Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

CANIM OĞLUM

CANIM OĞLUM

Sana hamile olduğumu öğrendiğimde çok mutlu olmuştum. Hareketlerini hissetmeye başladığımda anneliğin çok güzel bir duygu olduğunu daha iyi kavramıştım. Bazı sorunlar vardı. Ama senin için her şeye katlanmaya değerdi!


Doğmana 2 hafta kala erken dünyaya gelmen gerektiğine karar verildi. Hem senin için hem benim için... Doktor amcana rica etmiştim o zaman; benim doğum günümde doğman için. Ve ikimizin doğum günü de aynı oldu. Allahın bana verdiği en güzel doğum günü hediyesiydin.

Doğuma girerken o kadar çok korkmuştum ki, ya sana bir şey olursa diye... Çünkü bana çok zor günler yaşatmıştı baban ve ailesi. Seninle, sen dünyaya geldikten 3 saat sonra karşılaştık. Çünkü sen sağ salim doğduktan sonra ben yoğun bakımda kaldım. Sen önce geldin odamıza ben gelince, teyzen “İşte oğlun” dedi. Sen uyuyordun. Ama hissetmiştin geldiğimi ve gülmüştün. O ilk gülücük dünyalara bedeldi.

Şimdi 2 yaşına geldin. “Anne” deyişin var ya, bir ömre bedel. Şimdi sana bir şey olmasın diye elimden geleni yapıyorum. Seni çok ama çok seviyorum anneciğim. Allah’ım sana da güzel bir eş, senin gibi bir çocuk nasip etsin. Allah’ıma şükürler olsun; iyi ki senin gibi bir oğula sahibim.

Zeynep Kutlu


Siz de hikayenizi bize göndermek istiyorsanız
lütfen üye olmak için tıklayınız.
BENİM HİKAYEM BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.