Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

MARMARİS’TE HAMİLE EĞİTİMİ!

Anne ve baba adaylarını bekleyen zorlu ve korkulu süreci değiştirecek bir eğitim müjdesi daha… Amatist’le hamile eğitim programları, tüm kötü tecrübeleri ve korkuları meraklı bir bekleyişe çevirmek için anlamlı bir çalışma başlattı.


Marmaris'te tüm anne ve baba adayları eğitim alarak bu coşkuyu yaşayabilir. Bu amaçla merkezde kapsamlı eğitimler devam ederken, devlet hastanesi'nde de herkese açık ücretsiz hamile eğitim programları her Çarşamba saat 14:00 de yapılıyor.


Şimdi doğum hikayeleri yeniden yazılıyor. Bedenine ve zihnine güvenen anneler huzur ve güvenle yaptıkları doğumları sizlerle paylaşıyor. Kendilerini doğuma hazırlamış gebeler ağrıların ne kadar azaldığını gördükçe, bebeklerine doğumda yardım etmenin mucizesini anlatıyor. Eşleriyle birlikte doğum yapan anneler, ailenin önemini daha derinden hissediyor.

Programda; Lamaze Doğuma Hazırlık Sınıfı (6 çiftten oluşan kapalı grup) ve Laurence ile doğum öncesi yoga ve nefes çalışmaları (gündüz ve akşam sınıflarına sadece gebeler katılıyor) olmak üzere iki farklı grup bulunuyor.


Ayrıntılı bilgi için:
www.dogaldogum.com


Ametist'teki hamile eğitim programları için:  www.dogaldogum.com/dogaldogum/id3.htm

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.