Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

TÜP BEBEKTEN ÖNCE MUTLAKA DENENMELİ!

Günümüzde bir çok kadın doğal yollardan hamile kalabileceği halde, doğru günde bebek yapmayı denemediği için hamile kalamadığını sanıyor!!!


NormaL yollardan çocuk sahibi olmak isteyenlerin gebelik için ayda sadece 4 uygun günü var. Hamile kalmak istiyor fakat doğru günü tam olarak nasıl belirleyeceğinizi bilemiyorsunuz. Artık kolay çözüme siz de ulaşabileceksiniz. Hamilelik testlerinde %99 güvence verebilen hamilelik testi markası Clear Blue, en az laboratuara gidip test yaptırdığınızdaki kadar güvenli sonuçlar veriyor. Bu monitör; sizin kendinize özgü hormon seviyelerinizi özel bir algoritmayı kullanarak izliyor ve gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günü belirtiyor!

Periyod döneminde gebe kalma ihtimalini etkileyen en önemli hormonlar olan östrojen ve LH hormonlarının yükselişlerini günlük basit bir idrar testi ile tespit ederek, gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günleri digital ekranında sembollerle gösteriyor. 10 veya 20 gün boyunca her gün test çubukları kullanılarak idrardan  test yapılır ve hormonlar toplanır. Bu testler, Monitör tarafından okunup, yorumlanıyor ve her gün için Fertilite Durumu (Gebe kalma ihtimali) Düşük - Yüksek - En Yüksek seviyeleri ile ekranda görüntüleniyor. İhtimalin fazla olduğu günlerde ilişkinin gerçekleşmesi, gebe kalma şansını maksimuma çıkarıyor.

Kolay Hamilelik Monitörü'nün laboratuar ortamında, LH hormonu sıçramasını % 99 güvenilirlikle tespit ettiği kanıtlanmıştır. Monitörün kullanımını Türkiye’de ve dünyada alanında saygı duyulan hekimler destekliyor.

Kolay hamilelik monitörü, hamile kalmanızın en yüksek olduğu günün yanı sıra ek olarak diğer seçeneklerinizi de sunuyor. Kullanımı ise çok basit. Test çubuğuna idrarınızı birkaç damla damlatıyorsunuz ve monitör size sonucu söylüyor.

Yetkililerin verdikleri bilgilere göre; şu ana kadar test amacı ile pazara verilen 250 monitörden şimdiden 162 anne adayı hamile kalmayı başarmış. Resmi Amerika verilerine göre ise bu monitör ile hamile kalan anne adaylarının % 89’u bunu ilk 3 ayda gerçekleştirmiş. Monitör sadece çocuk sahibi olamayanlar için değil, bir sonraki hamileliklerini planlayan çiftler için de ideal…


Yalnızca eczanelerde satılan ürünün fiyatı: 380 YTL  
Ayrıntılı bilgi:

www.medfors.com.tr


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.