Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
ÇOCUK SAĞLIĞI
Prof. Dr.  NURAN GÜRSES
Çocuk Sağlığı, Hastalıkları ve Çocuk Enfeksiyon Uzmanı
Yazı Boyutu:
Merhaba

İyi günler dilekleri ile yazıma başlamak istiyorum. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığı ve Öğretim Üyesi olarak çalıştığım sürede çocuklarla birlikte olmanın inanılmaz mutluluğunu yaşadım. Hastalıkların tedavisi kadar, hastalıklardan korunmanın, bu konuda aileleri bilgilendirmenin ve bilinçli yaklaşımın önemli olduğunu benimsedim.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Kurucu Öğretim Üyesi olarak çalıştığım yıllarda çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda edindiğim tecrübeler çocuk sağlığı ve hastalıkları konusundaki eksikliklerin giderilmesi için ne denli çalışmak gerektiğini öğrendim. Kurucu öğretim üyesi olarak yer aldığım çocuk enfeksiyon hastalıklarındaki çalışmalar ise enfeksiyon konusunun derinliğini gösterdi.

Çocuk enfeksiyon hastalarındaki yeni gelişmeler ve uygulamalardaki değişikliklerin önemi aşikardır. Komplike bir yaklaşım yerine basit bir yaklaşımın değeri tartışılamaz. Bunun yanı sıra gereksiz tetkik ve tedavilerden kaçınmak önemlidir.

Bundan böyle bu konularla ilgili yazılarımda sizlere seslenmek ve konularla ilgili sorularınıza yanıt vermek beni son derece mutlu edecektir.


Hoşça kalın...

 


 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.