Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Hakikate uyanmak

09 Nisan - 15 Nisan 2018 haftası

11 Nisan Çarşamba 07:53 Güneş - Pluto Karesi
11 Nisan Çarşamba 09:02 Venüs - Mars Üçgeni
14 Nisan Cumartesi 12:58 Jüpiter - Pluto Sekstili
14 Nisan Cumartesi 20:27 Mars - Neptün Sekstili
15 - 17 Nisan Pazar- Salı 12:20 Merkür ileri hareket

Güneş- Pluto karesi bize bu noktada önemli bir eşikten bahsediyor. Buna yakın bir yerden aralık- ocakta geçtik. Daha öncesine gidersek kendimizi eylül - ekimde buluruz. Bir şeyi yapma şeklimizin, ona olan yaklaşımımızın değişmesi isteniyor. Bu bize 2008'den bu yana anlatılmaya çalışılıyor. Önemli bir aşamadayız. Venüs- Mars üçgeni, ne istediğimizi anladığımızda ve ona giden yolu görebildiğimizde, engellerin bizi hedefimize götüren birer basamak olduğunun farkına varabileceğimizden bahsediyor.

Jüpiter - Pluto sekstili, tıpkı Güneş- Pluto açısı gibi önemli bir eşik anlamına geliyor. Pluto süreçleri örtülü, güçlü ve geri dönüşü olmayacak şekildedir. En büyük korkunla yüzleşirken onun ötesine geçebileceğin cesaretin uyanışı! Bu korku çok kez, gerçekçi olmaktan öte, gerçekleşmiş bir şeyin bizde yarattığı duygunun yolculuğumuz boyunca içimizdeki salınımlarından ibarettir. Hayatta kabul etmekten başka çaremizin olmadığı şeyler vardır. Tam da bizi bunu anlamaya ve bunu kabul ederek yolda olmaya çağırıyor. Mars - Neptün sekstili bizden büyük resmi görerek hareket etmemizi istiyor. Bazen savaş çok da dışarıdakiyle değil, daha çok içeridekiyledir. Hayal kurabildiği kadar insan tutsağı olduğu hapishanenin parmaklarından özgürleşebilir. Küçük de olsa bir adım atmak gerekir. Her şey ancak orada yerini bulabilir.

Ay ortasında Merkür geri hareketini tamamlıyor. İçe dönüş, keşfettiklerimiz ışığında, önümüzde yeni bir yol açıyor. Özgürleşmeler ilerlememizi kolaylaştırırken tuttuklarımız, yavaşlamamıza sebep oluyor. Bu zamanı ne kadar verimli geçirdiğimiz şimdi anlaşılıyor. Merkür yavaş yavaş hızlanıyor. Dış dünyaya karşı daha objektif bir duruş kazanıyoruz. Bu gündem koç yeniayı ile öncesinde gerçekleşen çözülmeler ve sonrasında açılan kapılar şeklinde kendini gösteriyor.

9 Nisan Pazartesi (Ay günü)
Ay: Kova (09:49 itibariyle) (05:38 boşlukta)
Güneş: Koç

Hava enerjisiyle başlıyoruz haftaya! Özgür ruh, insancıl bir doğa! Ay - Uranüs karesi bizden rutini kırmamızı, beklenmedik gelişmelere, akışı değiştirecek büyüme süreçleri olarak bakmamızı istiyor. Ay - Merkür sekstili içsel yolculuğumuzda karşımıza çıkan önemli mesajlara işaret ediyor. Bazen bir eşiktir içinde olduğumuz ve vereceğimiz karar, kader programının yeniden düzenlenişidir. "Biz kaderlerini onların çabalarına bağlı kıldık." Bir şey olur ve bir an için sır perdesi aralanır. İnsan kendine, yolculuğuna dair bir şeyin farkına varır. Burada ya fırtınanın dinmesini bekleriz ya da fırtınanın bize hatırlattıklarıyla, güneş doğduğunda, fırtınanın korkulu bir rüya olmaktan çıkacağı bir yapıyı inşa ederiz.

10 Nisan Salı (Mars günü)
Ay: Kova
Güneş: Koç
 
Hava enerjisiyle uyanıyoruz güne! Fikirler havada uçuşuyor! Ay - Venüs karesi mutluluğun, sevginin, huzurun, güvenin, keyfin yaşamımızdaki yerini sorgulatıyor. Özgür olmak ile sahip olmak arasında bir yerde olmak! Sahip olduklarımız mı bizi özgür kılar yoksa özgür olduğumuz kadar mı değerlidir sahip olduklarımız?

