Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Yeni bir bilinç

22 Mayıs - 28Mayıs 2017 haftası

BARIŞIN KURALLARI
22 Mayıs Pazartesi (Ay günü)

"Haftaya koç enerjisiyle hareketli bir başlangıç yapıyoruz! Hızlı koşan çabuk yorulur. Bilinçli seçimler yaparak hareket ediyor olmakta fayda var."

Ay: Koç
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Araba

Minör Açılar
Ay- Jüpiter Gerilimi: Evlilik ve Doğum Tanrıçası Hera ile Göklerin Hakimi Zeus Gerilimi, içsel olarak çekildiğimiz hareket ihtiyacı akıl ve mantık süzgecinden geçirilerek giderilmeyi bekliyor.
Ay- Venüs Buluşması: Hera ile Aşk Tanrıçası Afrodit Buluşması, saf sevgi, bunun gücü, bizi harekete geçiren buluşma, var olanın sırrının farkına varma, orada saklı gücü bulma…
Ay- Pluto Çatışması: Hera ile Yeraltı Tanrısı Hades Çatışması, dönüşüm zamanı, belki uzun zamandır bu kadar acıtmamıştı, aksi uyanmamız adına mümkün olsaydı, şimdi akıp geçebilecektik, bırakmakta, değiştirmekte zorlandığımız bizi köşeye sıkıştırıyor, değişimi kabul et ve sadece devam et…

Haftaya hareketli bir başlangıç! İletişim ve bilgi aksı boğa döneminin durgun ve içsel geçişinden sonra uyanık bir algıyla kendini canlanan doğaya bırakmakta… Özgürce kanat çırpın ve neler olduğunun, bunun ne anlama geldiğinin farkına varın. Sizi harekete geçirmeye çalışan bir şeyler var, anlayın; bununla birlikte sistemli olmalıyız, yoksa sadece debelenmiş oluruz ve bu özümüzün arzu ettiği yere bizi götürecek güç değil!

Gün titreşimi bugünün yeni bir döneme açıldığından bahsediyor. Burada derslerimiz önümüze çıkar ve dengede kalarak gerçeği görmemiz gerekir. Gerçek, aklın ve kalbin aynı seste birleşebildiğidir. Doğru ya da yanlış? Hayır. Gerçek! Gerçek, ikisinin de ötesindedir. Rehber kartımız "araba" bizden bunu anlayarak yürümemizi istiyor. Gerçeğinin peşinden git, onun ödülü; değerini bulmuş bir yaşam, anlamını bulmuş bir yolculuktur. Daha ne var ki?

SAVAŞ VE BARIŞ
23 Mayıs Salı (Mars günü)

"Ay boşlukta başlayan bir gün! Akşam saatlerine doğru günün enerjisi oturuyor ve geçiş tamamlanmış oluyor. Koçun aktif ve savaşçı ruhundan boğanın somut ve sağlamncı doğasına geçiyoruz."

Ay: Boğa (15:32 itibariyle) (09:59 boşlukta)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aşıklar

Minör Açılar
Ay- Mars İşbirliği: Evlilik ve Doğum Tanrıçası Hera ile Savaş Tanrısı Ares İşbirliği, bir şey görüyoruz, duyuyoruz, okuyoruz ve bu bizde bir şeyleri harekete geçiriyor, neyi ve bu ne yaratır?
Ay- Satürn Uyumu: Hera ile Zaman Tanrısı Kronos Uyumu, ne yaparsan yap, bunun sorumluluğunu bil ve bu sorumluluğu al da yap.
Ay- Uranüs Buluşması: Hera ile Gökyüzü Tanrısı Uranüs Buluşması, hep aynı yoldan yürüyorsan farklı bir noktaya varmayı bekleyemezsin, bugün farklı bir şey yap ve beklenmedik durumları ilgiyle karşıla!
Ay- Ay Düğümü Uyumu: Hera ile Kader Çağrısı Uyumu, olanı dışa vurmak her zaman olana sıkışıp kalmaktan daha iyidir. Kendini ifade et ve bunu kalbini duyarak, sana ses vermekte olanı dinleyerek yap, her şey o zaman yerini bulur.

Güne yoğun bir enerjiyle uyanmış olabilirsiniz! Aman sakin! Ayın boşlukta hareket etmeye başlamasıyla "Ne diyordum ben?" modlarda bulabilirsiniz kendinizi… Söz gümüşse sükut altındır diyoruz ve biraz sessizleşiyoruz. Ne derler? Boğaz dokuz boğumdur, dokuz düşün bir konuş!  Ölçmek, tartmak gerek... Zira laf ağızdan bir kez çıkar. Ayın boğaya geçmesiyle birlikte ayaklarımızı yere daha sağlam basmak isterken huzur, dinginlik arayışında olacağız. Somut veriler bizim için daha değer kazanacak. Ekonomi, gündemimizi meşgul ediyor olacak. Keyif, para değil bilinç gerektirir.

