Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Kalpten akıla

1 Mayıs - 07 Mayıs 2017 haftası

İÇSEL YENİLENME
1 Mayıs Pazartesi (Ay günü)

"Bugün yoğun duygular hakim... İçsel bir süreçten geçiliyor. Bir şey yapmak istiyoruz, bir şeylerin değişmesini... Bu ancak içsel değişimlerin var edebileceği bir süreçtir."

Ay: Yengeç (23:22 boşukta)
Güneş: Boğa
Gün Titreşimi (Numeroloji): 16 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

Ay- Neptün Uyumu: Duygular yoğun ve dağınık... Sisler ardında Tanrının şefkat dolu sesi duyuluyor.
Ay- Jüpiter Çatışması: Duygular bir telden çalıyor, aklımız bir başka telden... Daha geniş bir perspektife ihtiyacımız var.
Ay- Pluto Gerilimi: Dönüşüm zamanı... Bizi zorlayan, değişime olan direncimizdir. İzin verin su aksın, yatağını bulsun... Başka yolu yok.
Ay- Merkür Çatışması: Kalp bize aklımızın neyin peşinden gitmesi gerektiğini söyler, akılsa kalbin bunu yapmaya devam edebilmesi için onu korur.
Ay- Uranüs Çatışması: Yoğun ve sürprizli duygular, bir yandan bağlılık bir yandan özgürlük arzusu... Yok saydığın hiçbir şeyle gerçekten özgür değilsin.

Yengeç enerjisiyle başladık haftaya! Güçlü gündemler söz konusuydu. Özgürlük ile bütünlük arasında gittik geldik... Merkür retrosunun son zamanları... Açıldı eski defterler... Açılanlar kapanıyordu ve aslında olması beklenen de buydu. Yarımlar tamamlanmalıydı; çünkü ancak bu yeni başlayacak olanın anahtarıydı. Temiz bir sayfa açmak için ayağamıza takılıp duranlar derlenmeli toparlanmalıydı. Evetler ve hayırlar bir bir yerlerine ulaşmaktaydı.

Gün titreşimi bugün önemli değişimlerin gerçekleşmekte olduğundan söz ediyor. Bugün kendimizde varlığını fark edip yıkabildiklerimizle yarın daha güçlü olacağız. Rehber kartımız "ölüm" olanın aydınlığına çevirmemizi istiyor yüzümüzü... Her şeyin bir karanlık bir de aydınlık yanı vardır. Yüzünüzü çevirdiğiniz yan büyüyor ve kökleniyor. Her iki ucu da tanıyın, bilin. Seçiminizi neyi seçtiğinizi bilerek yapın!

PARLAYAN IŞIKLAR
2 Mayıs Salı (Mars günü)

"Ay aslana geçiyor ve bugün yaratıcılığımız, "içimizdeki çocuk" tetikleniyor. Ay, yenilenen ay düğümü ile ilk kavuşumuna ilerliyor. Kadersel mesajlar geliyor yeni başlayan döngüye dair... Kulak verin!"

Ay: Aslan (07:11 ittibariyle)
Güneş: Boğa
Gün Titreşimi (Numeroloji): 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Araba
Ay- Kiron Uyumu: İçsel çözülmeler... Şifa niyetine!
Ay- Venüs Uyumu: Hareketlenen duygular, yenilenen yaşam enerjisi, güçlenen bağlar...
Ay- Mars Dostluğu: Bir şey yapmak gerek! Nereden başlayacağını biliyorsan gerisi gelecek...

Güne aslan enerjisiyle uyanıyoruz! İçimiz kıpır kıpır... Doğa ile içsel bir yakınlık... Temiz hava bol gıda! Bir hınzır haller, bir keyifli haller, bir aklımıza estiği gibi hareket etmek istemeceler... Neyse ki her şey yolunda... Merkür durağan harekete geçiyor. Bu iki gün boyunca 10 Nisandan beri neler oldu hayatınızda gözden geçirin, kendinize notlar alın... Yeni dönemde bu notlara ihtiyacımız olacak... Harala gürele derken yine kaybetmiş bulmayın kendinizi... Koşun; bununla birlikte enerjinizi sistemli kullanın, yoksa bitiş çizgisine varamazsınız...

