Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yıne kulakağrısı..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18077
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 22:45

Konu: yıne kulakağrısı..
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: yıne kulakağrısı..
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 10:06
gunaydın kadır bey..kızım 4ü bıtırdı..dun anaokulundan sesı kısılmış geldı bır de burun akıntısı..bunun dışında herşey normal..gece uykusundan kulak ağrısı ıle kalktı..akşam hastanedeydık..kötü bır muayene 2sn ıçınde:şikayet ne kulak ağrısı hangı kulak sol dedım ve sadecesol kulağa bakıldı ıltıhap var novalgıne ıgne+antıbıyotık ığne dedı yaptırmadım geldım..yarımkaşık dolven verdım uyudu..sabah normal kalktı..bızım uzunca zamandır bı bademcık hıkayemız var.sık sık hasta olmayız  boy 104 kılo21 ama bademcıkler çookk ırı.alalım almayalım sıkıntısıı kualkalrada sıvı kulakda kır hıkayelerımız oldu..en son herşey normalıdı ve aldırmaktan vazgeçtık..1ay önce..şimdi kulak ağrısı..ne yapmalıyım?*antınbıyotıkmı??

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 10:17
Bir daha böyle bir şey olduğunda sakın o iğneleri yaptırma, antibiyotiğe de ihtiyaç yoktur. Sadece "İliadin pediatrik" BURUN damlasından, BURNUNA 2x2 şer damla damlat, 10 dakika içinde ağrı geçer. %10 kadarında cevap alınmaz, damla yanında "Pedifen" veya benzeri bir ilaç ver. Her nezle iyileşirken, oluşan ödem dolayısı ile "Öztaki" borusu kapanır ve orta kulaktaki "gözyaşı" vasfındaki sıvı atılamaz ve içerde birikir. Hadise mekaniktir. Burun damlaları yeterli olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat