Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Duygusal arınma

03 Nisan - 09 Nisan 2017 haftası

İÇSEL CEVAPLAR GÜNÜ
3 Nisan Pazartesi (Ay günü)

Ay: Yengeç
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Denge

“Bugün hayata daha geniş bakarak dikkatimizi çekenlerin tesadüf olmadığını anlama, parçaları bir araya getirme ve içsel kıpırtılarımızı dikkate alma zamanı!”

Haftaya sulu bir başlangıç yapmış bulunuyoruz! Duygular yoğun... Önemli geçişler gerçekleşiyor olacak... Altında yatan sebebi bulma zamanı... Hislerimiz güçlü, bu kendini duygusal manipüle eğilimi şeklinde de dışa vurabilir. Dengeyi korumakta fayda var. Ay’ın Neptün ve Güneş ile karesi göze çarpıyor. Kafalar biraz karışık başlamış olabiliriz haftaya, anlamadığınız bir gerginlik içinde bulmuş olabilirsiniz kendinizi... Bir yanınız “Haydi yap!” derken diğer yanınız kabuğundan çıkmak istememiş olabilir. Rahat olun! Her şey yerini bulacaktır. Derin derin nefesler alın ve içe büyümeyi başarın. Bu dışa mutlaka yansıyacaktır.

Gün titreşimi bugün için işaretleri okumanın öneminden bahsediyor. Evrensel mesajlar almış olabilirsiniz, dikkate alın! Rehber kartımız “denge” bizden içsel cevaplara önem vermemizi istiyor. Burada “ölçülülük” esas... Akılla kalp bir olduğunda cevap gerçek olur, değilse bunun adı yoldur ve yolda kalın, cevap mutlaka o bütünlük anında kendini duyurur.

GÖZLEM GÜNÜ
4 Nisan Salı (Mars günü)
Ay: Yengeç (23:45 boşlukta)
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

“Bugün yeni başlayacak bir döngünün tohumları atılıyor. Etrafı gözlemleyin, hislerinize kulak verin, sağduyu ile hareket edin... Neyi başlattığınızı bilin...”

Yengeç yengeç kokan bir güne daha hoşgeldiniz... Hafta başladığı tınıda devam ediyor. Epey verimli kılabileceğimiz bir gün! Yüreğinizin götürdüğü yere gidin... Cevaplar mutlak oradadadır. Bazen anlamından emin değilsinizdir; bununla birlikte yaşayıp görmeden de bilemezsiniz... Cevabı ararken vakit kaybetmekten çok daha değerlidir yaşayıp görmek ve böylelikle daha emin, çok daha doğru bir karar verebilmek... Deneyimin armağanından kendinizi yoksun bırakmayın... Dönüşümün yolu budur.

Bir anda olanlar, çok daha farklı bir yazılımın kapısını aralar... Arada şok iyidir. Hep rutinle yaratıcılığınızı tetikleyemezsiniz. Esnek ve pratik olan kazanır ve kazandırır. Böylelikle daha derin anlamlar kendini görünür kılar. Dışa doğru büyürken içe doğru genişlemediğiniz müddetçe bir yerden sonra büyüyen ve gelişen sistem raydan çıkar. İki ileri bir geri... Ritmi koruyun; çünkü doğa bu ritimle sonsuzdur. Bir arada olmak keyif ve kolaylık da olabilir, direnç ve husumet de... Hangisi size fayda sağlar? Hangisi kapıları açar? O zaman neyin olmadığına takılmaktan vazgeçin ve nelerin olabileceğine bakın... Tam da bu şekilde ve şimdide...

Gün titreşimi bugünün “şafak karanlığı” olduğundan bahsediyor. Bir şeyin başlangıcına yakınız. Bu ne olabilir? Nerede sınanıyorsanız orada yeni bir şeye, daha üst bir bilince hazırlanıyorsunuzdur. Haydi akın da geçin... Bu bizim elimizde... Rehber kartımız “aziz” hikayeye yukarıdan baktığımızda, kendimizi sükunetle ifade edebildiğimizde her şeyin daha kolay yerini bulabileceğinden bahsediyor. Kendinize güvenin ve sadece fark edin, bu yeterli olacaktır.

