Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU, 12. YILINDA 3 OYUNLA SAHNEDE

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU, 12. YILINDA 3 OYUNLA SAHNEDE

2003 yılından bu yana Türkiye'nin dört bir yanından 550 bin çocuğu tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 12. yılında yeni oyunu “Karlar Ülkesi” Müzikli-Danslı Çocuk Oyunu ve geçen sezon ilgiyle izlenen post-modern müzikal “Kibritçi Kız” ile Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşuyor. Kibritçi Kız Müzikali’nin bu sezonki ilk gösterimi 2 Kasım 2014 Pazar Günü.


Zorlu Çocuk Tiyatrosu ayrıca, Anadolu Turnesi kapsamında bu sene de Kurbağa Prens Müzikli Oyunu’nu Türkiye’nin çeşitli illerinde sahneleyecek.

3 oyun da Mayıs 2015 sonuna kadar izlenebilecek. Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun sezon boyunca sergileyeceği oyunlar hakkında detaylı bilgilere www.zorlucocuktiyatrosu.com ve www.facebook.com/zorlucocuktiyatrosu adreslerinden ulaşılabilirsiniz.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek olan Karlar Ülkesi Oyunu ve Kibritçi Kız Müzikali’nin biletleri, Zorlu Center PSM gişelerinden temin edilebilir (PSM İletişim: 0 850 222 67 76). Anadolu Turnesi kapsamında sahnelenecek Kurbağa Prens Müzikli Oyunu’nun biletlerine ise, tiyatro sahnelerinin gişelerinden ulaşılabilecek.

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.