Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TV ve ÇOCUK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTV ve ÇOCUK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 21:14
ay benim kızda aynı yaa başka bir odada bile olsa koşa koa reklam izlemeye geliyo bitince gidiyo bende reklamla yemek yedirebiliyorum maalesef ama son 1 aydır reklamlara odaklandığı için yutma proglemi zaten yaşıyorum onu açınca hiç yutmuyor bende artık camda yediriyorum Unhappybaby tv izliyor arada o kadarına izin veriyorum günde ortalama yarım saat izliyordur
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 01:08
benim oğlumda aslında yaşı gereğ,i çizgi flm veya animasyonların dikkatini çekeceğini düşünmüştüma ama hiiç oralı olmuyo..sadece reklamları izliyor oda bazen biide tabi yemek yerken Disapproveyemeğin başında eğer gerçekten aç ise tv açmama gerkek kalmıyo ama sonlarına doğru artık yemeği kabul etmemeye başladığında reklamlar tek kurtarıcımSmileçok şükür öle çok ilgisi yok televizyona Smilehe bide müzik kanallarını seviyoSmileeğer oyunlarımız bittiys o sıra ilgilenecek bişey yoksa müzik açıyorum oda oynuyor Tongueçok hoşuna gidiyorTonguearada müzik kanalına bakmasında bi sakınca görmüyorumTongueçünkü kliplerde çok renkli hoşuna gidiyo bu kadarı beni rahatsız etmiyo yaniTongueClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 09:30
canım benim oğlumda 6 aylık.bu zamana kadar tv hiç seyretmedi.bizim evde tv oğlum uyuduğunda açılıyor.o uyanıkken kesinlikle açılmıyor.çevremdekilerde birçok şeyler söylüyorlar ama bu benim çocuğum.ve ben onu bu şekilde eğitmek istiyorum.zaten dr tv yerine kitap okuyun demişti.bende oğlumla sürekli kitap okumaya çalışıyoruz.kitap okumayı seviyor.ilerde tabiki sınır olacak.1 yaşına geldiğinde haftada birgün sadece 15 dak çizgi flim izleyebilecek.bence tv çocukların yaratıcılığını çok kısıtlıyor.
[
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 687
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 12:32
Meralcim sana katılıyorum.Bence de bebekler televizyon izlememeli.Bende elimden geldiğince izletmiyorum.Ama Duru da ne yazıkki artık reklamlara ilgi göstermeye başladı.Herşeyede yasak koyarsam daha çok ilgi çeker diye arada sırada reklamlara bakmasına izin veriyorum.
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 12:33
benim tv.ile ilgili okuduğum bir haberde..bebekler doğumundan itibaren 3 yaşına gelene kadar beyin hücreleri yeni hücreler üretirmiş..ama çocuk tv.bakmaya,daha doğrusu odaklanmaya başladığı anda bu yeni hücrelerin üremesi dururmuş,takii çocuk sabitlenmeden uzaklaşıncaya kadar..hani tv.çocukları aptallaştırıyo dedikleri bu imiş..yeni hücreler üretmeyen beyin,dolasısıyla kısıtlı öğrenim yapıyormuş Disapprove çocukların özellikle klip ve reklamlara ilgi duymasının sebebide..renk,müzik geçişlerinin çok fazla ve hızlı olmasıymış..birde tabii kısa sürmesi..Confused baby tv yi sınırlı izlemesinde ben bir sakınca görmüyorum,çünkü sonuçta ordan bişeyler öğrenme durumları olabilir..ama diğer reklamlar konusunda bende mutsuzumUnhappy 
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 18:40
arkadaşlar bizdede var aynı problem ama benim bebegim yemek yemek istemiyor bende mecburen öykü berkin evlerinin önü boyalı direk şarkısını bulup onunla yediriyorum yoksa kızıma yemek yedirmrk bir işgenceye dönüşüyor inşallah bi zararı olmaz lütfen cevap yazınDisapproveDisapproveDisapprove

Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2008 Saat 22:50
Merhaba Meral
Ben de 2 yaşına kadar tv izlememesini düşünenlerdenim. Tv acik olsa dahi oyuncaklarımızla oynamayı seviyoruz daha cokSmile arada bir günde 15 dakikayı geçmemek şartıyla da baby tv ye bakıyoruz hepsi bu.  

Bu arada herkesden başka bir yorum geliyo bebeğimle ilgili öyle üşümüyo mu şunu yedirsene bunu giydirsene gibi açıkcası ben doktorumuzun tavsiyelerini ve kendi inandıklarımı uygulamayı seçiyorum. Azıcık kulaklarımızı kapıycaz artık napalımSmile Sen de kafana takma Meralcim
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2008 Saat 19:26
ben zaten pek izlemem tv..hatta biyere gittiğimizde oturup tv izleyenlerede gıcık olurum..ama kızım bişiy yemiyo mecbur reklamla yediriyom..yemeyen çocuk çok zor bu konuda çok canım yanıyo o yüzden her yolu deniyom..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.