Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Yürümeye devam

13 Şubat 2017 - 19 Şubat 2017 Haftası

İÇSEL KEŞİF GÜNÜ
13 Şubat Pazartesi (Ay günü)
Ay: Terazi(23:42 itibariyle) (15:36 boşlukta)
Güneş: Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji): 16 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Büyücü

"Bugün geride bıraktığımız haftanın bize fark ettirdiklerinin üzerinden geçerek yeni bir hafta enerjisinde neyi aktive etmek istediğimizi anlama günü! Tamamladıklarımız başlayacak olanın ışığıdır!"

Ay, başağın son derecelerine ilerlerken başladık haftaya… Hizmeti olanla olmayanı anlamaya çalıştığımız bir başlangıç! Neredeydik, nereye geldik, neleri geride bırakabildik, neyden vazgeçmek bize iyi gelirdi, neyin artık değiştiğini anlamanın, neyi kabul etmenin ve olduğu haliyle taşıdığı değerin farkına varmanın vaktiydi? Daha farklı nasıl baksaydık birçok şey çok daha farklı bir boyut kazanabilirdi? Sorduk kendimize…

Öğle saatlerinde Ay bir boşluk çaktı ki bize yavaş yavaş birçok şey belirsizleşti… Puslar ardından seyrediyor bulduk kendimizi, ifadeleri… Bir şeyler gösterildi bize, bir şeyler fark ettirildi… En azından çaba buna dairdi… Gökyüzü bize bir şeyler söylemeye çalışıyordu! Bir yolu olmalıydı insanın, içinde ruhun ışığını yakabildiği… Bu yolda büyüyerek aşk ile özüyle buluşabildiği…

Gün titreşimi bugünün hareket günü olduğundan, bir şeyleri aşmanın vaktinin geldiğinden bahsediyor. Aşk, cesareti uyandırır ve uyanan cesaret bizleri anlamaya çalışmanın ötesine geçerek anlamla buluşmaya çağırır. O zaten oradadır, bizi oraya vardıran yoldadır, onu fark etmemizi beklemektedir. Rehber kartımız "büyücü’’ fark ettiklerimizin varacağımız yer değil başlattığımız yolculuk olduğunu anlamamızı istiyor.

EVRENSEL İŞARETLER GÜNÜ
14 Şubat Salı (Mars günü)
Ay: Terazi
Güneş: Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji): 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Asılan Adam

"Hayat bizimle sürekli konuşur. Farklı bir dili vardır onun! Onun sesi, gördüğümüz, duyduğumuz, kokusunu aldığımız her şeyin içindedir. Daha derin bir nefes alarak okumalı! Her şeyin nasıl bir bağla bütün olduğu anlaşılmalı!"

Terazinin zarif ışıklarıyla uyanıyoruz güne! Ayın Venüs ve Mars ile karşıtlığı bugün objektif tutumların çok daha destekleneceğinden bahsediyor. Birçok farklı seçenek söz konusudur her attığımız adımın devamında gelişecek yolculukta! Bizden istenen bu seçenekleri ve onların oluşturabileceği yansımaları göz önünde bulundurarak ilerleyebilmemiz!

Dün bugüne hazırladı bizi! "Aşk, dün ile yarının buluştuğu yerdir! Orada ışık ve karanlık birbiri içinde eriyip kaybolur. Bu yeni bir bütünlüğün başlangıcı olarak büyüyebilmenin ön koşuludur." Güneş- Satürn sekstili bize böyle bir pencere açıyor.

İlham edilenlere kulak verilmeli! Parlak bir fikir ancak gerçekleşme yolculuğunu başlattığında hak ettiği değere ulaşabilirdi. Ruhun bizi çağırdığı yer algılayamadığımız bir boyutsa da ilk bakışta, mutlaka orası bizi çok daha fazlasını anlayabileceğimiz bir noktaya getirecektir.

Gün titreşimi bugün, evrensel işaretleri anlamak adına gökyüzüne daha duyarlı bir gözlemin öneminden söz ediyor. "Aşk, yola çıkaran deneyimdir. Akıl, aşkın ışığıdır. Aşk aklı, akıl aşkı parlatır." İşte tam da bunu anlamaya ihtiyaç duyuyoruz. Rehber kartımız "asılan adam’’ bizden direndiğimiz şeyleri bularak ötesine geçecek cesareti uyandırmamızı istiyor. İhtiyaç duyduğumuz şey hareket, şevk, huzur, dinginlik ve keyfin bizim için tanımını gözden geçirmek… Aşk olduğunu sandığımızdan çok daha yakındır. İş ona açılan kapının farkına varmaktır.

KARANLIĞI AŞMA GÜNÜ
15 Şubat Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Terazi
Güneş: Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Denge

"Cevap, dışarıda değil, içeridedir. İnsan kendini bildiğinde, yolu ve bunun anlamını bilir. Bunu anlamak bizi olduğumuz yerin ötesine geçirir. Buna olan cesaret bizi daha yüksek bir algıya götürebilir."

Ay, terazideki yolculuğuna devam ediyor! Düzenleyici Mars, Uranüs’e doğru ilerliyor. Ne bize ihtiyaç duyduğumuz özgürlük ve bütünlüğü birlikte sağlayabilirdi? Bunun için ne konuda daha cesur ve akıllı olmak gerekir? Ay- Pluto karesi hangi kalıpların dışına çıkarak yaşamdaki seçenekleri daha iyi anlamamızı ve hayati kıldıklarımızı bir kez daha gözden geçirmemizi istiyor! Uyum, ancak birlikteğin doğasında mevcutsa sağlanabilirdi! Olmuyorsa bunun anlamı çaba değil aşıp geçebilmekti. Bu önemli! Özünüzle bütünleşin!

Ayın karşısındaki Uranüs sizden içinizden geleni yapabilmenizi beklerken kavuşum halindeki Jüpiter bunun anlamının da idrakında olabilmenizi istiyor. Yapmış olmak için değil yeni bir yolculuğu başlatmak için yapın! Beklenmedik gelişmeler ilk bakışta tüm dengeleri alt üst etmiş gibi görünebilir; bununla birlikte burada oluşacak denge, bizi olduğumuz yerden çok daha ileriye götürebilir. Yeter ki sağduyu ve soğukkanlılığımızı koruyabilelim!

Gün titreşimi bugünün önemli bir eşik olduğundan söz ediyor. "Cevap dışarıda değil, içeridedir." Anlamak gerek! Rehber kartımız "denge’’ bize "Yüreğinin sesine kulak ver, cevap onun seni çağırdığı yerden gelir." diyor. Deneyim keşfin, keşif yaşamın anahtarıdır. Yol, insanı özle buluşturur. Her doğan gün, bu yoldur. Yeter ki yürümeye devam edelim!

ÖZ İLE BULUŞMA GÜNÜ
16 Şubat Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Akrep (09:40 itibariyle) (04:53 boşlukta)
Güneş: Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparatoriçe

"Yeni bir dönemin tohumları atılıyor bugün! Geride kalanı bilmeden bizi beklemekte olanın farkını gözetemeyiz! Şimdi neyin hangi korkunun ötesine geçebilmemiz için olduğunu anlama zamanı!"

Ay boşlukta uyanıyoruz güne… "Kafamda deli sorular!" modlar! Rahat olun! Çok geçmiyor ki Ay kendini akrebin derin sularında bulmasın! Kabuğu kırma zamanı! Sizi sıkıştıranlar sizi korkutmamalı! Bu içeride olanı dışarı çıkararak oradaki potansiyeli görünür kılmak adına hayatımızdaydı. Neyi yıkmanın zamanı? Yıkılan neyler, duvarların ardında kalmış neleri ortaya çıkarmıştı?

Bugün önemli bir gün! Bir şeyleri netleştirmek, sağlamlaştırmak, altyapı oluşturmak ve bir hazırlığı istenilen noktaya taşımak adına verimli kılabileceğimiz bir gün! Yeter ki dalgalanan duyguların bizi savurmasının ötesine geçip rotamızda net olabilelim! Bugünü ve bugünde olanları önümüzdeki günlerde konuşuyor olacağız!

Gün titreşimi bugünün yeni bir dönemin başlangıcı olduğundan söz ediyor. Uzlaşma günü! Savaşmak için ayrışma değil, her şeyin bizi zafere götüren bir parça olduğunun bilincinde resmi tamamlayacak o bütünleşmeyi sağlama günü… "Bir büyücü için geç ya da erken yoktur, her şey tam vaktinde olur." Rehber kartımız "imparatoriçe’’ bizden olgunlaşmakta olan olasılıkları anlamamızı istiyor. Her şey kendini yenileyebilir, yeter ki biz buna ne kadar istekli olduğumuzdan emin olalım!

AŞKIN SESİNİ DUYMA GÜNÜ
17 Şubat Cuma (Venüs günü)
Ay: Akrep
Güneş: Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Dünya

"Hayalgücünün aktif, akılların biraz karışık, hislerin güçlü olduğu bir gün! Bugün keskin virajlar almak yerine esnek geçişler çok daha işleri kolaylaştırıyor olacaktır."

Ay akrepteki derin yolculuğuna devam ediyor! Ölümün ötesini merak ederken, güç savaşlarına girerken, yedi mahallenin işini idare etmeye çalışırken, bir an karşınızdaki kişinin aklından geçenleri okurken mi buldunuz kendinizi? Bir an her şeyi fırlatıp atsam bir kenara, çekip gitsem mi buralardan dediniz? Sakin olun; zira Ay akrepte, hep ondan oluyor!
Neptün’ün de gazlamasıyla bir anda dedektif romanı yazarken bulmuş olabilirsiniz kendinizi! Gereksiz paranoyalara hiç lüzum yok! Spritüel bir arayış da olabilir doğmuş olan içinizde! Merkür karesi akılları biraz karıştırmış durumda! Doğru anahtar yürekten geçiyor! Pluto sekstili hayatta neyin bizi tamamlayacak olan yolculuğu başlatabileceğini anlamamızı istiyor! Ciddiye aldığımız, kendimizi kendisine karşı sorumlu hissettiğimiz kavramları gözden geçirmekte fayda var!

Gün titreşimi bugün iç sesimizi duyarak öncesinde verdiğimiz kararların ardında durabilmemizin çok daha lehimize olduğundan bahsediyor. Bugün bugünü hazırlamış olanı ve bugünün hazırlamakta olduğunu anlama günü! Gözlemde kalın! Müdahil değil daha çok şahit olmaya çalışın! Rehber kartımız "dünya’’ bugün tamamlayıcı bir rol seçmenin ve parçaları, birbirini tamamlayanlar olarak görmenin bize sunacağı şanslardan bahsediyor.

DOĞRU ANI BULMA GÜNÜ
18 Şubat Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Yay(21:52 itibariyle) (14:31 boşlukta)
Güneş: Balık(Yaklaşık 14:00 itibariyle)
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

"Yol bize kendini hissettirir. Karşımıza çıkan kimse tesadüf değildir. Güneş’in parladığı yer kabul ve teslimiyetten geçiyor olacak! Teslim olmak, her şeyin adını "kader’’ koymaktan ötedir."

Bir güne daha Ay’ın akrepteki derin enerjisiyle uyanıyoruz! İki gündür ne varsa çıktı ortaya, sır mır kalmadı! Demek ki bir şeylerin artık daha görünür olma ve böylelikle daha net bir sonuca ulaşma zamanıydı! Kironla üçgen bugünün şifa günü olduğundan bahsediyor! Şifa nedir? Şifa, kabul ve farkındalık ile yolun bizim için yaktığı ışığın farkına varabilmektir. O zaman doğanın bir parçası olduğunuzu hatırlarsınız ve doğa sizin içinize kendinizi yenileyip onarmanızı sağlayan ışığı yakar.

Öğle üzeri Güneş kovadaki asi ve hümanist yolculuğunu tamamlayarak balıktaki daha puslu ve teslimiyet çağrısındaki yolculuğa başlıyor. Düzenleyicisi Jüpiter terazide retro yapmakta! Güneş, koçtaki fiziksel enerjinin yükseleceği yolculuğu başlatana kadar (bahar çağrısı) kemerleri gevşetin ve hayal gücünüzün tadını çıkarın! Her şey bir masal ve siz bu masalın kahramanı olsaydınız bu neye benzerdi? Sanki her şey bu masaldaymış gibi davransaydınız kendinizle ilgili gözleminiz size hangi farklı bakış açıları sağlardı? Nerede esnemenin ve sürecin bizi nereye taşıdığını anlamak için kendimize fırsat tanımanın tam zamanı!

