Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaslar yıne kafam karıstı cok mutsuzum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaslar yıne kafam karıstı cok mutsuzum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: arkadaslar yıne kafam karıstı cok mutsuzum
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 13:42
CryCryarkadaslar dun kontrolum vardı.dr kılosunu soyledıgınde sok gecırdım.gecen hafta dogumu yapacagım hastahanedekı dr 2665 gr olarak tartmıstı.dunku sureklı gıttıgım ozel doktorum ıse 2500 tarttı.bebegım suan 36+5 gunluk ustelık ultrasonda 35 haftalık cıkıyor.en son 32+3 te gıtmıstım dr a ve 2 kg ı asmıs durumda demıstı.bu cocuk 3.5 hatadır 500 gr mı aldı ayrıca gecen hafta 2665 dıde sımdı asıl 2500 oldu anlamadım.sordum dedımkı gecen hafta tarttıklarında 2665 dedıler dedım nasıl olur dedım.mumkun degıl gecen hafta o kıloda olması dedı bebegın 2500 gr mıadında dogarsa yanı 3 hafta sonrasından bahsedıyo 3600 dogar ded nasıl ya sacma degılmı 2500 gram dıyosun 3 hafta 1100 gr almasını beklıyosun.kafam karıstı uzgunum neden bole oldu okadar ıyı gıdyordukı hersey of.sımdık ayın 5 ınde tekrar 2665 tartan hastahaneye gıdıcem yanı dogumu yapacagım hastahaneye bakalım ne dıycek cok merak edıyorum.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 13:53
canım benim bak hiç üzme kendini birincisi usg de bebek bir hafta küçük yada bir hafta büyük çıkbiliyo bide dr muayneinin ii olup plmadığına da bağlı bu ebeğin kilosun dada aynı şey oluyo sen canını hiç sıkma bak kendini üzme güzelim bu senin iştahını daha ço etkiler ve bebeğin bundan zarar görür günah bak benim bebeği doğumuma bir ay kala fala 3 kiloya yakın dı ama son bir hafta mide bulantılarım kendini tekrar gösterdi hiç bişey yiyemiyodum ve doğum yaptığım da 3 350 doğdu düşün yani doktorum 4 4küüratlı bi kilo bekliyodu
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 14:21
aycacım az once dr umu aradım tekrar tekrar sordum yıne aynı seyı soyluyo ınatla.bak senın bebegın doguma bır ay kala 3000 kılo ımıs.benımde dogumuma bır ay hatta bır aydan az 3 hafta var ustelık benım bebegım dogum kanalına 2 onceden gırdı yanı mıadında dogmama ıhtımalı yuksek yanı senınkınden yarım kılo dusuk.heryerde bu haftada 2900 cıvarı olması gerektıgı bılgısı verılmıs.haftada 250 gr alıyodu bebegım neden bole oldu.dr artı eksı hata payı olabılır dedı.yanı bırde bunun eksısıde olurmus ya ınanamıyorum.32 haftalıkken 2100 gr olan bebegım sımdık 2500 oturdum aglıyorum valla banane.3 haftada 400 gr aldıysa mıadında dogarsa 2900 cıvarı dogcak bırde mıadında dogmadıgını dusun cok mınık olmuyomu nasıl oldu bole annaadım.
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 14:33
ya canım benim ne olur üzülme bak bizim bir komşumuz var bundan 12 yıl önce kızını zamanınıda ve birbuçuk yada 2 kg doğurmuş bebeğin zayıflıktan elleyememişler küvezde kalmış ve parmaklarının arasına kulaklarının arkasına pamuk koyuyolarmış yapışmasın diye ama şimdi o kızı görsen genç kız olu sanki maşallahı var bak yaparsan kendine de değil bebeğine yaparsın eğer erken doğma riski varsa bebeğinin doğmasını bile zorlaştırırsın allah korusun güzelim bence senin yapman gereken bebeğini ii beslemek yani kilo değil de kuvvet kazanmasını sağlayarak bun da kalsiyumu bol süt içerek sütlü tatlılarla ve sebze meyvelerle yapacaksın başka çaren yok canım zayıf ta olsa kuvveti olsun bebeğinin hem zayıf bebek kendini çabuk toparlıyo bak benim bebeğimin resmini gör ilk doğduğunda kırış buruş çok küçüktü ama şimdi 7 kilo 300 gr 63 cm olmuş daha 3 ayına girmedi bile üzme cannı hadi gül bakayımSmileki bebeğinde gülücük atsın seninleStaro daha bir melek
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 14:38
ya bidedoktorunun söylediğinin fazlası olduğunu düşün doktorun boş tarafını görme oraya inatla bakma bide şöyle düşün bardak dolu bebeğim bu kg şu kadar fazla olabilir dr eksik gördü ama boş tarafta aklımın bir tarafın da yazılı bu da lbilir ama canımı sıkmıcam bebeğimi ve kendimi üzmücem kendime ve bebeğime dikkat edceğim onun gelişmesine yardımcı olabilecek herşeyi yapacağım bir problem olmazsa bebekler xzaten aldıklarının çoğunu son ayda alıyolar canım ne olur üzülme bak oki
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 14:53
kiloyu o kadar kafana takma  canım sağlıklı olsun sağsağlim doğsun sonra sütünle tosun gibi olur merak etmeWinkhakanda 3 kilo doğdu doğumdan sonra şişlik inince 2800 oldu bir hafta sonra gittiğimde kontrole 3300 olmuştu,1 aylık olduğunda ki kontrolde 4.200 olmuştu.sık sık emzirdim hemencik toparlandı hiç kafana takma kilo alır sağlıklı olması önemli stres yapma boşuna az günün kalmış bebeğinde etkilenir sonraWink
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 16:18
ya sen kendine neden stres yapıyorsunki?yeterki sağlıklı olsun hem ultrasonda ki sonuç net değil.hem benim kızımda 2kiloydu erken doğdu büyümedimi Allahıma şükür küveze bile girmedi.Birde 3haftada bence yarım kilo alır.ama şunu unutma anne karnında beslenemeyen bebek doğar,korkulcak birşeyyok.sen kendine dikkat et birde sabah akşam yatmadan süt iç işe yarıyor bence...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2008 Saat 16:48
Bence kiloyu arkadaşların dediği gibi hiç kafana takma, oradaki sonuç hem her zaman net de çıkmıyor, o yüzden bence buna takılıp, kendini hiç üzme Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.