Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Sevgili “anne” arkadaşlarım…

 

11 Mayıs Cuma günü, Anneler Günü’nü kutlamak üzere yaptığım canlı yayında beni yalnız bırakmayan, programıma telefonla bağlanan, telefonla bağlanmak için uğraşan, ekranlara kilitlenen, ekranda gözü yaşlı beni seyreden, mail kutumu dolduran, forum sayfalarımızda desteklerini esirgemeyen anne arkadaşlarım, hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Bir ay kadar önce, “Anne Olunca Anladım” adlı programımda “Anneler Günü’nü kutlamak için ne yapsam?” diye düşündüğümde, içimdeki ses bana, “O günü sadece annelerle, anne adaylarıyla paylaş”  komutunu verdi…

Aslına bakarsanız, bir konu ve en az bir konuk formatındaki programım için bu bir riskti! Fakat, programımın seyircisi, çok özel olduğunu daha ilk günden bana duyurmuştu… Tabii ki, bir ay önce Anneler Günü’nde programımda sadece sizleri konuk ederken, bunun Showmax ekranlarındaki son programım olduğunu bilmiyordum. Fakat ne tesadüftür ki, böyle oldu… Programın 12.haftasında ok yaydan çıktı ve maddi-manevi kanal tarafından yeterince desteklenmediğimi anlayarak, projeme daha yakışır bir gelecek oluşturmak üzere, emeğimi ve kendime olan saygımı-sevgimi korumak üzere, bu limandan demir almaya karar verdim.

BEBEĞİMİ BÜYÜTECEĞİM, SÖZ!
Her zaman söylediğim gibi 18 yıllık gazetecilik, 5 yıllık annelik deneyimimin ürünü olan bu projeyi başından beri “bebeğim” gibi; emekle, sevgiyle, bilgiyle, içtenlikle ve paylaşımla büyütüyorum ve büyüteceğim.

Uzun lafın kısası bana; sevginizle, ilginizle, desteğinizle, paylaşımlarınızla öyle “özel” bir Anneler Günü yaşattınız ki… Sonra, dünya güzeli kızım Duru’nun ve biricik eşim Haluk’un programa sürpriz konuk olarak moral vermesi, beni bir başka türlü derinden duygulandırdı…
Dolayısıyla, www.anneoluncaanladim.com ile ve Akşam Gazetesi Cumartesi Eki’ndeki yazılarım ile, sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. “Anne Olunca Anladım” adlı bebeğimin en “sağlıklı” şekilde büyümesi yolunda içim acıyarak verdiğim bu karardan hüzün duysam da, üzüntü duymadığımı bilmenizi isterim. Üstelik, en kısa zamanda sizlere yine ekranlardan da sesleneceğim; SÖZ!

Sevgili anneler, sevgili anne adayları; tek tek hepinizin “ANNELER GÜNÜ”nü en içten dileklerimle kutluyorum, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve bebeklerinizi, çocuklarınızı öpüyorum… İyi ki varsınız, iyi ki bu platformda elele, gönül gönüle verdik… Bu arada 13 Mayıs kızımın da doğum günü, ben ne şanslı anneyim!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.