Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

194 ülkede önemli bir referans noktası olan “Anne Olunca Anladım” Projesi’nin kurucusu Hülya Yıldırım ile…
BİREYSEL DANIŞMANLIKLAR VE ATÖLYE ÇALIŞMALARINA SİZ DE KATILIN!..

BİREYSEL DANIŞMANLIKLAR VE ATÖLYE ÇALIŞMALARINA SİZ DE KATILIN!..

Siz bu dünyada parmak izi gibi teksiniz! Bir eşiniz benzeriniz yok! Çocuğunuz bu dünyada parmak izi gibi tek! Bir eşi ve benzeri yok! Aileniz ve aile ilişkileriniz de öyle; tek ve benzersiz…


Öyleyse, mucizenize sahip çıkın, biricikliğinizi ortaya koyun… Ve ihtiyacınız olduğunda, biricik ihtiyaçlarınıza yönelik, bireysel ya da ailesel destekler almayı ihmal etmeyin… Gelin, kendimizi ve ilişkilerimizi şifalandıralım…

Kendinizle ve ilişkilerinizle ilgili her konuda bilgi, seminer, grup çalışması ve bireysel danışmanlık almak için üzere, lütfen destek@anneoluncaanladim.com‘a mail atınız.

İNSAN OLMAK… KADIN OLMAK-ERKEK OLMAK... SİZ KİMSİNİZ?.. KENDİNİZİ TAM DA İSTEDİĞİNİZ GİBİ İFADE EDEBİLİYOR MUSUNUZ? GELİN, KENDİNİZLE OLAN İLİŞKİNİZDEN BAŞLAYARAK, İLİŞKİLERİNİZİN SİZE NASIL DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİNE BAKALIM…

Her birimiz, her türlü ilişkimizde zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Bazen anne babamızla, bazen karımız kocamızla ve hatta çocuklarımızla… Çoğu zaman patronumuzla ve hatta arkadaşlarımızla… Ve çok yoruluyoruz,  çok yıpranıyoruz, enerjimiz tükeniyor, mutsuz oluyoruz, sağlığımızı riske ediyoruz.

Biliyor musunuz, ilişkilerimizde yaşanan sorunlar bizi mutsuz edip hastalandırmakla kalmayıp öldürebiliyor da… Çünkü bir şekilde kalbimiz kırılıyor, çünkü en sevdiklerimizin bile farkında olmadan kalbini kırabiliyoruz.

Fakat bizler, dünyaya gönlümüzce yaşamak için geldik… Sevmek, sevilmek, paylaşmak, kendimizi tam da oluğumuz gibi ifade edebilmek, kendimizi gönlümüzce ifade edebildiğimiz ilişkilerde birlikte yaratmak, kendimizi ve birbirimizi besleyip büyütmek için geldik… Harika ve doyumlu bir yaşamı hak ediyoruz!..

Peki, bu harika ve doyumlu yaşam nerelerde aksıyor?..

İlişkilerimize, kişisel gelişimimize, büyüme yolculuğumuza katkı sağlamak, biricik hayatımıza fark ve farkındalık kazandırmak için, bireysel danışmanlık almaya ne dersiniz? Hayd!.. Siz bu dünyanın olmazsa olmaz bir parçasısınız ve çok değerlisiniz, kendinize hak ettiğiniz değeri vermenin ve bu değeri yaşamanın zamanı geldi!.. Yenilenmenin, yeni başlangıçlar yapmanın, kendinizden başlayarak ilişkilerinizi yenilemenin şimdi tam zamanı!..

ANNE BABA OLMAYA HAZIR MISINIZ? GELİN BİRLİKTE HAZIRLANALIM!
Hepimiz bir anne-babadan geldik ve hayat yolculuğumuzda belki anne baba olmak da var. Peki, anne baba olmayı gerçekten istiyor muyuz? En önemlisi de anne baba olmaya hazır mıyız? Anne-baba olmaya hazır olup olmadığınızı fark etmek, anne babalığı seçtiğiniz için, bilinçli bir şekilde yaşamak ve doğacak bebeğinize en iyi şekilde anne babalık yapabilmek üzere, anne babalık potansiyelinizi tanımaya ve geliştirmeye ihtiyaç duyuyorsanız, bu konuda seminer ya da bireysel danışmanlık alabilirsiniz.

HAMİLELİĞİNİZ SAĞLIKLI, MUTLU VE KEYİFLİ GEÇSİN! PEKİ, AMA NASIL?
Bir bebek bekliyorsunuz, tabii ki, kadın-doğum uzmanınıza düzenli olarak gidiyor ve rutin kontrollerinizi yaptırıyorsunuz. Fakat bebeğiniz rahme düştüğü andan itibaren her şeyi hissetmeye de başlıyor! Yaşam yolculuğunun en başından itibaren bebeğinizin mutluluk potansiyelini nasıl destekleyeceğinizin ipuçlarını öğrenmek, ona 9 aylık bu çok özel serüveninde layıkıyla eşlik etmek, doğuma ve bebeğinize hazırlanmak üzere seminer ya da bireysel danışmanlık alabilirsiniz.

TEBRİKLER ANNE-BABA OLDUNUZ! 7 GÜN 24 SAAT KESİNTİSİZ OLARAK SÜREN BU HARİKA GÖREVİN ÜSTESİNDEN GELİRKEN DESTEĞE İHTİYACINIZ OLABİLİR!
Bir bebeğiniz olduğunda mucizenin ne demek olduğunu birebir yaşamaya başlarsınız. Fakat küçük, güzel ve biricik mucizeniz gerek günlük rutinleriyle, gerekse ruhunuza ve duygu dünyanıza yüklediği yüklerle sizi oldukça yorar da… Küçük meleğinize her şeyin en iyisini ve en güzelini vermek istersiniz, ona iyi bir anne ve baba olduğunuzdan emin olmak istersiniz ve bu konuda elinizden gelenin en iyisini de yaparsınız. Fakat bazen işler yolunda gitmez ya da size öyle görünür, iyi bir anne babalık yapamadığınız ihtimalinin zihninizde yarattığı suçluluk ve yetersizlik duygularıyla baş etmek ise çoğu zaman zor, hatta bazen de imkansızdır. Çünkü bir bebeğe-çocuğa bakım vermek dünyanın en zor ve en yorucu görevidir.

Bir bebeğe-çocuğa bakım vermek sizi sadece fiziksel olarak yormaz, ruhen de yorar ve yıpratır. Bebeğinizin-çocuğunuzun kritik gelişim aşamalarında ise ne yapacağınızı, nasıl davranacağınızı her zaman bilemeyebilirsiniz. Üstelik günlük yaşamın rutinleri arasında bu gelişim aşamalarını takip etmeye ve gereklerini yerine getirmeye çoğu zaman fırsatınız da olmaz. Fakat çocuklarla ilişkiler bıçak sırtı gibidir, ayrıntıları atlamak, olası sorunları da kolayca beraberinde getirir, aile içi dinamiklerin bozulması an meselesine dönüşebilir. Ve sonuçta, kendinizi sürekli yorgun, yalnız ve çaresiz hissetmeniz işten bile değildir.

Oysa yalnız değilsiniz! Sadece çocuğunuzu büyütürken onun ayına-yaşına uygun desteğe ve günlük hayatınızı kolaylaştıracak küçük ipuçlarına ihtiyacınız var. Dolayısıyla, anne babalığınızı sağlıklı adımlarla ve de keyifle gerçekleştirebilmek üzere seminer ya da bireysel danışmanlık alabilirsiniz.

ÇOCUKTAN SONRA EŞLER ARASINDA VE TÜM AİLEDE İLİŞKİLER DEĞİŞİYOR! BU DEĞİŞİME NASIL UYUM SAĞLAYABİLİRSİNİZ?
Çocuk doğunca eşler bir anda neye uğradığını şaşırır, ilişkiler çoğu kez arap saçına döner ve işin garibi herkes bu sıkıntıları bir tek kendisinin yaşadığını ya da bir tek kendisinin başa çıkamadığını düşünür. Adeta eve bomba düşmüş gibidir. Doğumdan sonra, yeni doğum yapan anne hormonların da etkisiyle depresyona yatkındır, yeni baba ise yeni anneye ve minik bebeğine nasıl davranacağını çoğu kez bilememektedir. Yakın aile çevresi ve büyükler ise, yeni bebek sahibi olmuş çifte yardım ve önerilerinin dozunu zaman zaman kaçırarak, yeni gelen bebekle birlikte büyüyen aileye destek olayım derken fark etmeden köstek olabilirler. Eve yeni bir bebek gelmeden önce ve geldikten sonra ilişkilerinizi düzenlemek üzere seminer ya da bireysel danışmanlık alabilirsiniz.