Gün titreşimi bugünün "uyanış" günü olduğundan bahsediyor. "azize" bizden "ayırt etmez, değer biçmez" şekilde sadece gözlemlememizi istiyor. Çekildiğimiz bir şey var ve cevaplar orada saklı! Rehber kartımız "aşıklar" olana verdiğimiz tepkinin olandan çok daha büyük bir anlam taşıdığından bahsediyor.

YENİ BİR DÜNYA
24 Mayıs Çarşamba (Merkür günü)

"Bugün bir süredir bizi zorlayan gündem biraz daha çözülüyor, direncin yerini kabul ve farkındalık alıyor. Böylelikle yeni kapılar aralanıyor."

Ay: Boğa (22:08 boşlukta)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

Minör Açılar
Ay- Merkür Buluşması: Evlilik ve Doğrum Tanrıçası Hera ile Tanrılar Habercisi Hermes Buluşması, sessizliğin bir sesi vardır, o müziğin en değerli öğesidir, onun yaşamınıza verdiği tatın tüm yaşamınıza yayılmasına izin verin.
Ay- Neptün İşbirliği: Hera ile Deniz ve Deprem Tanrısı Poseidon İşbirliği, suyun sesi huzur demektir, o sizi alıp götürebilir, akan su kayalara çarpa çarpa yürüyecektir, incinmeyecektir, akan su her zaman duru ve tazedir.
Ay- Pluto Uyumu: Hera ile Yeraltı Tanrısı Hades Uyumu, derin bir nefes alarak teslim olmak, geri dönüşü olmadığına üzüldüğünüzü belki biraz daha ilerlediğinizde, geri dönmeyi dilemeyeceğinize dönüştürecektir ve dudaklarınızdan belli belirsiz bir teşekkür dökülecektir.

Gün boğa temasında ilerliyor. Sahip olduklarımızın değerinin farkında olmak ve onu hak ettiği noktaya ulaştırmak... Değer duygumuz üzerinden oluyor bu geçiş! Değerinin farkında olan onu yaşar. Bu bazen bir şeyi göze almak anlamına gelebilir. Cesaret edemediğin savaş, aksinin mümkün olup olmadığını bilmediğin bir mağlubiyetin kabulüdür ve bu kendine yapabileceğin en büyük haksızlık! Savaş da barış da hep kendimizden kendimizedir ve devinim gerekir, işte yol bunun içindir. Her seferinde daha ileriye gidilir.

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanma günü olduğundan bahsediyor. Sınavın teması "sevgi"! Sevginin karşılığı okumak ve anlamak, dokunmak ve hissetmek… Bu ilişkide bulunduğumuz herkes Tanrının kalbidir. Rehber kartımız "aziz" bizden kutsal olanın ne olduğunu daha iyi anlayabilmemizi istiyor, onun bize aslında ne demek istediğini…

KUTSAL CEVAPLAR
25 Mayıs Perşembe (Jüpiter günü)

"İkizler yeniayı gerçekleşiyor! Seçmek veya reddetmek ve bunun neden yaptığının farkında olabilmek ya da edindiğin farkındalıkla bunu yapabilmek… Sürüklenerek değil, bilerek ve isteyerek…"

Ay: İkizler (15:15 itibariyle)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

Minör Açılar
Ay- Kiron İşbirliği: Evlilik ve Doğum Tanrıçası Hera ile Yaralı Şifacı Kiron İşbirliği, ihtiyaç duyduğun huzur ve dinginlik büyük resmi görerek ilerleyebildiğin bir teslimiyette saklıdır.
Ay- Ay Ay Düğümü Çatışması: Hera ile Kader Çağrısı Çatışması, sessizlik ile gürültülü olmayı birbirinden ayıran ince çizgi…
Majör Açı
Venüs- Pluto Çatışması: Aşk Tanrıçası Afrodit ile Yeraltı Tanrısı Hades Çatışması, ilişki kurduğumuz her bir parça, en çok da en yakın olduklarımız, bizi bir dönüşüme zorluyor ve buna direnmenin hiçbir anlamı olmayacak.

İkizler yeniayına doğru yürüdüğümüz bir günden selam olsun! Güne boğa enerjisiyle başlıyoruz. Bir sevgi pıtırcığı mı desek bir rahatımızı bozmak istememe mi yoksa karnımızda uçuşan kelebekler mi? Bir haller var kesin! Yeni ay beşinci evde gerçekleşiyor, çocuk olmak, kendimizi dışa vurmak, sahnede olmak, alkış almak… Hak etmek ve kazanmak… Yükselen oğlak ve on ikinci evden göz kırpan düzenleyicisi Satürn bizden seçimlerimizin bilincinde olmamızı ve istikrarlı hareket etmemizi istiyor. Dağınıklıklara şimdilik göz yumuluyor gibi gözükse de aslında kendimizden çalıyoruz.

