Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ŞUBAT 2018
OKYANUSU ARŞINLAMAK

OKYANUSU ARŞINLAMAK

Şubat ayı bizi bir döngünün son basamağına getiriyor. Karanlığın güç kazandığı döngünün... İçselleşen enerji, şimdi dışa doğu yükselmek, kozadan çıkmak üzere derin bir nefes alıyor. Jüpiter akrep döngüsünde, Satürn de oğlağa geçmişken balık döngüsüne ilerliyoruz. Buna benzer döngülerden, 4 yıl önce, 12 yıl önce, 30 yıl önce geçmiştik. Bakın bakalım hangi sorularla, hangi cevaplarla, hangi gelişmelerle geldik bugüne...


3 Şubat Merkür - Mars Sekstili
Merkür, iletişim ve haberleşme aksı ile ilgili süreçleri yönetir. Haberci arketipiyle tanırız kendisini... Tüccardır aynı zamanda, alışveriş döngülerini temsil eder. Mars, hareket enerjisidir. Dokunduğu yere enerji yükler. Bu enerji yön bulamadığında bir dağınıklık halini alabilir. Merkür kovada bir idealin peşinde olduğumuzu gösterirken, Mars yayda bizden inandığımız şeyin peşinden gitmemizi söylüyor. Kova kendini ukalalığa kaptırıp beklentiyi yüksek tutarak somut eylemlerden uzak kalabilir, yay değişken olması sebebiyle dağılabilir ve ateş olması sebebiyle oradan oraya koşturup hedefi şaşırabilir. Sekstil, destek açısıdır. Aklında ne varsa eyleme dök diyor.

4 Şubat Venüs - Jüpiter Karesi
Venüs, saf sevgidir, bizleri bir araya getiren, ortak bir noktada buluşturan. Jüpiter, akıldır, Hermetik ismi "bilim dehası"dır. Sevginin ilmi ne olabilir? Bizden neyi ayırt etmemizi istiyor? Venüs kovada biz, bizi bir araya getiren, arkadaşlık diyor. Jüpiter akrepte çok derin bağlardan, karmik boyutlardan söz ediyor. Sevginin çok özel bir boyutu açığa çıkıyor; bizi dönüştüren, yaraları açan, o yaraları iyileştiren, hatırlatan, yakınlaştıran... Kare zorlayıcı bir açıdır; bununla birlikte iki iyicil planetin karesinden söz ediyoruz. Yaraları iyileştirecek tek şey sevgi ve akıl... Buna yürüyoruz.

7 Şubat Venüs - Uranüs Sekstili ve Son Dördün Ay Fazına Geçiş
Venüs, ilahi sevgidir aynı zamanda... Güneş’e yakın olması sebebiyle, egonun bir türüyle de karşı karşıya getirir bizi! Sevginin içinde gözlemler en iyi insan kendini, karanlık (gölge) yanını görür. Anlaşamadığı, uyum sağlayamadığı yerlerde kendiyle ilgili de bir bakış açısı kazanır. Neyin ona iyi gelip neyin gelmediği... Neyin onun korkuttuğu, ürküttüğü, saklı bir öfkeyi açığa çıkardığı... İlişki, insanın dönüştüğü yerdir. Genişlediği... Kendinden bir adım öteye gitmesi gerektiği... Başka türlü ortak bir noktada buluşma şansı olmayacaktır.
Uranüs, "abdal" arketipiyle bilinir. Satürn (karmanın efendisi) aşamasında karşımıza çıkan "toplum" figürünün ötesine geçtiğimiz yerdir. İçimizdeki "gizli güneş"in göründüğü yer. Öz burada açılır. Uranüs koçta bizden cesaret, hareket istiyor. Bu sekstil, korkularımızın üzerine gitmemizi, toplumsal kalıpların, bize öğretilenlerin biraz daha dışına çıkmamızı ve yeni yollar aramamızı istiyor. Sürprizlere hazırlıklı olun ve onları hayatı anlamlı kılan renkler olarak görün.

"Sanat rastlantılardan ibarettir, rastlantıları sıklaştıran sanatçının kendisidir." derdi fotoğrafçılık hocam Mümtaz Bey; yaşama sanatı, rastlantı kabul ettiklerimizin ardındaki o saklı hikâyeyi okumayı başardıkça bizde yerini buluyor olabilir mi? Paletleriniz hazır mı? Tuvalimiz içinde olduğumuz zaman! Yaratıcılığınızı kullanın! Son dördün ay fazı, önemli bir eşikte olduğumuzu gösterir. Küçülen ay fazının, içselleşen sürecin, kadersel bir aşaması! Güneş tutulmasına kadar bu gündem güçlenerek devam ediyor olacak.

