Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Fuar’da buluşalım!

Sevgili Anne Arkadaşlarım,
Size harika bir haberim var!


14-16 Aralık tarihleri arasında Boyut Group tarafından düzenlenen, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı"nda “Anne Olunca Anladım”ın da bir standı olacak ve ne mutlu ki bizler de, siz anne-babalar ve anne-baba adayları ile yüz yüze paylaşımlarda bulunabileceğiz.

VERECEĞİM SEMİNERLER:
Fuar’da “Anne Olunca Anladım”ın annesi olarak;
14 Aralık 2012 Cuma günü saat 14.30’da; “Hamilelik boyunca bebeğin duygusal sağlığının da temelleri atılıyor!”
15 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:30’da; “Bebeğin 0-3 yaş dönemi neden çok önemli?”
16 Aralık 2012 Pazar günü saat 13.30’da; “Doğumdan sonra bebekle, eşle ve aile ile ilişkilerin düzenlemesi”
konularında seminerlerim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım ve tüm “Anne Olunca Anladım” ebeveynlerini seminerlerime bekliyorum.

SİTEMİZİN UZMANLARI STANDIMIZDA OLACAK!
14, 15, 16 Aralık tarihlerinde İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’ndaki standımızda, www.anneoluncaanladim.com ’da çok değerli yazılarıyla ve Forum sayfalarımızdaki rehberlikleriyle tanıdığınız, her biri kendi alanında fark yaratan uzmanlarımızla da bir araya gelebilecek, soru ve sorunlarınıza cevap bulabileceksiniz.

Uzman-yazarlarımız şimdiden, 14-15-16 Aralık tarihlerinde Fuar’daki “Anne Olunca Anladım” standında bulunacakları gün ve saatleri bizlere bildirmeye başladılar bile… Dolayısıyla, “Anne Olunca Anladım”ın uzman yüzlerini “Anne Olunca Anladım”ın ebeveynleri ile yüz yüze paylaşımlarda bulunmak üzere buluşturabileceğimiz için çok mutluyum. Hep birlikte benzersiz ve büyüten deneyimler yaşayacağımız için de çok ama çok heyecanlıyım.

Bu arada merak etmeyin, hangi uzmanımızın, hangi gün ve saatte Fuar’daki standımızda bulunacağını Fuar zamanı gelmeden sizlere mutlaka bildireceğiz.

KARTOPU MİSALİ BÜYÜMEYE DEVAM!
Hatırlarsanız, bugün 184 ülkede ayda 300 bin tekil ziyaretçi tarafından ziyaret edilen www.anneoluncaanladim.com ile, kar topu misali büyümek, mucize olduğumuzu hatırlatmak ve bilinçli anne-babalar olarak çocuklarımızla birlikte büyümek üzere 15 Ocak 2007 tarihinde yola çıkmıştık.

Bugüne kadar  “Anne Olunca Anladım” adlı bu harika oluşuma emek ve destek veren herkese (yazar, uzman, okur, emekçi ) verdiği katkılar için dünya üzerinde ulaşabildiğimiz her bir anne-baba için tek tek teşekkür etmek isterim.

Tıpkı kar taneleri gibi bir mucize gerçek oldu ve bizler, milyonlarca anne baba, “Anne Olunca Anladım” çatısı altında bir araya gelerek -samimiyete, güvene ve bilgiye dayalı- kalptan kalbe bir yolculuk yapma şansını yaşadık, yaşıyoruz… Öyle ki, her birimiz bir kar tanesiydik, el ele verdik, kartopu olduk… Sessiz ve derinden büyümeye, çocuklarımızı birlikte büyütmeye, fark ve farkındalık yaratmaya devam…  

FUAR’DA BULUŞMAK ÜZERE…
14-15-16 Aralık tarihlerinde, 0-12 yaş arasındaki tüm çocuklar ile ailelerinin ihtiyacı düşünülerek hazırlanan ve Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda buluşmak üzere, her birinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Görüşmek ve birlikte büyümek üzere, hoşça kalın…

Ayrıntılı bilgi için:

www.ibsfuar.com

http://www.anneoluncaanladim.com/haber/3105/beklenen-anne-bebek-cocuk-fuari-geliyor


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.