Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yumurtalık yerinde değil

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24047
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 14:01

Konu: Yumurtalık yerinde değil
Mesajı Yazan: oğuzkaan
Konu: Yumurtalık yerinde değil
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 12:31
merhaba kadir bey oğlum şu an 15 aylık.tüm aşı ve kontrolleri için size geliyoruz.burada olmadığınızdan dolayı aşısını sağlık ocağında yaptırdım.oradaki doktor muayene ederken sağ yumurtasının eline gelmediğini söyledi.acil olarak bir ürolog görmesi gerek dedi.ne yapmam gerekiyor?hastaneye gidip gerekli gereksiz bir sürü tetkik yaptımak istemiyorum insanın psikolojisini daha çok bozuyorlar...sizden cevap bekliyorum..şimdiden çok teşekkürler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 22:57
Sakin ha...Oralardan uzak durun, bunlar tam uckagitcilar...Eger oyle bir durum olsa idi ben size ilk geldiginizde soylerdim...Tekrar geldiginizde, ben size testislere nasil bakilacagini ogretirim, sizde gider o doktorun gozune sokarsiniz...Bunlar tam cete...Hatta daha iyisi benim gelmemi beklemeyin, cocugu sicak su icine oturtun, her iki testisinde torbaya indigini goreceksiniz..

Mesajı Yazan: oğuzkaan
Mesaj Tarihi: 27 May 2010 Saat 00:44
çok teşekkür ederim.zaten sizin kontrolünüzde olduğu için pek problem olarak görmemiştim ama yine de sormak istedim.sayenizde  oğlumu(ki zor bir çocuk) çok rahat bir şekilde büyütüyorum.bir şey daha soracağım size oğlum 15 aylık ve ben 1 aylık hamileyim.ne zamana kadar emzirebilirim oğlumu?tekrardan teşekkürler...gelince görüşmek üzere..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2010 Saat 00:47
Sizi zorlayana kadar devam edebilirsiniz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat