|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanci olmadigi surece, asiri meme emzirmenizin bir zarari yok.. Meme, mama gibi degildir.
Hala dogumdaki 1 kilo eksik devam ediyor, kimseyi dinlemeyin, kakayi da kafaniza takmayin, sanci olmadigi surecede, fazla yedirmenizin bir sakincasi yok. SAKIN:Turk cocuk doktorlarini dinlemeyin. |
|
![]() |
|
sirems ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugun 3. Ay kontrolunde kizim 510 gr almis. Bildigim kadariyla sinirin altinda. Daha once kilo bilgilerini size yazmıştım. Cok emmek istiyor surekli memede ve kakasi hala bol mukuslu ve bazen kanli. Diyet yapmiyorum. Peki kizim bukadar emmesine ragmen neden kilo alimi azaldi. Cevap yazarsaniz sevinirim
|
|
![]() |
|
sirems ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Bir onceki cevabinizi yeni gordum hocam. Kisa araliklarla tartildi. bi hafta hic kilo almamisti( o hafta diyet yaptigim ve bolca stresli oldugum hafta) sonra 10 gunde 230 gr 11 günde 130. Gittikce dusuyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin diyet filan yapmayin, rahatsiz olmadigi surecede istedigi gibi besleyin, kakasini kafaya takmayin. Ancak asiri yemekten, sanci olursa, o zaman azaltiriz.
|
|
![]() |
|
Kilo aliminin az olusunu kafama takmalimiyim:(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedigim gibi, kakayi kafaya takmadan, fazladan besleyin, bu sayede kilo acigi kaybolur. Ancak; sanci olursa, beslenmeyi azaltirsiniz.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam bebeğimi dediginiz gibi beslemekteyim. Ama kilo alimi hala az. 8 gunde 100 gr almis. Kakadaki kanda biraz daha yogunlasti. Birde onsutun fazla gelmesi durumundada olabileceğini okumustum. Benim sutum sanki sulu. Bunun icin yapabilecegim bir sey var mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sanci yoksa, hicbir seye kafanizi takmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|