Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

EN ÇOK BİZ TÜRKLER SEVGİLİ DEĞİŞTİRİYORUZ!

Amerika'da yayımlanan dünyaca ünlü dış siyaset dergisi Foreign Policy bu ay çıkan sayısında ülkelerin "seks yaşamlarını" sayfalarına taşıdı. "Prezervatif milletleri" isimli makalede, kalkınmış ülkelerde korunmasız seks yapma...


Eğilimin daha fazla olduğu, zengin ülkelerdeki gençlerin daha erken yaşlarda bekaretlerini yitirip daha çok partnerle seks yaptıkları belirtildi. Makaleye kaynak olarak da, Durex tarafından yapılan "Küresel Seks Araştırması 2005" ve "Küresel Seksin Yeni Yüzü 2007" isimli iki araştırma kullanıldı.


DÜNYA ORTALAMASI 9
Ömürleri boyunca en çok seks partneri değiştirenlerin Türkler olduğunu yazan malakale; “Ortalama 14.5 kişiyle cinsel ilişkiye giren Türkler bu konuda birinci sırada yer alırken dünya genelinde ise ortalama 9 partner değiştiriliyor” ifadelerine yer verdi. Türkiye'yi 13.3 partner ile Avustralya, 13.2 ile Yeni Zelanda, 13 partner ile İzlanda izledi. Türklerin cinsel ilişkiye ortalama 17.9 yaşında start verdiğini belirten araştırma, korunmasız seks yapma sayısının yüksek gelir seviyesine sahip olanlarda ortalama 9.7, orta gelir seviyesine sahip olanlarda 8.6, az gelir sahibi olanlarda da 6.3 olduğunu belirtti. Ayrıca, gençlerin ailelerine göre seks konusunda daha bilgili olduğunu ve ilk ilişkiden itibaren daha yüksek oranda korunma yollarını kullandığı da açıkldı.

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.