Ay yaya geçiyor, derin sularda yapılan duygusal temizlik ve bunu sağlayan dışavurumların yerini esnek bir keşif ruhu alıyor. Farklı seçenekler gündeme geliyor, yeni olasılıklar oluşuyor. İçimiz bir kıpır kıpır! Bir yanımızsa türlü türlü duyguların içinden geçiyor. Her halükarda ilişkiler cephesi hareketli! Adil olmak önemli! Size olan davranış, sizin kendinizle kurduğunuz ilişkinin bir özeti olabilir. Kendinizle ilgili nelerin farkında olmalısınız? Nerede beğenilme arzusu, uyum sağlama çabasına yenik düşerek gerçekten değerli olanı anlayabilmekten uzaklaşmış olabilirsiniz?

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanış günü olduğundan bahsediyor. Bugün fark ettikleriniz yarın atacağınız adımlar üzerinde doğrudan etki sahibi olarak gözüküyor. Bir lambayı ovaladınız ve içinden bir cin çıktı, sizden kendisinden üç şey dilemenizi istedi ve siz de dilediniz! Şimdi bunlardan birini seçmeniz gerekiyor; çünkü gerçekleşmesinin tek yolu bu, en azından şimdilik, bu ne olurdu? Rehber kartımız"aziz’’ bizden yaşama dair olan gözlemimizi paylaşmamızı istiyor. Goethe’nin sözü gibi, "İnsan kendini ancak insanda tanır." Öyleyse şimdi insan dediğimiz bütünde beni tanıma zamanı!

DOĞUMU ANLAMA GÜNÜ
19 Şubat Pazar (Güneş günü)
Ay: Yay
Güneş: Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Şeytan

"Keşif ruhu, güne keyifli bir başlangıcı mümkün kılıyor! Bugün kiminle karşılaşmanızın tasadüf olmadığını fark edersiniz? Karanlık, aydınlıktan ayrılamaz. Öyleyse biz onların birbirini nasıl tamamlayabileceğini anlıyor olmalıyız."

Ay yayın şevkiyle uyanıyoruz güne! "Bu sabahların bir anlamı olmalı!" şarkısı fonda! Ay düğümü de kareyi çakmış! "Bana o anlamı ve bunun ne işe yaradığını anlat bakalım!" diyor akıllı bıdık halleriyle! İlişkiler cephesinde keyifli buluşmalar, paylaşımlar gündeme gelebilir! Sevdiğinize, sevdiklerinize yakın olun! Yeni insanlar tanımaya daha çok açık olun! Ummadığınız biri bir anda kalbinizi kazanabilir! Bu farklı kültür ve inanca sahip, yabancı birisi de olabilir! "Hadi biraz cesaret, sen de taşın altına koy elini!"

Neptün karesi gereksiz konularda gereksiz detaylara takılmanıza sebep olabilir. Her inanca saygı duymak size kendi bakış açınızı da zenginleştirme ve besleme şansı kazandıracaktır. Hepimizin çok farklı hikayeleri ve bu hikayelerin içinde birbirine çok benzeyen süreçleri var aslında… Herkes kendi cehennemini, kendi cennetini hak ediş sürecini yaşıyor. Birbirimize duyduğumuz saygı kendi yolumuzun en önemli anahtarı!

Gün titreşimi bugünün önemli bir başlangıç olduğundan bahsediyor. Sadece burada bizim kararlılığımız büyük anlam taşıyor! Jüpiter günü olan perşembe günü içsel olarak fark edilenler bugün parlama şansı kazanıyor. İnsan, karanlık ve aydınlığın tam ortasındadır. Her ikisi de onun atıdır ve bizden onları dengede tutabilmemiz, onlara hakim olabilmemiz isteniyor. Rehber kartımız "şeytan’’ bize "Gücün sizi özel veya şanslı değil sorumlu kıldığını anlayın! Onu taşımak irade gerektirir! O iki ucu keskin bir kılıç gibidir. Size zafer olabilmesi, sizin onda geliştirdiğiniz kabiliyetiniz, bu anlamdaki pratiğe olan gönüllülüğünüz ile ilgilidir." diyor. Aklın ve yüreğin buluştuğu yer gerçektir.

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.