Gün titreşimi bugün aklın ışığında, sağduyu ve soğukkanlılıkla hareket etmemizi istiyor. Olana gözlemci kalın ve daha farklı hangi seçeneklerin mümkün oabileceğinin farkına varın. Bize anlatılmaya çalışılan bir şeyler var. Rehber kartımız "araba" cesur olmamızı bekler. Cesaret, akıllıların işidir.

HASSAS GEÇİŞLER
3 Mayıs Çarşamba (Merkür günü)

"Bir yanımız inatçı mı inatçı! Bir yanımız çocuk mu çocuk! Oyuna dalsak hiçbir şeyi umursamadan bir türlü! Oyunu bırakıp popomuzu sağlama alalım desek bir türlü! Uzun vadeyi göz önünde bulundurarak adımlar atmalı!"

Ay: Aslan
Güneş: Boğa
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ay

Ay- Güneş Çatışması: İç dünyamız ile kişisel güç dediğimiz bilinçli yanımız ayrı tellerden çalıyor. Neşe ve oyun, sorumluluk ve disiplinle beslenmeli!
Ay- Jüpiter Dostluğu: Fırsatları ancak yolculuğun farkında olduğunuzda yakalarsınız! Nereden geldik nereye gidiyoruz?

Aslan enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Huzur ve güven arayışında olduğumuzdan söz edebiliriz. Bir yandan da bir tutamayışımız mı var dilimizi nedir? Söyleyin; bununla birlikte cümlenizi uzlaşıya davet ile bitirin; çünkü istediğiniz gereksiz savaşlar yaratmak değil, ortak bir noktada buluşmak ve bu noktanın herkesin en yüksek hayrına olması aslında... Gereksiz bir kükreyişle "ne demek istiyordum ağzımdan ne çıktı"da bulup kendinizi, bozuntuya vermeyeyim diye bir çuval inciri berbat etmeyin!

Gün titreşimi bugünün önemli bir eşik olduğundan bahsediyor. Bugün "özdisiplin" hayat kurtarır. Gerçekten ne yapmak istediğinize karar verin ve bunun için nasıl bir yol izlemeye ihtiyacınız var, neyin sorumluluğunu almak size keyif verir? Ne için tüm çabaya değer? Emin misiniz yoksa bu sadece bir kaçış mı? Rehber kartımız "ay" iç sesimize kulak vermemizi, gerçekçi bir gözlemle durum analizi yapabilmemizi istiyor.

TEMİZLİK ZAMANI
4 Mayıs Perşembe (Jüpiter günü)


"Ay boşlukta uyanıyoruz güne... Bir yandan hiç uyanasımız yoksa da bir yandan bugün önemli bir gün! Kalbinizi dinleyin! Önemli bir kavuşum var, kalbinizin size söyleyecekleri! Ardından hazırlık başlayacak!"

Ay: Başak (12:46 itibariyle) (07:35 boşlukta)
Güneş: Boğa
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparatoriçe

Ay- Merkür Uyumu: Önemli kararlar!
Ay- Uranüs Uyumu: Beklenmedik olasılıklar!
Ay- Satürn Uyumu: Ciddiyet ve kararlılık!
Ay- Ay Düğümü Kavuşumu: Kadersel mesajlar, özel işaretler, kalbimiz konuşuyor ve biz onu şimdiden duyabilmeliyiz!
Güneş- Neptün Dostluğu: Huzur ve güven neydi? Onu bize sağlayacak olan neydi? İşte o ancak bizde orada olduğumuzda bize gelebilirdi. Huzur ve güven içinde olun. Şimdi tevekkül zamanı... Tevekkül, elinden geleni yaptığından emin olduktan sonrasını Tanrıya bırakmaktır.