11 Şubat Venüs Balığa Geçiyor
Venüs kovadaki 18 Ocak itibariyle başlayan yolculuğunu tamamlayarak 7 Mart’a kadar sürecek olan balıktaki yolculuğuna başlıyor. Venüs kovada (hava elementi) mental bir boyutta ilerler. Sabit nitelikte olması dolayısıyla bir ideal peşindedir. Oğlak burcundaki sert yapı (kurallar), kovada birlikteliğe (özgür, insancıl, ortak idealler) açılır. Oğlak ile başlayan insanın "kişiselliği aşan dünya bilinci" aşaması balıkta tamamen ruhsal, metafizik bir boyut kazanır. Balık "hayaller" aşamasıdır. Burada her şey soyuttur. Esinlenmeler vardır. Büyük resmi görme ihtiyacı doğar. Sınırlar kalkar. Her şey birbirine benzemeye başlar. İnsan varlığını ortaya koymakta zorlanır. Sanki o büyük hikâyenin içinde eriyip gitmiştir ve kendisini, deneyimlemekte olduğu o bütünden ayıramıyordur. Esen rüzgârla sürüklenip gidiyordur. Venüs balıkta yücelir, ilahi sevgi dediğimiz bütüne duyulan sevgi açığa çıkar. Siz her şeye aşık olabilirsiniz bu dönemde, her şeyle özel bir bağ kurabilirsiniz. Bunun ötesine geçebilmeniz, mantığı da devreye alabilmeniz gerekir. Yoksa bu süreç sizi düzenleyici Jüpiter’in de akrepte olduğunu hatırlayacak olursak, derin bir karmayı hatırlayış noktasına getirebilir.

Jüpiter ile Mars birbirini karşılıklı ağırlıyor. Jüpiter yayda, Mars akrepte gibi çalışıyor. Derinlerden yükselen bir güç var. Bu güç bizden bir yol çizmemizi bekliyor. İnandığınız şeyin peşinden gidin; bununla birlikte inandığınız her şeyi kenara itip peşinden gittiğiniz her şeyin sizi eninde sonunda kendinizle ilgili bir yüzleşmeye çağıracağını bilin. İnsan, inançlarının açtığı yolda büyür. Onlara yabancılaştığı her deneyimse kayboluştur. Dünya, her şeyden alacağınızı alıp böylelikle vereceğinizi vererek yolun sizdeki gücünü duyumsamak içindir. Yoldan çıkmayın, yol olup kapsayın ve sizi kapsayan o yüceliğin farkına varın. Jüpiter akıldır, balık bizi akla çağırır, büyük resmi gören ve oradaki yerini bilen...

14 Şubat Merkür - Jüpiter Karesi ve Güneş- Uranüs Sekstili
Sevgililer gününde de Merkür- Jüpiter karesi mi olur canım! Merkür, günlük hayatın döngülerini, burada kazandığımız bakış açılarını, bu boyuttaki mantık- muhakeme yeteneğimizi anlatır, "hazır bilgi"dir. Jüpiter, deneyimlerimiz, bu deneyimlerin bizde oluşturduğu, güçlendirdiği inançlar, ufkumuzdur. Burada sorgulayışın ve aklın ürünü olan yol vardır. Kare, bizden bilginin, günlük hayatın ritüellerinin biraz daha derinine inmemizi istiyor. Merkür kovada, yenilikçi bir tablo çiziyor. Jüpiter akrepte, korkulara, öfkelere, daha karmik köklere dem vuruyor. Martin Luther’in "Ölümden korktuğu müddetçe kimse özgür değildir." Sözünü hatırlayalım! İçinden geçtiğimiz döngü, sıkışmanın ötesine geçmemizi, yeni limanlara yelken açmamızı istiyor.

Güneş, özümüzdür. Kendimizi ifade etmeyi seçtiğimiz yol, yöntemler bütünü! Kovada çılgın ve idealist bir tablo sergiliyor. Uranüs, geleceğin ruhudur, çağın ötesine geçen bir enerji taşır. Koçta, cesaret diyor ve kovanın modern yöneticisidir. Bu sekstil, kalıpların biraz dışına çıkabileceğimizi, alıştığımızın dışında bir şeyler gerçekleşebileceğini gösterir. Kova, Uranüs, yıldırım etkisidir. Değişime kucak açın ve bugüne kadar aklınıza gelmeyenin, bundan sonrasına yeni bir boyut kazandırabileceğinin farkına varın.

15 Şubat Merkür - Uranüs Sekstili
Güneş- Uranüs sekstili özümüzdeki bir şeyi açığa çıkardı. Merkür ile bu açığa çıkan, günlük hayatta, iletişim- bilgi aksında da kendini gösteriyor. Kullandığımız dile yansıyor. Daha farklı kelimelerle tanımlamak, daha farklı tanımlar, daha farklı bir perspektif, yeni yollar... Aynı yoldan aynı yere varırsın. Farklı bir noktaya varmak istiyorsan, farklı bir yol kullanmalısın. Değişiklikler, farklılıklar, beklenmedik gelişmeler, sana bunu hatırlatmak içindir.

16 Şubat 27⁰ Kova Burcunda Parçalı Güneş Tutulması (00:05) ve Venüs- Satürn Sekstili
Güneş tutulması, yeniay fazında gerçekleşir. Tutulma olmasını sağlayan Ay- Güneş kavuşumunun ay düğümü (kadersel temayı anlatan gösterge) ile etkileşimidir. Yılda dört kadar tutulma olur. Etkisi daha geniş zamana yayılır. Bundan önceki ay ve güneş tutulması ağustos ayında yaşanmıştık. Tutulmalar toplumsal gündemler yaratır. 31 Ocak Çarşamba günü aslan burcunda tam ay tutulması yaşadık. Ay tutulmalarında önemli yüzleşmeler gerçekleşir. Güneş tutulmalarında kişisel hayatlarımızda kadersel başlangıçlar söz konusu olur ve burada bizi aşan güçler devrededir.

Kova burcunda gerçekleşecek olan parçalı (etkisi tam tutulma kadar güçlü değildir) güneş tutulması, tutulma haritasının 4. evinde gerçekleşiyor. 4. ev "iç dünya, ev, aile, yuva, kökler, doğduğumuz topraklar" demektir. Burası bizim gözler önünden en uzak tutmak istediğimiz, yumuşak karnımızdır. Kova; özgür, asi ruhlu, orijinal, insancıl, geleceği temsil eden, teknolojik gelişmeleri de içinde barındıran bir boyut taşır. Güneş kovada zararlı konumdadır. Aslandaki "ben" teması değil kovadaki "biz" teması güçlü! Varlığımız "bizi var eden ben" olarak anlam kazanıyor. Ortak ideallerde buluşmalar, buradaki içsel paylaşımlar, ortak gündemler, birlikte gidilen çözümler destekleniyor.  

Tutulma haritasında akrep yükseliyor. Yükselen, harekete geçiren, hareketi başlatan enerjiyi verir. Akrep, krizli bir burçtur. Buradaki içsel kriz, değişime dirençtir. Vadesi dolmuş değerlerin devam ettirilmeye çalışılması... Ölmüşse ölmüştür, bunu kabul etmek gerekir. O artık yok ve bunun geri dönüşü de yok. Devam etmeliyiz. Tüm bu hikâyeden alacağımızı alıp tüm bu hikâyede anlamamız gerekeni anlayarak... Yükselenin Circe denilen asteroit ile kavuşum halinde olduğunu görüyoruz. Arketipi "kendi ayakları üzerinde durup erkeklerden nefret eden kadın" olarak karşımıza çıkar. Circe’nin iyicil ve kötücül olmak üzere iki yüzü vardır. İyicil yüzü, süreçlerin akışını kolaylaştırırken kötücül yüzü, "gücünü yalnızca seçtikleri için" kullanır. Hesap kitabın ötesine geçip biraz daha bütünsel bakmaya ihtiyaç duyuyor olacağız. Bizimle ya da bizsiz, bir şey olacaksa olur. Değilse zorlamak, boşa enerji kaybı ve gerilimle güçleşen diyalogların, bir dolu iletişim kopukluğu ve yanlış anlaşılmanın ötesine gidemeyecektir. Kendimize gereksiz misyonlar yüklemeye kalkışmamalıyız. İyi büyücüler "evrensel büyüme"de rol alır. Kötü büyücüler kibre kapılarak dengeleri altüst eder ve eninde sonunda bunun bedelini öder.