PARLAMA GÜNÜ
5 Nisan Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Aslan (01:13 itibariyle)
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Yıldız

“Derinliğin yerini tatlı bir kıpırtı alıyor. İçinizdeki çocuğa selam verin! Şimdiyi, onun içinde barındırdığı fırsatşları önemseyin! Bulduğunuz, umduğunuzdan değerli olabilir.”

Aslan aslan uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Bir kendinizi sahneye atasınız mı var? Mikrofonu kapıp da içinizi bir dökesiniz mi geliyor? Ay bir şirin, bir tatlı mı oldunuz siz bugün? Yerim ben sizi! Aslanlık sardı tabii! Ay- Merkür karesi ifade etmek istediğiniz şeyin ne olduğundan emin olarak kendinizi ifade etmenizi istiyor.

Tak diye ağzınızdan çıkan bir anda “Ne dedim ben şimdi?” moduna sokabilir... “Oldu bir kere!” mi diyorsunuz? E siz de haklısınız... Açın kalbinizi ve samimiyetle hissettirin iyi niyetinizi... Söylemek istediğiniz şey aslında kimseyi incitmek için değildi. Ben bunu biliyorum, söyleyin o da bilsin ve günün akışını birlikte kutlayın... Kendini ifade edebilmenin ve ona bunu yapması için izin vermenin hafifliğinde buluşun... Kim bilir böylelikle neler değişmiş olacak...

Gün titreşimi bugünün kadersel farkındalıklara vesile olabileceğinden söz ediyor. Her şey bugünü parlatmak ve bugünde yerini bulan farkındalıkla parlamak içindi. Gösterin kendinizi... Önemli bir dönem tam da böyle böyle dillenmekteydi. İfade edebildikleriniz bugünde yarının ışığını yakar, farkında mısınız? Emin olmadığınız hiçbir şeyin gerçekleşme şansı yoktur. İçsel sabatojcılarınızı iyi tanıyın ve onları ikna etmeyi başarın...
Rehber kartımız “yıldız” bugünün evrensel işaretlere kulak vermek için doğru bir gün olduğundan bahsediyor. Aslında bu sadece sizin değil, tüm evrenin deneyimi ve herkes bir yerinden alıyor payına düşeni... Size yansıyan neydi, ne tam da içinde olduğunuz o anda yüreğinizi titretti... Ders vermeye çalışmaktan vazgeçin; çünkü dersi almak, vermeye çalışmaktan çok daha öncelikli! Kimse kimse için değil, herkes kendinde bütünü duyumsamak ve kendiyle o bütüne ışık tutmak için gönderildi. Selam olsun...

ANLAMA GÜNÜ
6 Nisan Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Aslan
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Araba

“İnanç, sizde saklın olan gücü açığa çıkaracak tek anahtardır. Kendinize güvenin! Bildiğiniz kadar bilmediğiniz de birçok yetenekle dolusunuz, fark edin!”

Aslanın çocuksu neşesiyle bir güne daha uyanmak nasıl bir duygu? İlk bulduğunuz çocuğun gözlerinin içine bakın ve tüm varlığınızla gülümseyin ona, yüreğinizden sevginizi akıtın... Ondan size kat kat döneceğinden eminim... Bir çocuğun varlığı minnettir. Farkındadır o varlığın değerinin ve varlığını mutlaka hissettirir. “Ben buradayım!” der. Onun varlığı sevgidir; çünkü o sadece iletişim kurmak, konuşmak ve anlamak istemektedir. Nerede bıraktık bu heyecanı? Bir koşu alalım gelelim!