Ay boşlukta uyandığımız bu günde, derin derin nefesler alarak ve iç sesinizle daha sıkı bir diyalog kurarak başlamanız tavsiyemizdir güne! Ilık bir şeyler için, taze besinler tüketin, bol bol su! Malum, başak enerjisine hazırlanıyoruz! Beden sağlığımız için de ruh sağlığımız için de arınma ve sadeleşme zamanı! Biraz dinlenmek iyi gelir. Bahsimiz aklımızdan geçenler üzerinedir. Biraz mola... Biraz düşünmeyin... Özgür bırakın zihninizi... Düşüncelerinize yön vermeyin ve akıp gittikleri o yere doğru ilerleyin... Öğle saatlerinde Ay başağa geçtiğinde çok daha iyi ve ne istediğimizi biliyor hissediyor olacağız kendimizi! Merkür ileri harekete geçiyor, algılarımız nihayet eski gücüne geri dönüyor!

Gün titreşimi bugünün yeni bir döngünün başlangıcı olduğundan bahsediyor. Bize iyi geleni, iyi hissettireni bulma zamanı! Ona hangi kapı açılıyor olabilir? Matrix’e gidelim: "Bu senin son şansın. Bundan sonra artık geri dönüş olmayacak. Mavi hapı seçersen hikaye sona erer. Yatağında uyanırsın ve istediğin her neyse ona inanırsın. Kırmızı hapı alırsan, harikalar diyarında kalırsın. Ben de sana tavşan deliğinin gittiği yerleri gösteririm. Unutma, sana vaat ettiğim tek şey gerçek, daha fazlası değil!" Rehber kartımız "imparatoriçe" bize yarının doğumunu yapacak olan kaynağın biz olduğumuzdan bahsediyor.

ÖZÜN DİLİ
5 Mayıs Cuma (Venüs günü)

"Bir yandan fırtınalar koparken bir yandan yaşam munis bir gülümseyişle önümüzde beliriyor. Bu munis gülümseyişe kendimizi bırakıp sürüklenmek mi yoksa fırtınaya var gücümüzle direnmek mi? İkisine de ihtiyacımız olacak."

Ay: Başak
Güneş: Boğa    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

Ay- Mars Çatışması: Çözüm, sorunun içinde saklıdır. Sadece onu çevresini saran kalabalıktan çıkarmamız gerekir. Duru bir zihin, ihtiyaç duyduğumuz cevapları bulmamızı sağlayabilecektir.
Ay- Neptün Gerilimi: Dümende olmanız, kontrolün tamamen sizde olduğunu göstermez. Denizdesiniz ve denizin izin verdiği kadar özgür davranabilirsiniz. Onu gözleyin, aklınızı, kalbinizi kullanın ve yolu bulun...
Ay- Güneş Üçgeni: Ayaklarımızı yere sağlam basmak gerek! Ne yaptığımızı, var olan potansiyelleri nasıl değerlendirdiğimizi, verimliliği tartmak gerek!
Ay- Pluto Üçgeni: Bazen bir şeyin farkına varırsınız ve bilirsiniz, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak... Kalp varlığından bahseder, akılsa onu tanımlar ve yerine koyar. Resmi görmemizi sağlayacak olan budur.

Ay başakta uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Bir şey mi arıyoruz nedir de sanki bir türlü bulamıyoruz, oradan oraya dolanıyoruz? Yoksa aradığımız şey tam da burunumuzun ucunda da biz mi göremiyoruz? Bir savaşımız olduğu kesin! Sakin olmalı, gereksiz detaylarla vakit kaybetmeye ne gerek var? Asıl konuya odaklanmalı ve etrafındaki gürültüden arındırmalı onu, her şey o zaman yerini bulacaktır. Kalbinizi açın! Başka yolu yok!

Gün titreşimi bugünün "uyanış" günü olduğundan söz ediyor. Suyun sesini dinleyin, akın onunla birlikte ve yüreğinizin sizi götürdüğü yere gidin. Rehber kartımız "aziz" bizden vicdanımıza kulak vermemizi istiyor. Kutsal olanı bulun, o her yerdedir ve her şey ondadır. Açın okuyun!

