Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yumurtalık yerinde değil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYumurtalık yerinde değil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Konu: Yumurtalık yerinde değil
    Gönderim Zamanı: 26 May 2010 Saat 12:31
merhaba kadir bey oğlum şu an 15 aylık.tüm aşı ve kontrolleri için size geliyoruz.burada olmadığınızdan dolayı aşısını sağlık ocağında yaptırdım.oradaki doktor muayene ederken sağ yumurtasının eline gelmediğini söyledi.acil olarak bir ürolog görmesi gerek dedi.ne yapmam gerekiyor?hastaneye gidip gerekli gereksiz bir sürü tetkik yaptımak istemiyorum insanın psikolojisini daha çok bozuyorlar...sizden cevap bekliyorum..şimdiden çok teşekkürler....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2010 Saat 22:57
Sakin ha...Oralardan uzak durun, bunlar tam uckagitcilar...Eger oyle bir durum olsa idi ben size ilk geldiginizde soylerdim...Tekrar geldiginizde, ben size testislere nasil bakilacagini ogretirim, sizde gider o doktorun gozune sokarsiniz...Bunlar tam cete...Hatta daha iyisi benim gelmemi beklemeyin, cocugu sicak su icine oturtun, her iki testisinde torbaya indigini goreceksiniz..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 May 2010 Saat 22:59
Yukarı Dön
oğuzkaan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 00:44
çok teşekkür ederim.zaten sizin kontrolünüzde olduğu için pek problem olarak görmemiştim ama yine de sormak istedim.sayenizde  oğlumu(ki zor bir çocuk) çok rahat bir şekilde büyütüyorum.bir şey daha soracağım size oğlum 15 aylık ve ben 1 aylık hamileyim.ne zamana kadar emzirebilirim oğlumu?tekrardan teşekkürler...gelince görüşmek üzere..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 00:47
Sizi zorlayana kadar devam edebilirsiniz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.