Yeniay düzenleyicisi Merkür boğada ve dördüncü evde iç dünyamızdan, yuvamızdan, ailemizden, atalarımızdan ses veriyor. Karmik döngüler gündemde… Ne için buradaydık? Ne yapacaktık? Ne söz vermiştik? Düzenleyicisi Venüs koçta ve Uranüs’e yürüyor üçüncü evde, yakın çevremiz ile kurduğumuz ilişkiler, kardeşlerimiz, akrabalarımız, konu komşu, yüzeysel de olsa sıklıkla iletişim kurduklarımız, bir boyut değişiminde! Geride kalacak olanlar, yarına taşınacaklar. Düzenleyici Mars da ikizlerde Satürn’den aldığı baskıyla bir çıkış yolu arıyor. Düzenli ve disiplinli, ne yaptığımızın, bunun anlamının farkında olarak ilerlemekte fayda var. Değilse buyurun cenaze namazına!

Gün titreşimi bugün "niyetleri gerçeğe dönüştüren güç" dediğimiz sistemin aktif olduğundan bahsediyor. Oturduğumuz yerden olmuyor tabii! Ne için harekete geçmenin zamanıdır? Rehber kartımız "ölüm" bir şeyi bırakmadan yeni bir şeye başlayamayacağımızın altını çiziyor. Garanticilere duyurulur! Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun! Bu "yeni bir bilinç" anlamına geliyor.

ANLAMINI BULANLAR
26 Mayıs Cuma (Venüs günü)

"Yaniay etkisi devam ediyor. Bu sabah daha taze bir başlangıçla uyanıyoruz güne! Dün sabahın buğulu camlarındaki baygın silüetler bugün daha anlaşılır ve net!"

Ay: İkizler
Güneş: İkizler    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güneş

Minör Açılar
Ay- Jüpiter Uyumu: Evlilik ve Doğum Hera ile Göklerin Hakimi Zeus Uyumu, neyin neye doğru ilerleyebileceğini öngörebiliyor olarak seçim yapabilmekten daha güzel ne olabilir?
Ay- Neptün Çatışması: Hera ile Deniz ve Deprem Tanrısı Poseidon Çatışması, akıl kalbe yeni düşerse ne olur? Akıl da kalp de büyür ve "yeni bir bilinç"te buluşur; çünkü yenen biraz yenilen, yenilen biraz kazanandır ve mühim olan uzlaşmaktır.
Ay- Venüs İşbirliği: Hera ile Aşk Tanrıçası Afrodit İşbirliği, aşk bitmeyen bir savaştır, o savaşta ne kazanan ne kaybeden vardır, yoldur o ve bu yol muhakak nereye varacağınızın önemi olmazcasına bahşedilmiş kutsal bir armağandır. Aşkta kalın!

Şanslı bir gün olduğundan bahsedebiliriz bugünün! İki iyicil planet gün akışında önemli bir yeri olan Ay ile ılımlı açılar yapıyor. Bugün keyifli bir yolculuk kokusu var havada! Biraz kaşif, biraz filozof, en çok öğrenci olun ve yaşayarak öğrenin, bu en iyisidir. Bildiklerinizi kenara itin ve gözlemleyin! Belki gözden kaçırdığınız bir şey var ve hayatınızı değiştirecek fırsat orada yatıyor!

Gün titreşimi bugünün koruyucu bir ışığı olduğundan bahsediyor. Kalbinizi açarak iletişim kurun her bir parçayla ve onun içindeki Tanrısal parçanın yolunuzu aydınlatmasına izin verin… Rehber kartımız "güneş" bizi buraya getiren yolculuğun armağanı olan "mütevazi, ölçülü, olgun" olma halini nerede durduğumuzun farkında olarak geliştirmemizi istiyor.

BÜYÜK TEMİZLİK
27 Mayıs Cumartesi (Satürn günü)

"Ve hesaplar kapanıyor. Ayağımıza takılıp duranlara çeki düzen veriliyor. Bugün kendimize ayırdığımız çok değerli! Derin sulara dalmadan gerekli teknik ekipmanı hazır etmek gerekiyor!"