SAVAŞTAN BARIŞA DOĞRU
6 Mayıs Cumartesi (Satürn günü)

"Son üç gündür aramakta olduğumuz cevaplar daha da belirginleşmeye başlıyor. Yol, varacağımız yerin değerinden daha öte bir değere sahiptir ve bunu fark edebildiğimizde armağanları fark etmek mümkün olabilir."

Ay: Terazi (21:20 itibariyle) (15:41 boşlukta)
Güneş: Boğa
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güç

Ay- Satürn Çatışması: İncinmekten korkanlar hep incinir. Değerimizin farkına varılır diye yaptığımız fedakarlıklar hep aksiyle bizi yüzleştirir. Hepsini birden halledelim derken her şey yarım kalır. Anlamını bilerek yürümek gerek...
Ay- Kiron Gerilimi: İçimizi acıtan bir şey var ve bizden ona daha başka bir yerden bakmamızı istiyor. Acının ötesine geçtiğimizde yüreğimizin açılacağı bir şehir var, cevap orada...
Ay başakta uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Bir temizlik modunda mısınız? Aman dikkat edin, ağacı budayım derken ağacı ağaç olmaktan çıkarmayın! Başak hali bu, resmin tozunu alayım demişsiniz, bir bakmışssınız resim mesim kalmamış! Kusur da güzelliğin bir parçasıdır. Siz onu düzelteyim derken o doğasını yitirebilir. Gece saatlerinde Ay teraziye geçiyor ve biraz daha farkına varıyoruz, aslında farkı yok birçok seçeneğin; bununla birlikte seçim yapmak ya da yapmamak, işte bu ikisinin arasındaki fark büyük... Seçim, yolculuğu başlatandır. Ona ihtiyacımız var, tek doğrunun bizim içinde olduğumuz olduğunu sanmayarak...

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanma günü olduğundan bahsediyor. Yaratımlarınıza dikkat edin bugün! Söz büyüdür ve ağzınızdan çıkan her sözün evrene yayılan bir enerjisi var. Özünüzle dile gelin, yüreğinizden gelsin sesiniz... Ancak bu şekilde kendinizi hak ettiğiniz yere getirebilirsiniz. Rehber kartımız "güç" bize var olan en büyük gücün "sevgi" olduğunu hatırlatıyor ve yarına ışık olacak yaratım, orada gerçekleşendir.

7 Mayıs Pazar (Güneş günü)

"Barışmak mı savaşmak mı? Biz olmak mı kendin olmak mı? Kendini bizde bulmak mı bizde kendin olmak mı? Bugün bu soruların aradığı cevaplar var."

Ay: Terazi
Güneş: Boğa
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aşıklar
Ay- Venüs Gerilimi: İlişki kurmak, yaşamın ne için olduğunu hatırlamaktır.
Ay- Mars Üçgeni: Anlamını bildiğin bir zafere yürüyebilirsin, değilse sadece sürüklenmektesin.

Ay terazide uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Bugün gündemimiz ilişkiler, hak, adalet ve kendimizi ifade edebilmek... Duygularınızı dile getirin, aski takdirde gerçekten ne istediğinizden asla emin olamazsınız. İnsan bazen kendi bile farkında değildir, neyin ona iyi gelip neyin gelmediğinden... Duygular dile gelirken cevaplar çok daha netleşebilir. İletişim kurun! İletişim kurduğunuz o parçanın içinde kendinizi bulun! Bugün özel bir gün! Savaşırken sevişin, sevişirken savaşın... Her şey birbirinin içinde, bunu fark edin. Deneyimin içinden akın ve geçin. Cevap, vardığınız yerde sizi bekliyor olacak.

Gün titreşimi bugünün özel bir gün olduğundan bahsediyor. İplere ele alma vakti. Özel kapılar açılıyor. Rehber kartımız "aşıklar" bugün bir karar vermemizi istiyor. Size bu kararın sizi istediğiniz şeye götüreceğini söyleyemem; bununla birlikte bu yolculuğun sizi şu an bulunduğunuz yerden çok daha ileriye götüreceğinden eminim. İşte aşk, işte yol hep bunun için...

Yeni haftada buluşmak üzere...

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.