Tutulma haritasında Merkür yanık, iletişim ve bilgi aksında egosantrik tutumlar işleri zorlaştıracaktır. Ukalalığa lüzum yok! Birlikte daha iyi anlamaya açık olmak gerekiyor. Juno ile kavuşum, Hera ile etkileşim, evlilik ve ortaklık temasının, buradaki hak, hukuk, adalet arayışının gündemi meşgul edeceğinden söz ediyor. Sınırların olmadığı her ilişki yıkılmaya mahkûmdur. Venüs’ün de yanık olduğunu görüyoruz. Bir planet yanık olduğunda gölge yanlarını gösterme eğilimi artar. Gerçeklerden kaçmak, kendini kandırmak, hayal dünyasına sığınmak, kendini feda etmek, kurban psikolojisi devreye girebilir. Bunların hiçbiri sevgiye dair şeyler değildir. Sevgi akıl, idrak, yerini bulma ve bilmeyi gerektirir. Venüs, Deneb Adige isimli sabit yıldızla kavuşum halinde, sanatsal yaratıcılığımızı kullanarak ürünler vermek mümkün! Venüs, sanattır. Sanat, aşktır. Aşk, aşmayı gerektirir. Engelleri gözünüzde büyütmeyin, onları gerçeğe giden basamaklar olarak görün ve ilerleyin. Yolun sonu yok, yolda olmanın anlamı var.

Uranüs sekstili, bu tutulmanın dönüştürücü etkileri olacağından, büyük değişimleri, önemli toplumsal kırılmaları desteklediğinden bahsediyor. Jüpiter karesi, karmik çözülmelerin altını çiziyor. Korku ve öfke, bizim cehennemimizdir ve kimse cehenneminden geçmeden cennetine varamaz. Cennet burada, yarındır. Yarına varmak için, geçmişin yükünü sırtımızdan atabilmemiz gerekir. Bu da içsel hesaplaşmalarla olur. Jüpiter- Mars karşılıklı ağırlaması derindeki gücü açığa çıkarıp onu yola koymamızı istiyor. Başarı "inanç"la gelir. Bunun için yola çıkmak gerekir ve o yolda devam edebilmek... Jüpiter- Pluto sekstili, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!" diyor. Geçtiğimiz yıl bizi zorlayan, bizi bir şeyleri tartmak zorunda bırakan temalar bugün bunu ne için yaşadığımızı daha anlaşılır bir noktaya taşıyor.
Haritanın gölge burcu oğlak ve Pluto, oğlak burcunda gündeme dâhil oluyor. Tutulma düzenleyicisi Satürn de yönetici konumunda olduğu oğlakta; zamana yenilmeyen, zamanı aşan bir boyutu gündeme getiriyor. Bugüne, bugündeki gelişmelere sıkışıp kalmayın, bugünle sınırlanmayın, bugündeki potansiyeller üzerinden yarına bir kapı açın! İşte yol bu! Oğlak, gölge yönüyle katı ve serttir. Alışılmışın dışına çıkmak istemez. Pozitif yanıyla sorumluluklarının bilincinde ve disiplinlidir. Taşı delenin suyun gücü değil damlaların sürekliliği olduğunu bilir. Bizim bu boyuttaki bu bilgiyi kullanarak zamanın sınırlarından taşmaya ve orada yeni olan bir şeylerin tohumlarını atmaya ihtiyacımız var gibi gözüküyor. Gündem, işaretleri içinde barındırır, bu işaretler gündemin ötesinde bir anlam taşır, bunu anlayan sisleri dağıtır ve gören gözle yol alır. Bütünden kopmayın ve nerede durduğunuzu, onunla kurduğunuz bağın ne anlama geldiğini hatırlayın.

17 Şubat Güneş - Merkür Kavuşumu ve Mars- Neptün Karesi
"Güneş’in kalbinde olmak" Güneş bir süre için tahtını Merkür’e bırakıyor ve Merkür en güçlü halinde oluyor. Geleceğe bakış, geleceğin gözüyle bakmak, gelecekten bugüne bakmak, bugünden yarına uzanmak... Bu zamanı tüm bunlar için değerlendirmek gerekiyor. Mars- Neptün karesi, güçlü bir enerji! Neptün, bütünsel bir bakış gerektirir. Balıkta, en güçlü olduğu konumda... Sarhoşluk etkisi de yaratabilir ve bu güç kontrol dışı bir boyut alabilir. Ne yaptığımızın ve bunun muhtemel yansımalarının farkında olmamız gerekiyor. Hayal gücü ve yaratıcılık devrede! Geniş bir perspektife ve bilinçli bir ilerleyişe ihtiyaç duyuyoruz.

18 Şubat Merkür ve Güneş (20:18) Balığa Geçiyor
Merkür 31 Ocak itibariyle başlayan kovadaki yolculuğunu tamamlayarak 6 Mart’a kadar sürecek balıktaki yolculuğuna başlıyor. Merkür balıkta hem zararlı, hem düşük konumdadır. Gölgeler diyarına hoşgeldiniz! Birçok şeyi olduğu haliyle göremeyeceğimiz çok belli! Herkes kendi penceresinden, kendi düşsel gerçekliğinden seyrediyor olacak süreçleri! "Beni anlamıyorsun!" cümlesini sık duyabilirsiniz. Üzülmeyin, kesin o da sizi anlamıyordur. Peki siz kendinizi ne kadar anlıyorsunuz? Ne size kendinizi çok daha anlaşılır kılardı? Aynı gün Güneş de balığa geçiyor, 20 Ocak itibariyle kovada başlayan yolculuğunu tamamlayarak ve bu yolculuk 20 Mart’a kadar sürüyor olacak.

Güneş balıkta, eylül ayında Güneş’in teraziye geçmesiyle birlikte başlayan Güneş’in güç kaybettiği yolculuğun son aşaması yaşanıyor. Tamamlamakta olduğumuz içsel süreç, meyvesini vermeye hazırlanıyor. Son altı ayı gözden geçirin; neler oldu, neler geride kaldı, dün hayalini bile kuramayacağına inandığınız neler şimdi hayalleriniz arasında? Hayaller, onları gerçekleştirmek için yola çıkmadığımız müddetçe yarım kalır. Bunu Güneş’in koça geçmesiyle yapıyor olacağız. Şimdi hayalimizin ne olduğundan emin olma zamanı! Balık, iki ayrı yöne yüzen balıktır. Bu balıklar Venüs (Afrodit) ile Eros’tur. Telaşa kapılıp iki ayrı yöne yüzmüşlerdir. Suyun akışına ya da tersine, nereye doğru yüzmek istediğimize, ne için yola çıkmak istediğimize, ne yöne yüzmenin buna en kolay gidiş olduğuna karar verme zamanı! Göksel işaretler önemli bir rol oynuyor. Balık, Tanrıya en yakın olunan ve her şeyin en belirsiz olduğu aşamadır. Aceleye gerek yok! Film, filmin sonuna doğru anlaşılır. İzlemeye devam edin! İlginiz dağılmasın yeter! Telefon elinizde olmasın yani! Sonra filmin kötülüğünden şikâyet edersiniz; hâlbuki çok önemli detaylar siz telefonla oynarken gözden kaçmıştır. Şeytan, ayrıntılarda gizlidir. Ayrıntılar, bütün resmi gördüğünüzde anlam kazanır.

21 Şubat Venüs - Neptün Kavuşumu ve Merkür- Satürn Sekstili
Venüs, modern düzenleyicisi Neptün ile kavuştuğunda ortalık aşk aşk kokuyor olacak. Bu aşk, ilahi aşk! Kâinat! Sanatsal yaratıcılığınızı kullanın, bunu günlük akışınıza katın, yaşamınıza buna dair dokunuşlar kazandırmak için bir şeyler yapın! "Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir." Hayal edemeyen insan, ölüdür. Yarını yoktur onun, yaşamın onun için anlamı, heyecanı yoktur. Hayaller, onlar içine saklanmak değil, onlar içinden yükselip varoluşu görünür kılmak içindir.

Merkür- Satürn sekstili bizi hayalleri gerçekleştirmeye çağırıyor. Hayalleri gerçek kılacak olanı bulmaya... Bu kadar balık, bu kadar su, bu kadar uçuş uçuşken, Satürn bizi toprağın en güçlü haliyle köklüyor. "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz." diyor. Sizi hayal ettiğiniz o şeye ulaştırabilecek yolları, başlangıcı, sürecin akışını belirleme zamanı! Hayaller, gerçeklerle yaşar. Hayal dünyasında boğulmayın, hayal gücünüzün açtığı o kapıdan içeri dalın ve oradan eli boş dönmeyin!

