Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9109
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:28 |
zelos Yazdı:
canım benım kızım 3 yasını doldurdu aynen senın yazdıgın taplo bızde devam edıyor memeden dedım meeyı bıraktım bıberona gectık onuda bıraktı ama defalarca kalkıyor sabaha kadar yarım saatte bır ve uyutmak için en az bır saat tekrar cabalıyorum ben artık mucadele etmekten vazgectım sınırşlerım cok bozuluyordu sımdı yanımıza gelıp yatıyor ne yazıkkı yınede defalarca uyanıyor yanımızda olup olmadıgını kontrol için |
Tablo aynı  teşekkürler canım ilgine 
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:30 |
Benim kızım hala gazlı ama eskisi kadar rahatsız etmiyor şükürler olsun  ama 12-13 ay çektik, çok sancılıydı yavrum aslında normal olanı gazın 4. aydan sonra kesilmesi ama bazen bizim bebişlerimiz gibi istisnalar çıkıyor
Sende stres yapmamaya çalış, senden de etkileniyor olabilir, hem stres yapınca, durum değişmeyecek ki, ömür boyu orada kalacak değilsiniz, sayılı gün çabuk geçer 
Düzenleyen fatoş - 06 Haz 2008 Saat 14:31
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9109
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:39 |
fatoş Yazdı:
Benim kızım hala gazlı ama eskisi kadar rahatsız etmiyor şükürler olsun  ama 12-13 ay çektik, çok sancılıydı yavrum aslında normal olanı gazın 4. aydan sonra kesilmesi ama bazen bizim bebişlerimiz gibi istisnalar çıkıyor
Sende stres yapmamaya çalış, senden de etkileniyor olabilir, hem stres yapınca, durum değişmeyecek ki, ömür boyu orada kalacak değilsiniz, sayılı gün çabuk geçer  |
Sağol,canım arkadaşım benim.Evet öyle ama tahammül edemiyorum müdahaleye.İyiki varsın 
|
 |
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Puanlar: 1675
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 15:39 |
Canım, benim oğlumunda bikaç ay öncesine kadar uyku problemi yoktu.Ama son zamanlarda yattığından gece yarısına kadar nerdeyse her saat gidiyorum yanına,ağlıyo.Helede evde birileri varsa hiç yatmak istemiyo.Bunlar büyüdüklerinin işareti canım.Şimdi her şey ilgilerini çektikleri için her şeyi keşfetmeye çalışıyorlar,meraklılar.Tabi kendileriylede ilgilenilincede hoşlarına gidiyo,bunu bırakıpta uyumak istemiyorlar.Geçici bir durumdur tabi bunlar ama ne kadar sürer bilmem.Kolik olduğunda bile gece uykusundan bir sorun yaşamadığım için şimdi banada zor geliyo sanki hep böyle gider gibi ama çok sürmeyeceğine tekrar düzenli uyuyacağına inanmaya çalışıyorum  İnşallah senin kızındada bu süreç çabuk geçer
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5921
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 16:02 |
bu topiği okuyunca benim kızımın umutsuz vakaa olduğuna kanaat getirdim.
değil ayrı odada uyumak,ayrı yatakta bile uyutamıyoruz,illa birine dokunacak  
böylece sabaha kadar uyuyabilir,ama uykuya dalınca kendi yatağına yatırdıysan ve yanında kimse yoksa saat başı yatır saat başı uyanır, nasıl ve ne zaman ayrılacak bilemiyorum 
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12040
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 16:28 |
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5921
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 16:34 |
Ayy Derya uykusuzluk senin canına tak etti ne desen haklısın,bari hafta sonu uyuyabilsen
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12040
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 16:42 |
sorma nilgünüm ölü tavuk gibiyim kendime hayrım yok çalışan kadın demeye bin şahiit lazım üstümü giyiyorum saçıı toplayıp çıkıyorum  haftasonu da uyuyamıyorum sabahın 5 inde kalkıyor arda zar zor 8 e kadar tutuyorum yatakta artık iyice düzenim bozuldu dedim herhalde mezarda uyucam herhalde onda da günahladan dolayı acılar izin vermez tövbe tövbeeeeeeeee
|
 |