Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

BEBEK DOKUN, ÖĞREN KİTAPLARI!

BEBEK DOKUN, ÖĞREN KİTAPLARI!

Bebek Dokun Öğren serisinde yer alan 4 kitap Neşeli Hayvanlar, Neşeli Sesler, Oyun Zamanı ve Uyku Zamanı minik kitapseverlerle buluştu.


Bebek Dokun Öğren serisindeki kitaplar renkli resimleri ve sayfalardaki farklı dokuları ile bebeklerin zihinsel gelişimini desteklemek ve dil gelişimini hızlandırmayı amaçlıyor. Bebeklerin eğlenerek çeşitli nesne ve kavramları öğrendiği Bebek Dokun Öğren serisindeki kitaplar iki yaşına kadar olan bebeklere sesleniyor. Bu kitapların her biri sayesinde bebeğinizle uzun süre eğitici oyunlar oynuyor ve birlikte keyifli zaman geçiriyorsunuz.

Bebek Dokun Öğren-Neşeli Hayvanlar'da bebeğiniz 40 hayvan yavrusuyla tanışıyor. Bu hayvanların ortak noktası her birinin pür neşeli olması... "Merhaba" dediğinizde minik arslan kükrüyor, kedi ise miyavlayarak karşılık veriyor. Bebekler, yavru filin parlak kulaklarına, kelebeğin ipeksi kanatlarına, tavşanın yumuşacık karnına, kaplumbağanın sert kabuğuna, ineğin pembe burnuna dokunurken neşeli kahkahalar atıyor.

Bebek Dokun Öğren-Neşeli Sesler'de bebekler neşeli koaladan komik kuşa, minik farecikten uğur böceğine ve oyuncak trene kadar neşeli sesler çıkartan canlılar ve vasıtalarla eğleniyor.

Bebek Dokun Öğren-Oyun Zamanı'nda bebekler sürpriz oyunlarla eğlenirken öğrenmeyi keşfediyor. Gökkuşağının envai çeşit rengiyle büyüleniyor, üçgenden kareye ve altıgene kadar tüm geometrik şekillere dokunuyor. En büyük keşif ise kitabın sayfalarını çevirirken karşısına çıkan uzun ve kısa aynalarda kendisini seyretmesi.

Bebek Dokun Öğren-Uyku Zamanı'nda ise bebeklere uykunun vazgeçilmezliği hissettiriliyor. Bebeğinize gecenin siyah örtüsü dünyayı kapladığında uykunun herkesi ve her şeyi etkisi altına aldığını, yavru ayıların, köpeklerin, arabaların, hatta baykuşların bile uykuya daldığını öğreniyor.

Bebek Dokun Öğren serisinde yer alan her bir kitap süngerli kalın karton kapaklı. İç sayfaları da bebeklerin koparamayacağı kalın kartondan yapılmış. Her kitap kapak artı 10 sayfadan oluşuyor ve her sayfada ayrı dokular bulunuyor. Sert kapak ve kalın sayfalar çocuklar için dayanıklı olup sağlık ve güvenlik testlerinden onaylı. Çocuk gelişimini destekleyen çizimler çocukların dokunarak öğrenmelerini sağlıyor.

Yazar: Justine Smith
Yayıncı: Dorling Kindersley Ltd. 


BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.