Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yıne kulakağrısı..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyıne kulakağrısı..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: yıne kulakağrısı..
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 10:06
gunaydın kadır bey..kızım 4ü bıtırdı..dun anaokulundan sesı kısılmış geldı bır de burun akıntısı..bunun dışında herşey normal..gece uykusundan kulak ağrısı ıle kalktı..akşam hastanedeydık..kötü bır muayene 2sn ıçınde:şikayet ne kulak ağrısı hangı kulak sol dedım ve sadecesol kulağa bakıldı ıltıhap var novalgıne ıgne+antıbıyotık ığne dedı yaptırmadım geldım..yarımkaşık dolven verdım uyudu..sabah normal kalktı..bızım uzunca zamandır bı bademcık hıkayemız var.sık sık hasta olmayız  boy 104 kılo21 ama bademcıkler çookk ırı.alalım almayalım sıkıntısıı kualkalrada sıvı kulakda kır hıkayelerımız oldu..en son herşey normalıdı ve aldırmaktan vazgeçtık..1ay önce..şimdi kulak ağrısı..ne yapmalıyım?*antınbıyotıkmı??
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 10:17
Bir daha böyle bir şey olduğunda sakın o iğneleri yaptırma, antibiyotiğe de ihtiyaç yoktur. Sadece "İliadin pediatrik" BURUN damlasından, BURNUNA 2x2 şer damla damlat, 10 dakika içinde ağrı geçer. %10 kadarında cevap alınmaz, damla yanında "Pedifen" veya benzeri bir ilaç ver. Her nezle iyileşirken, oluşan ödem dolayısı ile "Öztaki" borusu kapanır ve orta kulaktaki "gözyaşı" vasfındaki sıvı atılamaz ve içerde birikir. Hadise mekaniktir. Burun damlaları yeterli olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.