylem içinde olduğunuz her neyse derindeki bir şeyleri açığa çıkararak dönüştürüyor. İyileşmek için ihtiyacınız olan kendi içsel yolculuğunuza odaklanmak! Akşam saatlerinde Ay yaya geçiyor ve ateş enerjisi aktive oluyor. Nerede hareket orada bereket! Bereket, hareketin beslendiği kaynağı bilmekle ve onunla kurduğunuz bağı sürdürebilmekle mümkündür. Enerjinizi neye yatırdığınızın farkında olun! Bu yarını şekillendiriyor.

2 Mayıs Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Yay
Güneş: Koç

Ateş enerjisiyle uyanıyoruz güne! Hareket zamanı! Bilinçli bir eylem planı! İçsel süreçleri yöneterek! Ay- Venüs karşıtlığı güne damgasını vuruyor. Değerlerimizi sorguluyoruz! Neyin ne kadar değerli olduğunu! Neyin neyi değersizleştirebileceğini! Parçaların bir araya getirdiği resmi! Bu resmin bizim için değerini! Sevgi, insanı yolda tutan, keşiflere götüren deneyimdir. Bugün bunun biraz daha farkına varıyoruz.

3 Mayıs Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Yay
Güneş: Koç

Ateş enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! İçimizde bir kıpırtı! Bir şeyler yapma arzusu! Nereden başlasak? Ay- Merkür üçgeni rehber rüyalara işaret ediyor. Sabah uyandığınızda ilk içinizden geçenleri önemseyin. Neyin farkında olmanız gerekiyor olabilir? Ay- Neptün karesi mistik bir hava taşıdığından bahsediyor günün! Elinden geleni yap, sonrasını akışa bırak… Yukarıdan bakıldığında bir deneyim başka bir anlam taşır, aşağıdan bakıldığında başka… İçinde olduğumuzda başka görünür, dışarıdan baktığımızda başka… Bugün bunun daha çok farkında olarak süreçlerin akışına gözlemci kalmak, değerli fırsatları fark etmemizi kolaylaştırıyor.

4 Mayıs Cuma (Venüs günü)
Ay: Oğlak (05:05 itibariyle) (03:48 boşlukta)
Güneş: Koç

Toprak enerjisiyle uyanıyoruz güne! Artık ayaklarımızı yere daha sağlam basma zamanı! Herkes üzerine düşeni yapsın! Sizi ciddiyete davet ediyor gökyüzü! Ciddiyeti nasıl daha eğlenceli ve tabii ki verimli kılabiliriz? Muhtemelen henüz uykudayken etkisini daha yoğun hissedeceğimiz Ay- Uranüs üçgeni daha özgür bir bakış açısıyla geleceğin ruhuna çağırıyor bizi! Zamana yenilmek bir yana, onun içinde bir şimşek gibi çakıp değer kazanan nedir? Ay’ın oğlağa geçmesiyle devreye giren Satürn kavuşumu, bunu yaşamın içinde bir yere konumlandırmamızı istiyor. Var olan her şeyi reddetmeyin, var olandan aldığınız güçle onu geliştirin. Gerçekler, tutsaklığımız değil, özgürlüğümüze açılan kapılardır. Yeter ki bu kapıdan geçmekte acele etmeyin!  

5 Mayıs Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Oğlak
Güneş: Koç

Toprak enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Ay- Güneş üçgeni bugün kendimizi ifade etmek için destekleyici bir enerjinin olduğundan bahsediyor. Özellikle finansal konularda durum değerlendirmesi yapabiliriz. Ay- Neptün sekstili güne mistik bir ruh katıyor. Algıların açık olduğu bir gün! Kendinize biraz daha çizginin dışından bakmak için fırsat yaratın! Sınırlar, hayatın yanılsamalarıdır. Her şey, her şeyin içinde! Ay- Jüpiter sekstili içsel olarak bir şeylerin açığa çıkarak dönüştüğünden bahsediyor. Fırtınanın sizi boğmasına izin vermeyin. Ay- Merkür karesi zihnin çalkantılı olabileceğinden bahsediyor. Çözüm odaklı kalmakta fayda var. Agresif bir zihin sadece işleri zorlaştırır. Ay- Pluto kavuşumu önemli bir eşikte olduğumuzu söylüyor. Hayatın gerçek anlamını hatırlamakta olduğunuza bahse girerim!

6 Mayıs Pazar (Güneş günü)
Ay: Kova (17:48 itibariyle) (16:46 boşlukta)
Güneş: Koç

Toprak enerjisiyle başlıyoruz haftanın son gününe! Ay- Mars kavuşumu enerjinin yüksek olduğundan söz ediyor. Bu enerjiyi nasıl değerlendirmek istersiniz? Spor yapalım mı? Bir süredir ayağımıza takılıp duran işler? Dinlenmek için de vakit ayırmayı unutmayın! Gün doğru bir organizasyon ile her şeye yeter. Ay- Uranüs karesi bugünü bir delilik için de cazip kılıyor. Siz planınızı yapın; bununla birlikte hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir. Akışın da tadını çıkarın, her şey olduğu kadar!

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.