İlişkiler cephesinde tam olarak ne istediğinizden emin olamayabilirsiniz. Boşverin, olana bakın! İçindeki keyifli parçaları yakalayın, size iyi gelenleri, gülümseyebildiğiniz anları... Fazla ciddiye alıyor olabilir misiniz? Her şey gelip geçiyor nihayet, bıraktığınızda daha kolaylıkla bulmuyor mu yerini? Anlatmaya çalışmayın, anladıklarınızla yol alın... Bakın bu önemli! Hemen değil, vakit şimdi ve siz bundan emin olabildiğinizde... İteklemeyin, çekiştirmeyin kendinizi canım! Aa, daha neler! Açılanlara ve kapananlara bakın, bunların tesadüf olmadığını hatırlayın... Hareket, mutlak ışıktır; bununla birlikte bardaktan su ancak o artık dolduğunda taşacaktır. Önce alın, vermenin vakti gelir. Geldiğinde bu kendiliğinden gerçekleşir. Kelimeler dudaklarınızdan dans ede ede dökülüverir.

Gün titreşimi bugün iç sesinizi duymanın öneminden bahsediyor. Hiçbir şeyin ne olduğuyla ilgili hemen karar vermeyin! Belki hiç de düşündüğünüz gibi değildir. Duyduklarınızın hiçbirisine, gördüklerinizin yarısına diye boşa dememişler... Rehber kartımız “araba” bize “Yüreğinizin sizi çıkardığı yolda kayıp yoktur.” diyor.

TAMAMLAMA GÜNÜ
7 Nisan Cuma (Venüs günü)
Ay: Başak (07:19 itibariyle) (03:16 boşlukta)
Güneş: Koç    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aşıklar

“Bugün keyfi yaratma günü! Kalbinizi çarptıranı seçin! Sadeleşin! Önceliğinize karar verin... Harala gürele verim olmaz!’’

Ay başakta bir güne hoşgeldiniz! Sahne bitti! Şimdi kulise geçerek makyajımızı temizleme, ortalığı derleme toplama, durum analizi yapma zamanı! Ne yaptık, ne oldu, bu bizi nereye vardırdı, nasıl daha iyi ve kolay olabilirdi? Bugün ayağımıza takılıp duran, görmezden geldiğimiz, vakit bulamadığımız işleri toparlamak için güzel bir gün! Bu birçok şeyin çok daha anlaşılır olmasını sağlayacak, bizi önemli bir farkındalığa taşıyacaktır. Provasız sahne olmaz! Alkışları hak etmek için sahnede olacağımız o ana hazırlanmak gerekir. Artık çocuk değiliz, bir şeyleri daha sağlam yapılandırmaya doğru gidiyoruz. Her zaman şansa sığınmak olmaz, insan kendi şansının yaratıcısıdır biraz da, anlamalı!

Gün titreşimi bugün önemli bir tamamlanışın söz konusu olduğundan bahsediyor. Gerekli öncelikleri belirleyerek daha sistemli gidebilmeli... Dağınıklık eninde sonunda kendimizi içinde bulabileceğimiz bir yıkılışı tohumlar... Sil baştan almamız ve daha net kararlar verebilmemiz içindir bu! Buraya gelmeden işi toparlamalı! Rehber kartımız “aşıklar” bizden karar ve seçimlerimizde net olmamızı istiyor. Önceliklerinizi önemseyin; zira zaman akıp gittiğinde geri dönüş mümkün değil!

AKIL GÜNÜ
8 Nisan Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Başak
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Adalet

“Önemli kapıların açılmakta olduğu bir gün! İpleri ele alma zamanı! Aklınızı çalıştırın! Seçeneklerin ve anlamının farkına varın...”

Satürn gününde Ay başaktaysa, bugün önemli bir temizlik günüdür. Neyin temizliği? Zamanın kir pası... Kir pas bizim verimimizi engeller. Nedir zamanın kir pası? Üzerimizdeki kasvet, isteksizlik, takıldıklarımız, ifade edemediklerimiz, gerçeklerden uzaklaştıklarımız, yapışıp kalan duygular, içinden geçemediklerimiz... Çözmek yerine kaçtıklarımız, tekrar tekrar çıkar önümüze, ta ki biz burada bir şeyleri anlayıp ona göre bir tavır takınmamız gerektiğinin farkına varana dek...

