Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Zamanın sırrı

03 Temmuz - 09 Temmuz 2017 haftası

MUKTEDİR İNSAN
3 Temmuz Pazartesi (Ay günü)

Haftaya akrebin fırtınalı ruhuyla başlıyoruz. Bu fırtına suyun altında ne varsa dışarı çıkarıyor. Huzur içinde olun. Tüm bunlar şifa; zira denizler durulmaz dalgalanmadan...

Ay: Akrep
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Araba

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"güzellik dehası" Güneş Uyumu: Ruhumuza iyi gelen buluşmalar, özel bağlar, büyük çözülmeler...
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu: Fırtınayı kabul ve ötesine uyanış.

Majör Açı
"güzellik dehası" Güneş Açısı
"kadere çağrı" Ay Düğümü Sıkışması: Duygularımızı anladıkça genişleyen farkındalık.

Gün titreşimi bugünün özel bir gün olduğundan bahsediyor. Bugün güçlü sezgiler ve içsel olarak önemli bir yolculuğun varlığından söz ediliyor. "uyanış" zamanı! Sonsuz ve sınırsız gücü hatırlama ve onunla bağlantı kurma! Önemli bir eşik! "saflık" kurtarıcı ışık olacak. Bizi koruyacak olan daim budur. Ruhun yolundan ilerleyebilmeli! O bize daim ışık yakarak kendini hatırlatıyor. Bir fener gibi düşünün! Yeter ki farkında olun! Rehber kartımız "araba" "Şimdi yol çıkma zamanı!" diyor. Güven duyduğunuz alışkanlıklarınızı kenara bırakın! Değişmeden gerçekleşmek mümkün değildir ve gerçek güce "deri değiştirerek" ulaşabiliriz. Bunun için yola çıkmak gerek!

KELAM
4 Temmuz Salı (Mars günü)

Akrep enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Dolunaya doğru ilerlerken içimiz dışımıza çıktı! Çok şükür! Temizlik temizliktir. Zaman yeni bir doğum için orağını havaya kaldırdı!

Ay: Akrep
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ermiş

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"yüce akıl" Pluto İşbirliği: "büyük dönüşüm" ve bu bir sistem işidir. Yasalara anlama ve içindeki ışıkla buluşma zamanı!
"adalet dehası" Mars Uyumu: Yoğun içsel enerji! Bunu nasıl kullandığımız önemli!
"kadere çağrı" Ay Düğümü Çatışması: Suyun altında kaybolmak değil, suyun altında olanı su yüzüne çıkarmak ve onu muhakkak yaşam ışığına bilinçli bir şekilde katmak!

Majör Açılar
"aşk dehası" Venüs Açıları
"yaralı şifacı" Kiron İşbirliği: Aşk yaralar ve yaralar, iyileşmek için aşkı arar.  Bu yol yaşamın sırrıdır.
"bilim dehası" Jüpiter Yoğunlaşması: Aradığın anlam, seni var eden kaynak olan her şeyin başladığı yerde saklı, hikayen asla tesadüfen kaleme alınmış değil!

Gün titreşimi bugünün bir "tamamlanma" günü olduğundan bahsediyor. İlişkiler cephesinde önemli dersler mevcut! Hiçbir buluşmanın tesadüf olmadığını hatırlayın ve "düşmanınızı" sevin! Astrolojide "ilişki" ve "düşmanlık" evi aynı evdir.(yedinci ev) Biz, bize benzemeyeni seçeriz; çünkü büyümenin yolu budur. Rehber kartımız "ermiş" içe dönmemizi, ihtiyacımız olan ışığı dışarıda değil, dışarıda tetiklenenlerle kendi içimizde aramamızı istiyor. Bu dünya bizim büyümemiz için var. Herkes ve her şey kendi yolculuğu için var; bununla birlikte herkes ve her şey bizim gerçekliğimizde, bizim için görevli olarak var. Yolu açanın yolu açılır. Yolu kapatanın yolu kapanır. Bu kadar değil! Yolu kapatır ve aslında yol şimdi açılır. Yol açar ve aslında yolu kapatmıştır. Yaşam "iyi ve kötü"ye sığmaz! Anlamak gerek!

ALTIN IŞIK
5 Temmuz Çarşamba (Merkür günü)

Yay enerjisiyle başlıyoruz güne! Fırtına(akrep) sonrası yeni bir bilinç doğar. Bu bilinçle bir keşfe çıksak mı? İçsel bir yolculuk? Her yolculuk öyle değil midir? Yaşam bir yol değil mi? Neresindeyiz? Neydi buraya getiren bizi?

