Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kalp
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kalp

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kalp
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 22:20
Kadir hocam merhaba 43 yaşında 157cm 48 kilo kadınım. İki gün önce sağ mememin altına sancı şeklinde giren ağrılar oldu.Ama adet olmak üzereydim ben ona bağladım açıksası zaten  kısa sürüp geçti sızlama gibi. Bugün de belime yine ara ara sancı şeklinde ağrı girdi. Sonra akşam üstü birden sol mememin üstüne birden yine sızlama şeklinde ani bir ağrı oldu. Hatta canım yandı ve acısından kalp atışım hızlandı. Çok kısa sürdü. Şimdi bir korku oldu bunlar kalp ile ilgili olabilir mi? çok fazlaca bağırsak gazım ve şişkinliğim ver bugün ondan olma ihtimali var mı? size danışmak istedim. Çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 03:44
Kalp ile alakasi YOK, Safra kesenizde bir "TAS" veya iltihap var. 
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 18:21
Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ağrı o an çok kısa oldu geçti bugün herhangi bir şey yok. Acil olarak göstermem gerekir mi? Bir de dahiliye doktoruna gitmem gerekir değil mi? Tekrar çok teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 20:01
Musait bir zamaninizda gosterin. Evet, Dahiliye bakar. Gerek olursa, Cerraha sevk eder.
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 17:10
Hocam sağlık sigortam yenilenir yenilenmez dahiliyeye gideceğim. Size yazdığımdan beri ağrım olmuyordu ama bugün yine sağ ğöğsümün altında sızı gibi girip çıkan bir ağrı oldu sonra sol koltuk altımda oldu. Yatağımız çok kötü çökük, bel ağrısı ile uyanıyorum acaba bu ağrılar kas ağrısı olabilir mi? Bir de dün gece birden nefessiz kalıp yataktan uyandım nefesim kesildi sanki tükürüğüm genzime kaçmış gibi tıkanarak uyandım. ardından bir kaç kez öksürdüm ve açıldım. Bu neden olmuş olabilir acaba? çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 18:44
Fazla yagli-yumurtali gidalardan kacinin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.