Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

HERKES DİLEĞİNE KAVUŞUR UMARIM...

HERKES DİLEĞİNE KAVUŞUR UMARIM...

Merhaba... Eşim ve ben ilkokul arkadaşıydık. Uzun yıllar sonra yeniden karşılaştık ve evlenmeye karar verdik. 18 aydır evliyiz. Evliliğimizin ilk gününden beri bir bebek istedik. Ve bir uzmana gittik. O gün hayatımın en kabus günüydü...


İstanbul’un en büyük hastanelerinden birine gittik. Bir kadın doktora muayene oldum. Bu doktor bana yumurta rezervimin çok az kaldığını ve 6 ay içinde menopoza girebileceğimi söyledi. Bütün dünya üstümdeydi sanki. Bana çok acil tüp bebek tedavisine başlamamı söyledi.

Tam 8 ay çok büyük fırtınalarla geçti. Eşimden boşanma seviyesine bile geldim. İnsanlardan uzaklaştım. Bunu cümlelerle anlatmak çok zor.

Bir gün bir başka doktor olan aile dostumuza danıştım. Ve o benim test sonuçlarıma bakarak “Böyle bir şey yok. Biraz daha zaman... Moral... Sakın! Tüp bebek için çok erken. Başka tedavi yolları da var” dedi ve ben moral buldum. Hayata bakış açımı değiştirmeye karar verdim. Takmadım, düşünmedim; “Olacak mı, olmayacak mı?” diye. Eşimi ne kadar sevdiğimi hatırladım, ona zaman ayırdım.Ve Kasım ayında hamile kaldım.

Şimdi 2 aylık hamileyim. Herkese bir tek tavsiyem var; sabırlı ve rahat olun. Her ağacın dalı çiçek vermiyor. Doktorunuzu iyi seçin ve anne olmaya kendinizi hazırlayın. Her şey çok güzel olacaktır. Kendinize güvenin. Önce psikolojiniz için çaba gösterin, derim.

Herkes dileğine kavuşur umarım.

Sevgiyle kalın...

EBRU ÖZDEMİR

 

 

Siz de hikayenizi bize göndermek istiyorsanız
lütfen üye olmak için tıklayınız.
BENİM HİKAYEM BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.