Ay: Yay (08:07 itibariyle) (04:34 boşlukta)
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Uyumu: Önemli mesajlar, özel işaretler, derin farkındalıklar...
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Anlamını bulan süreçler...
"aşk dehası" Venüs Gerilimi: Savaş ya da barış... Varılacak yer aynı olacaktır. Nasıl geldiysen buraya, öyle gidersin buradan...

Majör Açılar
"soyluluk dehası" Merkür Açıları
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: Özgür ve özgün düşünmek... Çatışmak; bununla birlikte kırmamak, kırılmamak...
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Yaşamı var eden sırların farkına varış...
"ilahi teslimiyet" Neptün Yoğunlaşması: Hayallerle(kaçış) gerçekler(kabul) arasında ince bir çizgi vardır, o çizginin farkında olunduğunda insan özüne yol alabilir.

Gün titreşimi bugünün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün olduğundan bahsediyor. "niyetleri gerçeğe dönüştüren güç" Nedir bu? Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bilgi, onu işleyen zeka, deneyim, bunun açığa çıkardığı sezgi, sorumluluk duygusu, düzen kurmak, istikrar sağlamak ve disiplinli olmak gerekir. Aksi takdirde olan her şey seraptır. Bir bakmışsınız hiçbir şey yok! Rehber kartımız "ölüm" "Ya gerçekten değiş ve değiştir ki birbirinden bağımsız düşünülemez ya da kabullen; çünkü başka yolu yok!" diyor.

KULLUK
6 Temmuz Perşembe (Jüpiter günü)

Yay enerjisiye uyandığımız bir gün daha! Bugün nereye gitsek, ne yapsak, neye kendimizi versek biraz kararsız olabiliriz. Sakin olun! Ruhunuzun gözlerini açın ve yüreğinize iyi gelecek bir rota belirleyin. Her yol bir tek yere varır. Siz yola çıkın!

Ay: Yay
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Çatışması: Keşif mi kaçış mı? Anlamak mı yanılmak ve yanıltmak mı?
"bilim dehası" Jüpiter İşbirliği: Öyle çok seçenek vardır ki! Hepsi mümkün olabilir, insan hangisi için yola çıkmak istediğine karar vermelidir, armağan yolda saklıdır.

Majör Açılar
"güzellik dehası" Güneş Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu: "Yüreğinin götürdüğü yere git!"
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: Bazen akla yatmayabilir. Tam bir aptallık gibi görünebilir. Bu bir deneyimdir ve deneyim insan ruhunu büyüten tek ışıktır. Ondan kaçmayın! Onun içinde aklınızdan uzaklaşmayın! Alın, büyütün, genişletin, fark edin ve anlayın.
Venüs yöneticisi olduğu boğadaki huzur ve güven temalı yolculuğunu tamamlayarak ikizlerin meraklı ve sırların peşinde koşan doğasına geçiş yapıyor. İlişkilerimizde özel işaretlerle buluşabilir, kendimizi dedikoduya kaptırmış dilimize düşeni didik didik ederken bulabiliriz. Daha çok dinleyin ve kalbinizle konuşun. Maharet çok konuşmak değil "öz" konuşmaktır.

Gün titreşimi bugünün koruyucu bir ışığı olduğundan bahsediyor. İç sesinizle kurduğunuz bağ sizi değerli cevaplarla buluşturabilir. Tüm bildiklerinize, bugüne kadar öğrendiklerinize bir göz atın. Neyi göz ardı etmiş olabileceğinizin farkına varın. Ayaklarınızı yere sağlam basın! Burası dünya! Ruh ruh gezmeyin ortalıkta! Açlık kapıdan girince aşk pencereden kaçarmış. Aşk karnı değil ruhu doyurur. Karnı doymayan bir ruhsa sizlere ömür! Dünya ile barışın! İnsan madde ve mananın buluşmasıdır ki değerli kılan budur, anlayın. Rehber kartımız "imparator" "Bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorsan bugüne kadar yapmadığın bir şey yap!" diyor. Bir adım atın! Şimdi! Şikayet etmeyin, bahanelerin ardına gizlenmeyin, siz hele başlayın, bakın bakalım neler değişiyor!

GÜÇ
7 Temmuz Cuma (Venüs günü)

Güne yay enerjisiyle uyanmış olsak da oğlağa doğru hazırlık başladı! Gezdik tozduk, biraz taşkınlıktan geri durmadık! Keşif içindi tüm bunlar! Öyleyse şimdi bu keşifleri somut gerçekliklerle buluşturma zamanı!

