Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
SAĞLIKLI VE MUTLU CİLT DEYİNCE
Dr.  ERÇİN ÖZÜNTÜRK
Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı - Dermatolog
Yazı Boyutu:
Yeni güzellik ürünü: "Bodyever coffee peel" ile ışıldayın!..

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı içeren, FDA onaylı yeni ürünüm "Bodyever Coffee Peel" ile siz de ışıl ışıl, taze ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz... Bodyever'ı 6 hafta gibi kısa bir süre kullanarak selülitlerinize, çatlaklarınıza ve sivilcelerinize veda edebilirsiniz...

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı, dünyada kozmetik sektöründe kullanılan oldukça popüler ve de etkileri bilimsel olarak da kanıtlanmış saf bir yağdır. Güzellik tedavisinde yıllarca Brezilyalı kadınlar tarafından kullanılan ve tercih sebebi olan bu yağ, cildi arındırıcı özelliklerinden dolayı selülit tedavisinde dünyanın ünlü kaplıcalarında baştacı edilmektedir. Araştırmalara göre, özellikle selülitleri tedavi eden tek yağ olarak bilinir. Araştırmalar, Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı'nın terapötik kullanımlar için geniş bir yelpaze oluşturduğunu, aynı zamanda da serbest radikal temizleyici ve profilaktik tedavi edici özellikler barındırdığını söyler. Aynı zamanda yoğun nemlendirici özelliği olan Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı, insan cildi ile aynı PH seviyesine sahiptir. Bu özelliğinden dolayı akneye meyilli ciltlerde akne oluşumunu da engellemektedir. Aynı zamanda egzama ve sedefli ciltler için de ideal yağ olarak kabul edilir. Günümüzde birçok dünya markası kozmetik ürün bu yağı anti-aging formülasyon olarak kullanmaktadır. Selülit tedavisinde nokta atışı yapan yağ olarak bilinen Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı, cildin kabarık alanlarını düzeltmek ve yağ yakmak için dünyanın en ünlü kaplıcaları ve spa salonlarının vazgeçemediği en etkili ürün olarak bilinmekte olup dünyanın birçok ülkesinde kullanılmaktadır. Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı, anti-inflamatuar etkisiyle cildi yumuşatma ve nem tutma özelliğine kavuşturup cilde son derece hafif ve ipeksi bir görünüm verir. Bu özelliğinden dolayı dolgun, kuru, yıpranmış, çatlak ve yaşlanmaya yönelik ciltler ve kuru, kırılgan yıpranmış saçlar ile bakımlı ve daha dolgun dudaklar için de kullanılmaktadır.

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı'nda yoğun olarak bulunan kafeinin ve linoleik asidin etkisinden dolayı özellikle selülit sorunlarında oluşmuş olan selülitlerin giderilmesi ve oluşumunu engellemek için, dudak çatlaklarında çatlakların giderilmesi ve daha dolgun dudaklar için kullanıldığı gibi; ciltte sedef ve egzama sorunlarında da kullanılmaktadır. Yine Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı'nda bulunan kafeinin kan dolaşımı hızlandırıcı etkileri de bilinmektedir; bu sebeple hem uyarıcı etkisi hem de gözaltı morlukları ve deforme olmuş göğüslerin daha dik ve dolgun görünmesinde de etkileri bilinir. Günümüzde Batı ve Amerikan ülkelerinin dünyaca bilinen spaların ve güzellik bakım turizminin vazgeçilmez yağı olan Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı'nın soğuk pres (soğuk sıkım) yoluyla elde edilmesi gerekmektedir. Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı bildiğiniz kavrulmuş Türk kahvesinin aromasında kokmaz, yeşil kahvenin kendine has olan kokusunu barındırır ve bu koku yağ açıkta kalsa dahi günlerce kaybolmaz. Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı'nın saf ve gerçek olduğunu bu özelliklerinden anlayabileceğiniz gibi, yine Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı'nın orijinalliğini ciltte hızla emilmesinden badem rengini andıran boz renginden ve tabii ki etkilerinden de anlayabilirsiniz. Yine orjinal ve saf haldeki Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı çalkalandığında köpürür. Günümüz dünya sosyetesinin ilk tercihlerinden olan bu Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı aynı zamanda yıpranmış ve kırılgan saçların bakımında da kullanılmaktadır.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.