Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kalp

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71843
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 23:27

Konu: kalp
Mesajı Yazan: gul78
Konu: kalp
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2022 Saat 22:20
Kadir hocam merhaba 43 yaşında 157cm 48 kilo kadınım. İki gün önce sağ mememin altına sancı şeklinde giren ağrılar oldu.Ama adet olmak üzereydim ben ona bağladım açıksası zaten  kısa sürüp geçti sızlama gibi. Bugün de belime yine ara ara sancı şeklinde ağrı girdi. Sonra akşam üstü birden sol mememin üstüne birden yine sızlama şeklinde ani bir ağrı oldu. Hatta canım yandı ve acısından kalp atışım hızlandı. Çok kısa sürdü. Şimdi bir korku oldu bunlar kalp ile ilgili olabilir mi? çok fazlaca bağırsak gazım ve şişkinliğim ver bugün ondan olma ihtimali var mı? size danışmak istedim. Çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2022 Saat 03:44
Kalp ile alakasi YOK, Safra kesenizde bir "TAS" veya iltihap var. 

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2022 Saat 18:21
Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ağrı o an çok kısa oldu geçti bugün herhangi bir şey yok. Acil olarak göstermem gerekir mi? Bir de dahiliye doktoruna gitmem gerekir değil mi? Tekrar çok teşekkür ederim. 

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2022 Saat 20:01
Musait bir zamaninizda gosterin. Evet, Dahiliye bakar. Gerek olursa, Cerraha sevk eder.

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2022 Saat 17:10
Hocam sağlık sigortam yenilenir yenilenmez dahiliyeye gideceğim. Size yazdığımdan beri ağrım olmuyordu ama bugün yine sağ ğöğsümün altında sızı gibi girip çıkan bir ağrı oldu sonra sol koltuk altımda oldu. Yatağımız çok kötü çökük, bel ağrısı ile uyanıyorum acaba bu ağrılar kas ağrısı olabilir mi? Bir de dün gece birden nefessiz kalıp yataktan uyandım nefesim kesildi sanki tükürüğüm genzime kaçmış gibi tıkanarak uyandım. ardından bir kaç kez öksürdüm ve açıldım. Bu neden olmuş olabilir acaba? çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2022 Saat 18:44
Fazla yagli-yumurtali gidalardan kacinin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat