Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLAR ÜNLÜLERİN EVLİLİKLERİNİ ÖRNEK ALIYORLAR

Ünlülerin ilişkileri ve sadakatsizlikleri çocuklarda “uzun süren bir evliliğin birçok başarılı insanın isteyemeyeceği bir şey olduğu” fikrini uyandırıyor.


Çocukların cinsel kimlik kazanmasıyla ilgili bir araştırmayı yürüten Anneler Birliği Başkanı Reg Bailey, “sadakatsizlikleri” gazetelere yansıyan uluslararası alandaki ünlülerin, ergenlik çağındaki milyonlarca çocuğa rol modellik yaptığını söyledi.
       

Bailey, çocukların özellikle gözönündeki bazı şahsiyetlerden çok etkiledikleri konusunda yeterince kanıt olduğunu düşündüğünü belirtti.        


“Relate” örgütünün yetkililerinden Jamie Murdoch da futbolcuların çoğunun, sadakatsizliklerinin kendilerini rol model alan çocuklar üzerindeki etkisinden pek haberdar olmadıklarını anlattı. Murdoch, “Bu davranışların sonuçları var ve gençler medyanın etkilediği bir kültürde yaşıyorlar. Bu kültürde, uzun süren bir evliliğin birçok başarılı insanın isteyemeyeceği bir şey olduğunu düşünüyorlar.

Daha da kaygı verici olan ise, “Ünlülerin davranışları yüzünden sadakatsizliğin normal görülmesi” diyen Murdoch, bu sorunla mücadele edilmesi gerektiği üzerinde durdu.

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.