Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yesil mukuslu kanlı kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51105
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 05:22

Konu: Yesil mukuslu kanlı kaka
Mesajı Yazan: sirems
Konu: Yesil mukuslu kanlı kaka
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2015 Saat 15:45
Merhaba hocam kızım 2.5 aylik uzun zamandır yesil mukuslu kaka yapiyor. 4 kerede kilcal damar gibi oan geldi. Besin alerjisinden suphenildi bir hafta diyet yaptim o hafta hic kilo almamisti. Burada yazdiklariniz bana umut oldu. Kizim surekli memede kalmak istiyor bu şikayetler aşırı beslenmeden olabilir diyorsunuz. Ben ara vermeye çalışıyorum ama cok zorlaniyorum bir turlu sakinlesemiyor emmeden. Dogum kilosu 2500 simdili kilosu 4100 ne yapmaliyim. Nasil bir yol izlemeliyim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2015 Saat 18:03
Bosver.. Kakayi da kafana takma, bildigin gibi meme ver.. Asiri beslenmek cocukta "sanci" yapmiyorsa, degil yesil, isterse,lacivert puantiye kaka yapsin, umursama...
Sakin Turk doktorlarinin da gazina gelme.

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2015 Saat 18:30
Iyiki nette dolasirken size rastladim öyle mutluyumki verdiginiz cevaba. Bu hafta tartilacak kilo aldigini umuyorum. Cok tesekkur ederim. Iyiki siz ve anne icgudusu var. Dr mama takviyesi yapmasina ragmen mumkun oldukca vermeyip emzirmeye calistim

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2015 Saat 21:56
Hocam eklemeyi unutmuşum. Kakada kokuda oluyor. Bu durumda normalmidir

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2015 Saat 07:25
Alt tarafi "kaka" ne bekliyordunuz??

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2015 Saat 08:47
Anne sutu alan bebeklerin kakasi kokmaz denince... Bir de gaz cikarma videonuzu bulamiyorum. Nasil ulasabilirim?

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2015 Saat 16:53
Onlar derler!!! Hangi bir halti biliyorlarki, cocuk haltini bilsinler..
Video icin, moderator arkadaslar yardimci olur.

Mesaj Tarihi: 16 Kas 2015 Saat 10:06
Hocam kizimi dediginiz gibi kakasina bakmadan istedigi kadar emziriyorum. Kizim 37. Haftada 2560 kg dogdu.hastanesen cikarken 2320 gr di. Simdi 81 günlük kilosu 4230.nasil sizce. Asiri beslenmede oldugu gibi fazla degil sanirim. Peki bu bir rahatsizligin göstergesi olabilirmi. Kilosunu nasil degerlendirirsiniz?

Mesaj Tarihi: 16 Kas 2015 Saat 17:50
Sanci olmadigi surece, asiri meme emzirmenizin bir zarari yok.. Meme, mama gibi degildir.
Hala dogumdaki 1 kilo eksik devam ediyor, kimseyi dinlemeyin, kakayi da kafaniza takmayin, sanci olmadigi surecede, fazla yedirmenizin bir sakincasi yok.
SAKIN:Turk cocuk doktorlarini dinlemeyin.

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2015 Saat 22:12
Hocam bugun 3. Ay kontrolunde kizim 510 gr almis. Bildigim kadariyla sinirin altinda. Daha once kilo bilgilerini size yazmıştım. Cok emmek istiyor surekli memede ve kakasi hala bol mukuslu ve bazen kanli. Diyet yapmiyorum. Peki kizim bukadar emmesine ragmen neden kilo alimi azaldi. Cevap yazarsaniz sevinirim

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2015 Saat 22:16
Bir onceki cevabinizi yeni gordum hocam. Kisa araliklarla tartildi. bi hafta hic kilo almamisti( o hafta diyet yaptigim ve bolca stresli oldugum hafta) sonra 10 gunde 230 gr 11 günde 130. Gittikce dusuyor.

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2015 Saat 07:09
Sakin diyet filan yapmayin, rahatsiz olmadigi surecede istedigi gibi besleyin, kakasini kafaya takmayin. Ancak asiri yemekten, sanci olursa, o zaman azaltiriz.

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2015 Saat 09:35
Kilo aliminin az olusunu kafama takmalimiyim:(

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2015 Saat 18:01
Dedigim gibi, kakayi kafaya takmadan, fazladan besleyin, bu sayede kilo acigi kaybolur. Ancak; sanci olursa, beslenmeyi azaltirsiniz.

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2015 Saat 19:00
Kadir hocam bebeğimi dediginiz gibi beslemekteyim. Ama kilo alimi hala az. 8 gunde 100 gr almis. Kakadaki kanda biraz daha yogunlasti. Birde onsutun fazla gelmesi durumundada olabileceğini okumustum. Benim sutum sanki sulu. Bunun icin yapabilecegim bir sey var mi ? 

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2015 Saat 18:00
Sanci yoksa, hicbir seye kafanizi takmayin.

Mesajı Yazan: duruecem
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2015 Saat 17:07
Sancısı olan bebek nasıl bir davranış gösterir hocam tarif edebilir misiniz? kasılma ve sürekli ağlama gibi mi

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2015 Saat 22:04
Bacaklarini karnina cekerek, aglar.
Gozunden yaslar gelir..  Sahte aglamalarda, goz yasi akmaz.

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2015 Saat 15:32
Hocam kızımın kilo alımı daha iyiye gidiyor dediginiz gibi ama 2 3 gundur hem daha cok emiyor hem sancilanmaya başladı. Emince sorun yok ama birakinca kıvranıyor. Devam edeyim mi boyle emzirmeye. Birde rotavirus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz. Zaten kanli kaka yapiyor 2. Ay vurdurugumuzda cogalmisti 2. Dozu vurdurmaya çekiniyorum

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2015 Saat 18:49
Asiyi yaptirin, bir baglantisi yok.

Asi dokunuyorsa, hastaligin kendisi  ne yapar, bir dusunun!!!!

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2015 Saat 14:28
Peki emzirme sikligini degistirmeye ugrasmalimiyim. Son 2 3 gundur sanciyla kivranarak uyaniyor. Memede uyudugu icin gaz cikaramiyorum. Karin gurultusu cok artti. Doktorumuz proktokolit teshisi koydu ve diyete girmemi soyledi. Asiri emdigi icin alerji ihtimalini dusunmek istemiyorum ama yesil mukuslu kanli kaka olunca yapistiriyorlar o teşhisi

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2015 Saat 19:24
Cocukta; Proktokolit!!!   Cok enteresan doktorlariniz var!!! Acaba, manasini biliyormu?
Sakin, diyete filan girmeyin, resmen sacmaliyor.
Sadece;  uyusa bile gazini cikarin, olmadi salincak veya besikte sallayin...
Bu yasta; ne allerjisi???  Siz bakmayin Turk cocuk doktorlarina...
Onlar sikistilarmi, her hastaliga Allerji derler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat