Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

BİR İLİŞKİ 50 GÜNDE NASIL KURTULUR?

BİR İLİŞKİ 50 GÜNDE NASIL KURTULUR?


BİR İLİŞKİ 50 GÜNDE NASIL KURTULUR?

Roman tadında bir anlatı…
Ebru Tuay Üzümcü, “Bir İlişki 50 Günde Nasıl Kurtulur?”da, neredeyse bitmiş bir ilişkinin bir evlilik danışmanının yardımıyla onarılış öyküsünü anlatıyor.

Roman tadındaki bu kitap bize, birlikte yaşayan kişilerin yaşama farklı bakmayı, birbirlerinin duygularını anlamayı nasıl öğrenebileceklerini, hem kendisi, hem eş hem de anne ya da baba olmanın nasıl başarılabileceğini gösteriyor.

Mutlu bir aile şans eseri değil, bilinçli çabanın eseridir.

EBRU TUAY ÜZÜMCÜ
Ebru Tuay Üzümcü, 1973’de doğdu. Erenköy İlkokulu ve Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ndeki eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık okudu. Mezuniyetin ardından üç yıl Doğan Cüceloğlu’nun kişisel asistanlığını yaptı. İnsan İnsana adlı şirketin kurucularından oldu ve iletişim, etkili yaşam, takım çalışması gibi konularda ülke çapında seminerler verdi. Cüceloğlu’nun bursu ile ABD’de Kaliforniya eyalet üniversitesi Fullerton’da aile ve evlilik terapileri konusunda lisans üstü eğitimini tamamladı ve programı birincilikle bitirdi. Yine Kaliforniya’da şiddete maruz kalmış kadın ve çocuklarla çalıştı ve aile içi şiddet konusunda uzmanlık eğitimi aldı. 2001 yılında Türkiye’ye döndü. Uluslararası bir okulda danışman ve kendi ofisinde terapist olarak çalıştı. Çeşitli yayın organlarında yayınlanmış makaleleri ve söyleşileri de bulunan Üzümcü halen Su-Med’de ve ICC’de (International Child Center) çalışmalarına devam etmekte, ayrıca çeşitli sivil toplum örgütlerinde de gönüllü çalışmalara katılmaktadır. İngilizce, Almanca, İspanyolca bilen Üzümcü aktör Levent Üzümcü ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdürmektedir. İki çocuk annesidir.

Yazar: Ebru Tuay Üzümcü
Sayfa Sayısı: 272
Yayınevi: Remzi Kitapevi
Fiyatı : 15 YTL

 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.