Ay: Oğlak (20:44 itibariyle) (17:11 boşlukta)
Güneş: Yengeç    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 24 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aydınlık bilinç" Satürn Uyumu: Sorumluluğunu almadığınız hiçbir şey gerçekten size ait değildir.
"kadere çağrı" Ay Düğümü Uyumu: Kadersel keşifler... Bilinç sıçrayışları...
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: Yüksek bir zeka, geleceğin aklı, yarını yaratmakta olan ışık!
"yaralı şifacı" Kiron Çatışması: Öğrenilmiş çaresizliği aşın! Ya çaresizsiniz ya çare sizsiniz!

Majör Açılar
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"aşk dehası" Venüs İşbirliği: Uzlaşma şansı doğan bir araya gelişler... Sevginin sırrı!
"aşk dehası" Venüs Açısı
"yüce akıl" Pluto Yoğunlaşması: Aşk insanı dönüştürür. Aşk, ölüme gebedir; bununla birlikte bu bir bitiş değil, gerçek başlangıçtır.

7 Temmuz itibariyle Merkür yengeçteki içsel ve hassas yolculuğunu tamamlayarak aslanın renkli doğasına geçiş yapıyor. Pozitif etkisi oyuncu bir ifade olurken gölgesi egosantrik tutumlar olabilir. 23 Temmuz’da Güneş yengeçten aslan burcuna geçiş yapana kadar yine iç dünyamıza dair sırların peşinde olacağız. Bu kez biraz daha "Ben buradayım" diyerek.

Gün titreşimi bugünün karar günü olduğundan söz ediyor. Bir şeyler yaptık, bir şeyler oldu ve şu an önemli bir eşikteyiz. Kalbimiz bir şey diyor; bununla birlikte sanki bu pek kolay olmayacak gibi, yolun sonu hüsran da olabilir, buna değer mi? Buna siz karar vereceksiniz. Risk almadan ne oluyor ki? Ha büyük risk almayın(kumar oynayıp ya kazanırsam diye sermayeyi kediye yüklemeyin); bununla birlikte hayat sürekli popomuzu sağlama alarak ilerleyebileceğimiz bir yer de değil! Ufak çaplı da olsa risk almamızı gerektiren durumlar mevcut. İşte burada kendinize sorun, bunun sorumluluğunu almaya hazır mısınız? Evetse gerekli düzeni kurun, sistemli olun, taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir, anlayın ve başlayın! Hızlı koşup çabuk yorulmayın, önümüz oğlak! Maraton koşucusu olun! Rehber kartımız "aziz" bizi koruyan bir şeyin varlığından bahsediyor ve finansal konular gündemimizi oluşturuyor. Huzur ve güven hak edilerek var edilir. Bu ilişkiler cephesinde de böyledir. Güvenmek için haklı sebepleriniz olabilmeli! Her şey yavaş yavaş oturur. Değilse zaten bir yerde patlak verir. İnşa edin!

KALEM
8 Temmuz Cumartesi (Satürn günü)

Oğlak enerjisiyle uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Dolunay iyiden iyiye kendini hisssettirmeye başladı. Önemli gündemler oluşuyor. Duygu ile sezgi aynı şey değildir. Tıpkı bilgi ile bilgeliğin aynı şey olmadığı gibi! Anlama ihtiyacındayız.

Ay: Oğlak
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kule

Duygu, hamdır. Sezgi, onun işlenmiş ve akıl ile buluşturulmuş halidir. Bilgi, sınırlıdır. Bir tek açıdan bakar duruma ve bu açıdan bir noktaya varır. Bilgelik geniştir. Birçok açıdan görür ve bu açıların muhtemel yansımalarının farkındadır. Seçimini ihtiyaçları doğrultusunda yapar. Mutlak kaynağın ve varılacak mutlak noktanın farkındadır. Geçmiş, şimdi ve geleceği bir tek noktada ele alır. Bu dolunay enerjisi bizi bu boyutta bir farkındalığa çağırıyor.