DİĞER SEMİNER VE DANIŞMANLIK KONULARINDAN ÖRNEKLER:
* ÇOCUĞUNUZU BÜYÜTÜRKEN DOĞRU KAYNAKLARDAN YARARLANDIĞINIZA EMİN MİSİNİZ? ÇOCUKLU HAYATTA YARARLANILAN HER TÜRLÜ KAYNAĞI VE DESTEK NOKALARINI SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT!

* YENİ ÇAĞDA DEĞİŞE KADIN-ERKEK İLİŞKİLERİNİ ANLAMAK İÇİN SEMİNER VE DANIŞMANLIK

*YENİ ÇAĞIN ÇOCUKLARINI ANLAMAK VE YENİ ÇAĞIN ÇOCUKLARINA EN UYGUN ANNE BABALIĞI SERGİLEYEBİLMEK İÇİN SEMİNER VE DANIŞMANLIK

* YENİÇAĞIN ÇOCUKALARINA ANNE BABALIK YAPARKEN BUNLARA DİKKAT! YENİÇAĞIN ANNE BABASI NASIL OLMALI?

*KIZ ÇOCUK-ERKEK ÇOCUK BÜYÜTÜRKEN DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN NOKTALAR VE ARADAKİ FARKLAR KONUSUNDA SEMİNER VE DANIŞMANLIK…

* ÇOCUKLARIMIZA CİNSELLİĞİ NASIL ANLATABİLİRİZ KONUSUNDA SEMİNER VE DANIŞMANLIK

* 0-3 YAŞ NEDEN ÇOK ÖNEMLİ?

*0-3 YAŞ ANNE BABALARI İÇİN DANIŞMANLIK VE SEMİNER

*3-6 YAŞ ANNE BABALARI İÇİN DANIŞMANLIK VE SEMİNER

*6-12 YAŞ ANNE BABALARI İÇİN DANIŞMANLIK VE SEMİNER

*12-18 YAŞ ANNE BABALARI İÇİN DANIŞMANLIK VE SEMİNER

*18-25 YAŞ ANNE BABALARI İÇİN DANIŞMANLIK VE SEMİNER

* ANNE BABA FARKINDALIĞI NEDİR? ANNE BABALIĞIMIZLA NASIL FARK VE FARKINDALIK YARATABİLİRİZ?

* ÇOCUĞUN DUYGUSAL GELİŞİMİNİN HAMİLELİKTEN İTİBAREN TAKİBİ NASIL OLUR?
* ÇOCUĞUN ERGENLİK DÖNEMİNİN SAĞLIKLI GEÇMESİ İÇİN ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER?

* ANNELER SUÇLULUK VE YETERSİZLİK DUYGULARIYLA VE TOPLUM BASKISI İLE NASIL BAŞA ÇIKABİLİR?

* TÜKENMİŞLİK SENDROMU VE DEPRESYONLA BAŞA ÇIKABİLMEK İÇİN  PÜF NOKTALARI…

* MÜKEMMEL ANNE SENDROMU NEDİR? NASIL AŞILIR?

* ANNE BABA OLMAK, İNSANI FENA HALDE YORAR! ENERJİMİZİ VE ZAMANIMIZI NASIL EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANABİLİRİZ?

* BEBEK BAKIMININ PÜF NOKTALARI…

* OKULLU ÇOCUĞUN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI…

* ÇOCUĞUNUZA HADİ”LEMEKTEN BIKTINIZ!.. PEKİ, NASIL BİR YOL İZLEMELİSİNİZ?

* TEK EBEVEYN OLMAK… EBEVEYN PARTNERİNİZİ KAYBETTİNİZ YA DA AYRILDINIZ,  ÇOCUĞUNUZU BÜYÜTÜRKEN NASIL BİR YOL İZLEMELİSİNİZ?

* DOĞUMDAN SONRA EVLİ, ÇOCUKLU VE ÇALIŞAN KADIN OLMA ROLLERİNİ NASIL DENGELEYEBİLİRİZ?

* ANNE BABALIK YAPARKEN YARARLANDIĞIMZ KAYNAKLAR NE KADAR DOĞRU?
* AŞKIN MATEMATİĞİ
* YENİÇAĞDA DEĞİŞEN KADIN-ERKEK İLİŞKİLERİ

vb… konularda bilgi, seminer, grup çalışması ve bireysel danışmanlık almak için, lütfen destek@anneoluncaanladim.com ‘a mail atınız.

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.