Ay: Yengeç (14:24 itibariyle) (09:18 boşlukta)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 24 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ay

Minör Açılar
Ay- Mars Buluşması: Evlilik ve Doğum Tanrıçası Hera ile Savaş Tanrısı Ares Buluşması, derin sularda hareketlilik, içsel dürtüler, doğru cevabı bulmak için, doğru yolda olmak gerekiyor, o yol "kalbin yolu"dur.
Ay- Satürn Gerilimi: Hera ile Zaman Tanrısı Kronos Gerilimi, günlük işler hiç bitmez, o güne daha yüksek bir hedefe ait bir pencere de açmak gerekir, gürültüde boğulmayın, sessizliğe zaman ayırın!
Ay- Uranüs İşbirliği: Hera ile Gökyüzü Tanrısı Uranüs İşbirliği, bazen işler rayından çıkar, ilk bakışta bu tedirginlik yaratır, belki de olabilecek en güzel şey budur şu an için, rutin kırılmadan gelişim sağlanamaz.
Ay- Kiron Çatışması: Hera ile Yaralı Şifacı Çatışması Çatışması, akıl, kalbinin seni götürdüğü yerde seni bekleyeni anladığından değerlidir.
Ay- Ay Düğümü İşbirliği: Hera ile Kader Çağrısı İşbirliği, etrafına bak, seni var eden ve var olana can verecek olan tam da orada duruyor, senden sadece kendin olman ve sana ayna tutana kalbini açman isteniyor, bu senin kendine kendine açışındır.

Ayın boşlukta hareket ettiği bir enerjiyle başlıyoruz güne! Bugün önemli bir geçiş günü! İkizlerin geveze ve meraklı enerjisinden yengecin hassas ve hissel yapısına doğru ilerliyoruz. Anne duygularımız kabarıyor, yuvamız gözümüze bir mabet gibi gözüküyor, daha yakın hissettiğimiz kişilerle bir arada olmak istiyoruz… Öğle saatleri itibariyle bu durum daha da güç kazanıyor.

Gün titreşimi bugün seçimlerimizin daha bir önemli olduğundan bahsediyor. İç sesine kulak ver ve onun sana söylediği şeyin peşinden git, bunu kendinden emin olarak yap! Rehber kartımız "ay" "Bu bir şafak karanlığı ve arkası aydınlık sen sadece suyun akıp yolunu bulmasına izin ver." diyor.

RUHUN YOLU
28 Mayıs Pazar (Güneş günü)

"Suyun derinliklerine doğru bir yolculuk başlıyor. Sizi başlatan derin köklerde hangi sırlar saklı olabilir? Buradan sizin ışığınız olarak bedenlenmiş hakikat nedir?"

Ay: Yengeç
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ermiş

Minör Açılar
Ay- Jüpiter Çatışması: Evlilik ve Doğum Tanrıçası Hera ile Göklerin Hakimi Zeus Çatışması, kalbinizden geçenler içinde olduklarınızdan çok daha farklı şeyler söylüyorsa daha çok içinde olun ve daha derinde olanın anlamını bulun.
Ay- Neptün Uyumu: Hera ile Deniz ve Deprem Tanrısı Poseidon Uyumu, yapabilecek daha iyi bir şey bulamadığında, suyun akışına bırak kendini, o sana yolu bulduracaktır.
Ay- Merkür İşbirliği: Hera ile Tanrılar Habercisi Hermes İşbirliği, "Akıl ülkesinin bittiği yerde gönül ülkesi başlar." der Pascal, bugün gönül ülkesine varmak adına akıl ülkesinin sınavlarını tamamlamalı!
Ay- Pluto Gerilimi: Hera ile Yeraltı Tanrısı Hades Gerilimi, en korktuğun şey, en büyük armağanı içinde saklayandır.
Majör Açı
Merkür- Neptün İşbirliği: Tanrılar Habercisi Hermes ile Deniz ve Deprem Tanrısı Poseidon İşbirliği, "Matematiğin çözemediğini sezgiler çözer.", size gerekli işaretler gösteriliyor, onlar sizi Tanrının kalbine götürecek, orada bildiğimiz her şey eriyecek ve sentez tam da orada gerçekleşecek.

Yengeç enerjisiyle uyanıyoruz haftanın son gününe… Bir yanımız hala uykuda! Rehber rüyalar görmüş olmanız mümkün! Hayra yorun! Bu pozitif olasılığın önünü açmaktır. Mutlaka her şey hayrıyla olur. Şansı, bolluğu ve kolaylığıyla olsun… Hizlerinize kulak verin, kalbinizin sesini dinleyin ve onun sesini duyurmak istediği yerde ona izin verin. Bunun adı "şifa"dır.

Gün titreşimi bugünün önemli bir yolculuğun başlangıcı olduğundan söz ediyor. Önemli bir hizalanma gerçekleşiyor. Huzur içinde olun ve onun sizde uyandırdığı bilişle yolu bulun! Rehber kartımız "ermiş" yalnızlıkla tek başınalığı birbiriyle karıştırmamamızı istiyor. İnsan tek başınadır; bununla birlikte yalnız değildir. Tek başına olmanın sorumluluğunu alın; bununla birlikte yalnız olmadığınızı hatırlayın ve size yaklaşanın Tanrının ışığıyla size aktığının farkına varın, uyanın…

Yeni haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.