Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLARI EKRANLARDAN KORUMAK GEREK!

Saatlerce bilgisayar başında kalan çocukların hassas gözleri, ekran ışınlarının zararlı etkilerinden dolayı erken yaşta bozuluyor.


Yeni geliştirilen ve bilgisayarlara uygulanan iki farklı teknoloji ile göz sağlığını ciddi boyutlarda tehdit eden ekran ışınlarından çocuklarınızın gözlerini korumak mümkün.

Bilgisayar başında fazla zaman geçiren çocuklar için büyük önem taşıyan iki farklı sistem ile, çocukların gözlerini bilgisayar ekranının zararlı ışınlarından en yüksek seviyede koruyabilirsiniz. Yeni geliştirilen bu teknoloji sayesinde çocuklarınız, ekrana gereğinden fazla yakınlaştığı zaman uyarılıyor; böylece ekran ışınlarına maruz kalan gözleri korunmuş oluyor.

Koruma, bilgisayarın web kamerasından kullanıcıyı takip ederek, kullanıcının ekrana olan uzaklığını analiz etmesiyle faaliyete geçiyor. Böylece, ekrana fazla yaklaştığınız zaman video ve ses desteği ile uyarılmış oluyorsunuz. 

DİNAMİK PARLAKLIK ÖZELLİĞİ
Göz sağlığını koruyan diğer bir özellik, Dinamik Parlaklık Sistemi, otomatik olarak bilgisayar ekranında beliriyor. Bilgisayarın bulunduğu ortamdaki ışık derecesine bağlı olarak ayarlanan teknolojinin iki faydası bulunuyor. Öncelikli olarak, gözlerin uzun süreli odaklanmasından oluşan göz kuruluğu ve ekran ışınlarının yol açtığı göz yorgunluğuna engel oluyor. Ayrıca, bilgisayar ekranı çevredeki ışığa göre hassaslaştığından, bilgisayarın pil ömrü korunmuş oluyor.



Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.