23 Şubat İlk Dördün Ay Fazına Geçiş ve Juno Balığa Geçiyor
Güneş tutulmasından bu yana açılan gündemler artık size daha net bir bakış açısı kazandırmaya başlıyor. Nasıl bir yoldan geçtiğiniz, bunun sizin için ne anlama geldiği, sürecin sizi neye götürdüğü daha açık oluyor. Juno, evlilik ve ortaklık konularını temsil eden asteroittir. 16 Aralık’ta başlayan kovadaki yolculuğunu tamamlayarak 28 Nisan’a kadar sürecek balıktaki yolculuğuna başlıyor. Kovada, bizi bir araya getiren ortak alan bizim için önemliydi. Balıkta, bizim ötemizde bir boyut devreye giriyor. Juno balık döneminde, evlilik ve ortaklıklar, büyük resimde gözlemleniyor olacak. Bu dönem gerçekleşen bir araya gelişlerde, süregelen dönemeçlerde önemli çözülmelerden bahsetmek mümkün! Juno koça geçtiğinde, artık ne için bir arada olduğumuzu daha iyi biliyor olacağız.

25 Şubat Venüs - Mars Karesi, Merkür- Neptün Kavuşumu ve Güneş- Satürn Sekstili
Venüs balıkta, Mars yayda, bu kare dağınık bir enerjiyi veriyor. Oradan oraya koşturuyor; bununla birlikte aslında dişe gelir hiçbir şey yapmıyor olabiliriz. Çokluk içinde kaybolmamalı, bir şeyin peşinden koşarken her şeyi unutmamalı! Merkür- Neptün kavuşumu algıyı çok soyut bir boyuta taşıyor. Ayrıntıların, günlük akışın, buradaki devamlılığın, sağlığımızın, beslenme ihtiyaçlarımızın da farkına varmamız gerekiyor. Bunu başardığımızda daha fazlasına yer açabiliriz. Güneş- Satürn sekstili, üzerine düşeni yerine getirmeyenin tek elde ettiği sürekli büyüyen bir yetersizlik duygusudur diyor. Büyük hayaller değil, gerçekleşme şansı olan ve gerçekleşen hayaller değerlidir. Yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır. Yaratıcılığınızı bahaneler için değil, yöntemler için kullanın ve kendinize hayalinizi gerçekleştirmek için yeterli zaman tanıyın. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir; bu yenildiğiniz değil, biraz daha yaklaştığınız anlamına gelir. Süreçleri gözden geçirin ve kazandığınız yeni bakış açısıyla yeni bir yol çizin. Yapboz, hayat daha fazlası değil! Keyif alın yeter! Gönülsüz yenen aş, ya karın ağrıtır ya baş...

27 Şubat Venüs - Pluto Sekstili
Ne kadar önemli bir eşik... Pluto’nun görünür olduğu her yer, dönüm noktası anlamına gelir. En son buna yakın bir şeyi sinister bir sekstil ile Venüs akrepteyken gerçekleşmişti, 2- 3 ay kadar önceydi; bununla birlikte orada süreç gergindi. Merkür retrosu öncesiydi, iç dünya karışıktı, Venüs zarar gördüğü akrep burcundaydı. Şu an Venüs yüceldiği balık burcunda ve birçok şey çok daha anlaşılır. İçinden geçtiğimiz kırılmalar bugün birçok şeyin çok daha farkında olabilmemiz içindi. Benzer bir sekstilse yaklaşık bir yıl önce yaşandı. O zaman da önemli bir eşik söz konusuydu. O günden bugüne nelerin çok daha farklı olduğunu düşünün. Hangi cephede? İlişkiler cephesinde; denge, uyum ve huzur... Bizi yola çıkaran neydi? Sevmek ve sevilmek... Kimi ve kim tarafından? Kendimizi ve kendimiz tarafından... Bunu anladığımızda her şey daha yerine oturacaktır.


(Yazıyla alakalı video için linki kullanabilirsiniz. https://vimeo.com/254335638)

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ


Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

ASTROLOJİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.