Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

NİCK VE TESLA'NIN OLAĞANÜSTÜ HEYECANLI BİLİM LABORATUVARI

NİCK VE TESLA'NIN OLAĞANÜSTÜ HEYECANLI BİLİM LABORATUVARI

“Bilim Delisi” olarak tanınan Bob Pflugfelder ve Edgar ödüllü yazar Steve Hockensmith’in birlikte yarattıkları, eğlenceli bilim hikayesi “Nick ve Tesla’nın Olağanüstü Heyecanlı Bilim Laboratuvarı” maceralı deneylerle süslenmiş, esrarengiz bir tatili anlatıyor...


Bilime ve teknolojiye ilgi duyan, iki meraklı kardeş Nick ve Tesla, mucit olan amcaları Newt’un yanına tatile giderler. Newt Amca, aynı zamanda kendine özgü huyları olan, çılgın biridir. Çocuklar, Newt Amca’nın evine geldikten kısa bir süre sonra, mahallede bazı esrarengiz olayların meydana geldiğini fark ederler ve kendilerini heyecanlı bir serüvenin içinde bulurlar. Bu gizemli olayları çözmek ve hatta kendilerini kurtarabilmek için, birbirinden yaratıcı fikirler geliştirmek ve evde bulunabilecek malzemelerden türlü türlü teknolojik cihaz yaratmak zorunda kalırlar.
Kelime Yayınları’ndan çıkan kitapta, bilimsel olayların gündelik hayata yansımalarının yanı sıra, çevremizdeki sıra dışı kişilerle ilişkiler de eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Siz de Nick ve Teslayla bu maceraya katılmak ve elektromıknatıs ya da hırsız alarmını nasıl yapabileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

Yazar: Steve Hockensmith
Yayınevi: Kelime Yayınları
Çevirmen: Deniz Resul
Sayfa Sayısı: 200 sayfa
Fiyatı: 16 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.