Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
2014: Aşkın yılı!

"Afrika kabilelerinden birinde bir bebek doğduğunda kabilenin kadınları hep birlikte ormana çekilir, o bebeğe bir şarkı yaparlarmış. Dikkatle gözlemledikleri bebeğin karakteristik özelliklerini ve gücünü ona anlatan bir şarkı olurmuş bu… Sonra, çok sonra bir gün, hayatla başa çıkmakta zorlanıp da kolu kanadı kırılacak olursa, Afrikalı bebek -kendini hatırlasın diye- o şarkıyı dinleyerek büyürmüş... Günün birinde o şarkıyı tekrarlayamayacak kadar kendine olan inancını yitirdiğinde, onu tanıyan biri ona şarkısını ıslıkla çalarmış… Ve o da kendini, gücünü, öz hâlini hatırlar, kendine gelirmiş..."

Evet, çoğu kez, günü yaşarken kendimize, özümüze olan inancımızı yitiriyoruz. Günlük hayatın koşuşturması, bize kendimizi, sevdiklerimizi unutturuyor, geriye sadece yapmamız gerekenler, görev ve sorumluluklar kalıyor. Ve kendimizi hiç iyi hissetmiyoruz; üstelik görev ve sorumluluklar dizgesi içine sıkışıp kalınca ne kendimizi ne de sevdiklerimizi memnun edemiyoruz. Her yerimizi bir telaş ve gri bir sis bulutu kaplayıveriyor.

Gelin, 2014’te bu sis bulutunu bir daha hiç oluşmayacak şekilde dağıtalım; günümüzde çocuklarımızı bile esir alan özümüzle bağlantıyı kaybetme durumunu artık yaşamlarımıza almayalım, bu yeni yılda kendimize kendimizi hediye edelim… Bu Dünya’ya kendimizi olduğumuz gibi ifade etmeye geldiğimizi hatırlayalım, kendimize ve diğerlerine bunun iznini ve kabulünü verelim. Kısaca, bu yıl kendimizin en iyi versiyonu olma konusunda, kendimizi şüphesizce gerçekleştirme ve bize kendimizi iyi hissettirecek hayallerimizi yaşama geçirmek konusunda adımlar atalım.
 
KADINLAR ŞİFALANIYOR! AŞK YENİ’DEN DOĞUYOR!
İşte ben de, bu adımları yaşamlarımızda kolaylıkla atabilmeye destek verebilmek üzere, 2 aydır çok özel atölye çalışmaları gerçekleştiriyorum. Adı; “Kız kardeşler” ve “Erkek kardeşler Birliği” atölye çalışması”… Çalışmalarıma katılanlar kendileriyle ve diğerleriyle olan ilişkilerinde mucizeler yaşıyorlar… Size ayrıntıları bir dahaki yazımda müjdeleyeceğim. Yeni yılda bu çalışmaları Antalya-Olimpos’ta yapmak üzere kızımla yola çıkıyorum. 4 gün boyunca, dünyamızda bin yıllardır incinmiş olan dişil-kadın enerjinin şifalanması için ve sevginin içimizde yeni’den doğumu için 4 eğitmen olarak gerçekleştireceğimiz bir yeni yıl kampı bu… Kızım Duru da benimle gelecek, öyle heyecanlıyım ki… İsterseniz siz de katılabilirsiniz. Yeni yılda görüşemezsek, daha sonra mutlaka bu etkinliklere katılmanızı tavsiye ederim; ayrıca yeni yılda “Aşkın Matematiği” ve “Annelere Destek ve Farkındalık” atölye çalışmalarım da başlayacak, haberiniz olsun!

2014’te kendimize ve sevdiklerimizi kendimizi armağan edelim, içimizdeki sevgiyi armağan edelim... Bundan güzel hediye mi olur? Bu yıl her birimiz, kendimiz olalım, sadece sevgi olalım… AŞK olalım! Haydi!

Hepinizi sevgiyle kucaklarım… Sevgi’li, aşk dolu bir 2014 dileklerimle…

Unutmayın, hep hatırlayın, 2014 aşkın yılı...


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.