Yanıldıklarımız olabilir, kaçtıklarımız olabilir... Gözden kaçırdıklarımız olabilir, görmemeye çalıştıklarımız olabilir. Tam olarak hangisi? Dürüst olmalıyız kendimize; çünkü değişim ancak böyle mümkündür. Aklımızın almadığını kalbimiz çözebilir. Sezgilerinize kulak verin, onları size duyuracak olanlara dikkat edin, gözlemleyin! Büyük ihtimalle ihtiyaçlarınız, çevrenizdeki kişilerin ihtiyacı olduğuna inandıklarınızda saklıdır. Emin olduğunuzda attığınız adım her zaman çok daha değerlidir. Orada tüm evren de sizinle uyum içinde olabilir; çünkü siz onun size hatırlatmaya çalıştığına kendinizi açmış ve onunla işbirliğine girişmişsinizdir.

Gün titreşimi bugünün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün olduğundan bahsediyor. İpleri ele alma zamanı! Boş duranı ne kul sever ne de Allah! İşleyen demir ışıldar. Rehber kartımız “adalet” aklın yolu birdir, görüyorsan, biliyorsan, harekete geç diyor. Nereden başlayacağını bil, yeter...

İÇSELLEŞTİRME GÜNÜ
9 Nisan Pazar (Güneş günü)
Ay: Terazi (15:34 itibariyle) (11:21 boşlukta)
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güneş

“Bugün sizin için kutsal olan özle buluşma zamanı! Işığınızı patrlatın! Kendinize ayırın günü! Doğa ile uyumlanın! Saflaşın! Yeniye hazırlanın!”

Ay başakta başlayan bir gün sabah saatlerinin şöyle bir kendimizi silkelemek için önemli olduğundan bahsediyor. Doğa yürüyüşüne, biraz koşuya, sevdiğiniz müziği açıp dans etmeye, keyifli bir kahvaltıya, bol detoksa, uyanıp da içeceğiniz ılık suya, taze sıkılmış meyve suyuna, bol yeşilliğe ne dersiniz? Ay boşlukta olduğu saatlerde biraz kendinizle kalabilirsiniz, uzun zamandır dinlemediğiniz özlediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz, iki satır yazabilirsiniz, biraz çizebilirsiniz, geride bıraktığınız haftanın dökümünü çıkarabilirsiniz.
Ay teraziye geçtiğinde sosyalleşin biraz isterseniz, tadını çıkarın bir arada olmanın, birbirinize kattıklarınızın farkına varın... Onun gözleriyle de bakın kendi gözlerinizle de... Farklı noktalardan bakmanın genişliğini yaşayın... Başka başka yerlerden gelsek de buluştuğumuz yer aynıdır... Sevgi! Herkesin, kendince dillediği ve dillendirdiği...

“Bir şey yapmam gerekiyor!” mu diyorsunuz? Sadece yolun ve yolculuğun, burada tetiklenenlerin ve bunun harekete geçirdiklerinin farkına varın... Önce içsel olarak eyleme hazırlanın... Hızlı koşup çabuk yorulma değil, sistemli olup süreklilik sağlama zamanı...
Gün titreşimi bugün huzur ve dinginlik titreşiminde kalmanın öneminden bahsediyor. İç sesinize olan yakınlığınızı koruyun... Rehber kartımız “güneş” bizden düzelen işlerin yan gelip yatabileceğimiz değil işleri daha sıkı tutacağımız bir zamanın habercisi olduğunu vurguluyor. Yumurta kapıya sıkışınca aydınlanmayın, aydınlığı ve karanlığı birbirini tamamlayan ışıklar olarak kullanın.

Yeni haftada buluşmak üzere...

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.