11 Nisan Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Balık (21:39 itibariyle) (17:54 boşlukta)
Güneş: Koç

Hava enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Ay - Güneş sekstili içimizde bir kıpırtı olduğundan bahsediyor. İçimizde bir şeyler bizi adım atmaya çağırıyor. Ay - Jüpiter karesi abartıya kaçabileceğimiz konusunda uyarıyor. İçsel süreçlerimizin farkında olmakta fayda var. Yıkıcı değil yapıcı olmak işleri kolaylaştırıyor. Ay- Uranüs sekstili farklı bakış açılarını destekliyor. Pazartesi günü yaşadığımız kırılma şimdi daha anlaşılıyor. Gece saatlerinde ay balık burcuna geçiyor ve su enerjisi aktif oluyor. Hayata daha geniş bakıyoruz. Ne için burada olduğumuzu, bunun bizim için anlamını sorguluyoruz. Hayat bize bir şey anlatmaya çalışıyor. Kulak verme zamanı!

12 Nisan Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Balık
Güneş: Koç

Su enerjisiyle uyanıyoruz güne! Duygular yoğun! Etraf puslu! Ay - Satürn sekstili bizden ruhsal programımızın farkında olmamızı ve burada payımıza düşen sorumluluğu almamızı istiyor. Bizi zorlayan şeyler, bize bir şeyi fark ettirme çabasındadır. Bir adım geri çekilip süreci tekrar gözden geçirmek, birçok cevabın değişmesi ve yolculuğun bambaşka bir yöne ilerlemesi anlamına geliyor. Pazar günü yaşadığımız eşik şimdi anlamını buluyor.

13 Nisan Cuma (Venüs günü)
Ay: Balık (14:25 boşlukta)
Güneş: Koç

Su enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Derin çözülmelerin içinden geçiyoruz. Hislerimize kulak verme zamanı! Söz gümüşse sükût altındır zamanları! Ay - Mars sekstili enerjinin yüksek olduğundan bahsediyor. Bu enerjiyi nereye, nasıl akıttığımız önemli! Ay - Neptün kavuşumu bizden büyük resmi görmemizi, sevginin ve şefkatin gücü fark etmemizi; bununla birlikte kimsenin kendini kurtarıcı ilan etmeye kalkışmamasını öğütlüyor. Herkes kendi yolculuğunun kahramanı! Onun bilinci, hepimizin yolculuğunun anahtarı! Ay - Venüs sekstili bize huzur, güven ve keyif vereni fark etmekte olduğumuzu söylüyor. Ay - Pluto sekstili çok derindeki bir şeylerin açığa çıkmakta olduğundan bahsediyor. Pazar günü nelerin bize hatırlatılmaya çalıştığını düşünün! Ay - Jüpiter üçgeni derindeki bir şeylerin iyileştiğini söylüyor. "Değiştirebileceğin şeyleri değiştirmek için cesaret değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etmek için gönül açıklığı..."

14 Nisan Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Koç (06:25 itibariyle)
Güneş: Koç

Ateş enerjisiyle başlıyoruz güne! İki gündür keşfettiğimiz anlamlar, şimdi eyleme dökülüyor. Hayat bizi önce içsel bir yolculuğa çıkarır, bizi buraya çağıran bir süreci başlatır ve yenilenen bilinç, bizden farklılaşan söz ve davranışlar olarak dışarı yansır. Ay - Merkür kavuşumu iletişim ve bilgi aksının hareketli olduğundan söz ediyor. Patavatsızlıklara dikkat! Ay - Satürn karesi hızlı koşan çabuk yorulur diyor. İnsanı zafere götürenin sistem ve kararlılık olduğunu hatırlatıyor. 

15 Nisan Pazar (Güneş günü)
Ay: Koç
Güneş: Koç

Ateş enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Enerji yüksek! Ay - Mars karesi enerjimizi elle tutulur bir şeylere yönlendirmemizi istiyor. Ay - Pluto karesi derinlere itilmiş bir şeylerin açığa çıkabileceğinden söz ediyor. İçimizdeki canavarı yok sayamayız! Onu yok da edemeyiz! Okumalı ve anlamalıyız. Her şey orada çözülüyor. Hayat bizden elimizdeki kaynakları bilinçli kullanmamızı istiyor.

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.