Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2008 Saat 15:57
hocam merhaba bebegim 14 aylık baybay damlamı yoksa Siprak...in  ilaç mı daha faydalı olur uyku düzenini saglanması için .çok sık uyanıyor
Yukarı Dön
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 00:39
hocam tekrar merhaba yukardaki mesajımı bayramdan önce yazmıştım.ve bayram süresince sipraktin ilacı kullandım ancak 2 saatte bir uyanmaya basladı oglum.normalde 1 yada 2 satte bir uyanırdı.yani uykusunda pekde bir degişiklik olmadı diyebilirim.uyandıgında mutlaka emmek istiyr.su veriyorum yada kucagımda sallıyorum ama delirmiş gibi aglıyor.ilacın bugün 5. günü ne yapayım hocam keseyimmi ilaç vermeyi?14 aydır uyku sorunumuz var çalıştıgım için çok zorlanıyorum .zamanı gelince uyuyor ancak çok sık uyanıyor.tesekür ederim
Yukarı Dön
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 00:59
bi arkadasımın çocuguna doktoru at....x önermiş?kullanmakta kararsız size danışmak istedi

Düzenleyen ifakat - 04 Eki 2008 Saat 02:10
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 15:28
Her iki ilaçta allerji ilacıdır, aynı şeylerdir. Kesebilirsiniz. Gündüz az uyutun.Gündüz çok uyursa yandınız demektir.
Yukarı Dön
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 14:29
hoca m merhaba tekrar sipraktin ilacı kestim ama uykusu ahada beter oldu. o  kadar sık uyanıyorki anlatamam.sürekli emmek istiyor.ne yapacagımı bilemiyorum ilacı kullandıgım süre çersinde uykusu şimdiye oranla daha iyiydi.hatta bir gün 6 saat kesintisiz uyumustu.napayımhocam nolur bir akıl verin...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 15:14
Sakın aç kalıyor olmasın? Önce onu bir garantiye alın, düzelme olmazsa, Sipr..tin. kullanabilirsiniz. 5gün verip, 3 gün ara verin.
Gündüz uyutmasınlar. Gündüz bakanlar, rahat etmek için çocuğu uyuturlarsa, kabak sizin başınızda patlar.
Yukarı Dön
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 14:56
hocam merhaba tekrar karnının tok oldugundan çok eminim çünki yatmadan mama veriyorum su içiriyorum.odası ne sıcak ne soguk üzerini fazla örtmüyorum.ama yarım saatte 1 saatte bir uyanıyor...tekrar spraktine başlayacam ama onu ne kadar kullanacam yani 5 günün sonunda kesin düzelme olurmu.5 gün kullandım 3 gün ara verdim.şimdi tekrar kullanayımmı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 15:18
5 gün kullanıp, 3gün ara vererek istediğiniz kadar verebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.