Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Yol ve değişim

25 Eylül - 01 Ekim 2017 haftası

İnsanı var eden, onun yoludur. O yolu var eden, onun kararlılığıdır. Öncesinde kararıdır. Bu kararın arkasında durmak, caymak, emin olamamak, pişmanlık duymak, yeni bir arayışa girmek... Hepsi yolun içindedir. O yolun armağanıysa, o yolu yürüyüş biçimimizdedir. Eksik gedik kalmaz, her şey mutlaka yerini bulur. Dümeni nereye kırdığımız, rotaya ne kadar hakim olduğumuz, akıntının ne kadar farkında olduğumuz önemlidir.

25 Eylül Pazartesi (Ay günü)
Ay: Yay (07:00 itibariyle)
Güneş: Terazi

Yay enerjisiyle başlıyoruz haftaya! İki günlük akrep derinleşmesinin ardından, çözülen buzların yerini ılık sular alıyor. Keşif zamanı! Genişleme, daha farklı seçeneklerin farkına varma, bize aynalık edeni daha yakından tanıma, onda kendimize dokunma zamanı!

Kesinleşen Merkür- Satürn karesiyle başlıyoruz haftaya! Son bir haftadır bize sesini duyurmaya çalışan çanlar şimdi bangır bangır! Karar zamanı! Anlamak gerek! Üzerimizdeki baskı, yolu bulmak, onu anlamak, ardındaki gücün farkına varmak adına... Adamı vezir de eder rezil de eder. Sadeleşin! Netleşin! Size iyi geleni ve sizi geliştirecek, ufuklarınızı genişletecek olanı seçin. Hırs, kibirdir. Kibir, insanı öldürür. Ölü olan, kördür. Yaşam bizden göz ister. Gözümüzü açabilmemiz dileklerimle...

26 Eylül Salı (Mars günü)
Ay: Yay
Güneş: Terazi

Yay enerjisi yoğunluğunu devam ettiriyor! Neptün yanılgılara açık, puslu ve mistik bir enerjiden bahsederken "Kaybolma, odak geliştir." diyor. Belki daha derin, belki daha yoğun; bununla elle tutulur, gözle görülür, gerçek...

Mars enerjiyi yükseltiyor. Bu enerjiyi ne için kullanmayı seçiyorsunuz? Her şeye gücünüz yetmeyecek, bu kesin! Az olsun, öz olsun! Bir şeye başlayın ve onu bu başlangıcın hak ettiği noktaya taşıyın! Emin adımların içindeki adanmışlık, belirsiz savruluşların maskelediği kaçışla bir tutulamaz.

27 Eylül Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Oğlak (19:23 itibariyle) (14:08 boşlukta)
Güneş: Terazi

Ay yayın coşkulu havasının yerini zararlı konumda olduğu oğlağın ciddi tutumuna bırakıyor. Ay içinden geldiği gibi hareket etmeyi sever; derin, içsel, dolu dizgin, besleyicidir. Sudur, aktıkça berraklaşır. Oğlaktaysa önüne set çekilir, baraj kurulur. Bu düzen ve sistem demektir.

Sokakta şarkı söyleyen bir kadının sesi, asla bir konserde dinleyebileceğiniz bir sesle bir tutulamaz. Sokakta özgürlük, sahnede sorumluluk vardır. Sokağın sesi, iyi bir kulak ve açık bir yürekle, büyüleyici bir hal alabilir. Sahneyse çalışma ve emek gerektirir. Çokça oraya sizi değil, taşıdığınız ismi dinlemeye gelinir. Kim olduğumuzu, bunun ne anlama geldiğini, ona ne kadar yakın durduğumuzu, buradaki samimiyeti anlamaya ihtiyaç duyuyoruz. Maskenin bir tek mimiği vardır ve yaşam bizden daha fazlasını bekler. Hiçbir yüz, bir maske kadar acınası değildir.

28 Eylül Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Oğlak
Güneş: Terazi

Ay- Güneş karesi kesinleşiyor. İçimiz başka telden çalıyor, dışımız başka... Duygularınızı ifade edebilmeye ve seçenekler arasında size en yakın gelenin daha farkına varmaya bakın.

Jüpiter- Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor, Uranüs retro, delilik ile dahilik arasındaki ince çizgi... Aptalca bir şey yapmaya kalkarsanız çok pis çuvallayabilirsiniz, sessiz kalırsanız vicdanınız rahat bırakmaz, en iyisi akıl- gönül birliği yapmak ve oradaki gizli öğretinin farkına varmak. Çok bilmeyin ve bildiklerinizin üzerinden şu anın ışığında geçmeyi ihmal etmeyin! Zaman, tekrar tekrar açılıp okunan ve her seferinde başka noktaları görünür kılandır, yaşar.
İlişkiler boyutunda bir şeyler daha yerine oturuyor. Pazartesi sınandığımız temalar bugün cevabını buluyor. Salı günü kendimizi içinde bulduğumuz belirsizlik, bugün daha anlaşılır bir hal alıyor.

29 Eylül Cuma (Venüs günü)
Ay: Oğlak
Güneş: Terazi    

Oğlak enerjisi etkisini koruyor. Mars ile üçgen enerjiyi yükseltiyor. Salı gününün aksine bugün işler daha bir çözülme yolunda, bir şeyler daha çabuk yerini bulur. Haddinden fazla katı ve kuralcı olmayalım yeter! Ayaklarımızı yere sağlam basalım, esnekliğimizi de koruyalım!  

Ay bugün Pluto’nun üzerinden geçiyor, hepimiz bugün içimizde saklı cehennemimizden geçiyoruz anlamına gelir bu, sizin cehenneminiz neymiş? Ona direnmek sizi zafere değil, daha da sert bir alaşağı edilişe götürür. "Ne biliyorsunuz altının üstünden daha iyi olmadığını?" 21 Eylül’de ne yaşamıştınız? Ne ile yüzleşmek durumunda kalmıştınız? Bu süreç aslında 1 Eylül itibariyle başlamıştı. Orada bir döngü kapanmış ve yeni bir döngü başlamıştı. Bu neyse şimdi onu kabul edin ve akan suyun sizi nereye taşıdığını seyredin. Bulduğunuz cevap, simyacıların siyah altınıdır.

30 Eylül Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Kova (07:40 itibariyle) (03:42 boşlukta)
Güneş: Terazi

Ay oğlaktaki ciddi ve müdire havasını geride bırakarak kovanın çılgın ve özgür havasına bürünüyor. Sürprizlere açık bir gün! Akıl, çözümü mümkün kılacak sağduyu ile kendini gösterir. İletişime açık olun ve kalbinize kulak verin. Sosyal paylaşım, arkadaşlık, sosyal projeler güç kazanıyor. İdealler devreye giriyor. Nasıl bir dünya yaratmak ve neyi göze alarak?

Merkür başaktaki gelişim yolculuğunu tamamlayarak kendini terazideki seçeneklerin farkına varma ve en doğru seçimi yapma sürecinde buluyor. Terazi insanı kendi karanlığına götürür. Sevmediğin otun burnunda bitmesi, sana uzak gelen bir boyutu ele alma ve onun içinde kendine ait olanı bulma... Değerli olan neydi ve biz ona ne kadar yakın yaşıyoruz? Ne bizi ona yakınlaştırırdı?

Venüs- Neptün karşıtlığı bizi kendini feda etme ile adanma arasındaki farkı kendimiz için çok daha anlaşılır kılmaya çağırıyor. Kendini feda etme kaçıştır. Adanma, farkına varış ve ipleri ele alıştır. Bu hayalgücünün yüksek olduğu zamanı kaybolmak için değil var etmek için harcayın. Seven, sevebildiği için yücedir. Sevgi, değerli olanın değerinin farkına vardıran ve bunu yaşama yayandır.

1 Ekim Pazar (Güneş günü)
Ay: Kova
Güneş: Terazi

Bir yandan haftayı kova enerjisiyle kapatırken bir yandan yeni bir aya başlıyoruz. Çılgın bir şey yapmaya ne dersiniz? Sosyalleşmenin tadını çıkarın, aynı dili konuşabildiğiniz yahut birbirinize ifadenizle güç katabildiğiniz kişilerle yakınlaşın. Geleceğinizle haşır neşir olun biraz! Şu anın sizi geleceğe konumlandırdığının farkına varın.

Nasıl bir proje var elinizde? Nerede duruyorsunuz? Nereye varırsınız? İlk adım ne olabilir? Neyi daha farklı yapabilirsiniz? Hala neyi bekliyorsunuz? Bir yerden başlayın.

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.



Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.