Gün titreşimi bugünün bizden harekete geçmemizi istediğinden bahsediyor. Ne için? Sorumluluğunu alacağımız yaşam yolculuğumuz için! Hafta genelinde disiplin ve sorumluluk kavramlarından bol bol söz ederken bulduk kendimizi! Yerindeydi bu anlama gayretimiz. Belki yansımalarla karşımızdakine anlatmaya çalıştık ki aslında anlama ihtiyacındaydık, belki şahit olduk, belki bir bedelle farkına vardık. Hepsi de sürecin bir parçasıydı. Denge korunmalı ve rota anlaşılmalı! Rehber kartımız "kule" önemli bir geçişten bahsediyor. Tabular yıkılıyor, aksi mümkün değil! "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!" Hiçbirimiz için! Peki nasıl olacak? Anlamını fark ettiğimiz ve bu anlamı bu yeni bir bilinçle inşa etmeye gönüllü olabildiğimizce...

KÜLT
9 Temmuz Pazar (Güneş günü)

Dolunay enerjisiyle uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Bugüne kendinizle kalarak değerlendirebilirsiniz; zira oğlak "yalnızlık" demektir. Cevap dışarıda değil içeride ve tüm tutulan ışık bunun içindi.

Ay: Oğlak (Dolunay 07:06 / 17 derece)
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 26 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güç

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün İşbirliği: Ruhun yaktığı ışık...
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: Anlamak ve her şeyin şimdiden anlaşılır olamayacağını kabul ederek anladığımız kadarıyla yola koyulmak...
"yüce akıl" Pluto Buluşması: Büyük dönüşüm, direnme ve sadece izin ver yeninin bedenlenmesine...
"adalet dehası" Mars Gerilimi: Savaşın yıkıcı değil yapıcı olsun, bu savaşanı da savaşılanı da korur.

Majör Açı
"adalet dehası" Mars Açısı
"aydınlık bilinç" Satürn Gizemi: Kontrolünü yitirmiş bir savaş, şimdiden kayıptır.

Dolunay esnasında aslan yükseliyor, "kendimizi ifade, kalbimizi açmak, şimdinin gücü, çocuk" başlıkları önem kazanıyor. Güneş on ikinci evde Mars’a doğru ilerlerken bizi içsel bir savaşa sürüklüyor ve Mars’ın üzerinde Satürn’ün baskısı bulunuyor. "Savaş! Kendini ifade etmek, seni ifade edeni bulmak, ona gitmek için savaş! Ne ile savaştığın, neyi kazanacağını; nasıl savaştığın, bunu nasıl kutlayacağını anlatır. Bunları bilerek savaş!"

Ay oğlakta ve Pluto’ya doğru yürüyor, güçlü bir buluşma söz konusu! Bu dolunay büyük değişimlere gebe! Bu değişim kolay olacak denmiyor; bununla birlikte geriye dönüp baktığınızda öncesine dair her şey epey uzak görünüyor olacak. Büyük bir sıçrayıştan bahsediyoruz. Hazır mıyız? Derin derin nefesler alın... Yol daim ışıktır, bunun farkına varın ve yolda olun yeter!

Düzenleyici Satürn’ün Uranüs ve Ay Düğümü ile yaptığı açı kalıbı, yaşamlarımızda önemli bir temizlik yapılacağından söz ediyor. Yoğun bir enerji ve bizim onu nasıl yönlendirdiğimiz önemli! Beklenmedik buluşmalar, helalleşmelerden bahsetmek mümkün olabilir. Cesur olun; bununla birlikte aptal olmayın! Bir şeyler yapın; bununla birlikte işler umduğunuz gibi gitmediğinde sakin olun ve daha farklı neler olabileceğinin farkına varın. Bir yerinden yakalayın, belki de o sizin kanadınızdır.

Merkür yükselenle kavuşum halinde birinci evde bulunuyor, önemli mesajlar var, kendinizi Pegasus’un sırtında bulabilirsiniz. Fırsatlar çıkacaktır karşınıza; bununla birlikte her fırsatmış gibi görünen gerçekten fırsat olmayabilir. Yolunuzu ve bu yolun sizin için anlamını hatırlayın! Sizi güldürmek için geldiğini sandığınız palyaço aslında bir katil olabilir! Zaman balıklama atlama değil bilinçli, programlı olma zamanı! Dikkat!

Gün titreşimi bizden akıl ve adalet istiyor. Seçimlerinizin sorumluluğunu alın ve duru bir zihinle gündeme mercek tutun. Rehber kartımız "güç" bize gücün sırrından bahsediyor: "Güç, vahşi hayvanı öldürmek değil, onun güvenini kazanarak onun sezgi gücüne ulaşabilmektir. " Onu kendinden ayrı görme, onun sendeki hangi parçanın anahtarı olduğunu bul ve o kapıyı aç. O zaman savaş sona erer ve güç kazanılır.

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.