Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN PSİKOLOJİ

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN PSİKOLOJİ

İstatistiklere göre, her dört kişiden birinde ruhsal bir rahatsızlık bulunmaktaymış. Üç arkadaşınızı gözlemleyin. Onlarda bir bozukluk yoksa…


Psikolojinin bir bilim olup olmadığına dair tartışmalar süredursun, normalin sürekli biçim değiştirdiği bir dünyada insanlar değil başkalarını, kendilerini anlamaktan ve anlamlandırmaktan uzaklar. Bu nedenle kişisel yardım kitapları revaçta; kişisel gelişim rehberliği, yaşam koçluğu adı altında insanlar uyumlu ve dengeli bir yaşamın izini sürüyorlar.
 
“Yeni Başlayanlar İçin Psikoloji”, psikolojinin temel gelişim sürecini, belli başlı biliminsanlarını, psikolojide kullanılan temel kavramları açıklıyor. Psikoloji üzerine temel bilgiler edinmek isteyen kişiler için yalın bir dille hazırlandı. Psikolojide “Kim Kimdir” ve “Ne Nedir” üzerine küçük bir sözlük ve psikoloji üzerine makalelerle zenginleştirildi.

Kitabın yazarı Dr. Şule Tankut Jobert; “Psikolojiyi, hayatın ölüme bile tutunamadığı anlarda ortaya çıkan ve mucizeler yaratan bir dilek perisi gibi gösteremem size. Ama psikolojinin her birimize özgü sorularda, insanlığa mutluluk ve huzur getirecek cevaplar arama cesaretinde olduğunu söyleyebilirim” diyor.

Yazar: Dr. Şule Tankut Jobert
Sayfa sayısı: 254
Ebat: 13,5 x 21 cm
Kâğıt: 2. Hamur
Fiyatı: 9,90 TL     
Türü: Psikoloji
Yayınevi: İkarus Yayın Grubu 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.