Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10417
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 22:16

Konu: uyku
Mesajı Yazan: şeyme
Konu: uyku
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2008 Saat 15:57
hocam merhaba bebegim 14 aylık baybay damlamı yoksa Siprak...in  ilaç mı daha faydalı olur uyku düzenini saglanması için .çok sık uyanıyor

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2008 Saat 00:39
hocam tekrar merhaba yukardaki mesajımı bayramdan önce yazmıştım.ve bayram süresince sipraktin ilacı kullandım ancak 2 saatte bir uyanmaya basladı oglum.normalde 1 yada 2 satte bir uyanırdı.yani uykusunda pekde bir degişiklik olmadı diyebilirim.uyandıgında mutlaka emmek istiyr.su veriyorum yada kucagımda sallıyorum ama delirmiş gibi aglıyor.ilacın bugün 5. günü ne yapayım hocam keseyimmi ilaç vermeyi?14 aydır uyku sorunumuz var çalıştıgım için çok zorlanıyorum .zamanı gelince uyuyor ancak çok sık uyanıyor.tesekür ederim

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2008 Saat 00:59
bi arkadasımın çocuguna doktoru at....x önermiş?kullanmakta kararsız size danışmak istedi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2008 Saat 15:28
Her iki ilaçta allerji ilacıdır, aynı şeylerdir. Kesebilirsiniz. Gündüz az uyutun.Gündüz çok uyursa yandınız demektir.

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2008 Saat 14:29
hoca m merhaba tekrar sipraktin ilacı kestim ama uykusu ahada beter oldu. o  kadar sık uyanıyorki anlatamam.sürekli emmek istiyor.ne yapacagımı bilemiyorum ilacı kullandıgım süre çersinde uykusu şimdiye oranla daha iyiydi.hatta bir gün 6 saat kesintisiz uyumustu.napayımhocam nolur bir akıl verin...

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2008 Saat 15:14
Sakın aç kalıyor olmasın? Önce onu bir garantiye alın, düzelme olmazsa, Sipr..tin. kullanabilirsiniz. 5gün verip, 3 gün ara verin.
Gündüz uyutmasınlar. Gündüz bakanlar, rahat etmek için çocuğu uyuturlarsa, kabak sizin başınızda patlar.

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 14:56
hocam merhaba tekrar karnının tok oldugundan çok eminim çünki yatmadan mama veriyorum su içiriyorum.odası ne sıcak ne soguk üzerini fazla örtmüyorum.ama yarım saatte 1 saatte bir uyanıyor...tekrar spraktine başlayacam ama onu ne kadar kullanacam yani 5 günün sonunda kesin düzelme olurmu.5 gün kullandım 3 gün ara verdim.şimdi tekrar kullanayımmı?

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2008 Saat 15:18
5 gün kullanıp, 3gün ara vererek istediğiniz kadar verebilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat