|
Covıd 19 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2020 Saat 07:06 |
Kadir Bey merhaba 9 yasındaki oglum önce kusma sonra bogaz agrısu oksürük şeklinde grip gecirdi hala öksürüyor sonra kardesi bogaz agrısı burun akıntısı az.atesi yok ikisininde. Onlardanda bana bulaştı bogaz agrısı yutkunurken cok acıyo su gibi burun akıntısı.hapşururken bogazım bayagı agrıyo sadexe tantum verde sprey kullandım belkide covid 19 olduk bilmiyorum.spreyi kullanabilirim dogru mu hocam.agrınkesici almadım vucut agrısı yok ates yok.tesekkür ederim cok sagolun hastaneyede gitmek istemiyorum bosuna ama covid 19 mu onuda merak ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid-19 olabilir. Aynı hastalık arazları; ben ve eşimde Ocak'da oldu. Ondan sonra da, benim dilimin
ucunda bir "elektriklenme" hissi ve tad almada azalma oldu ve yeni geçti.. Tantum Verde Sprey kullanabilirsiniz. Ateş düşürmeyin, kortizonlu spreylerden kullanmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Eyl 2020 Saat 08:56 |
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey günaydın akşam devlet hastanesine gittim egerki covid 19 isem karantinada kalayım kimseye sebep olmayayım diye.doktor şikayetler covid 19 a benzemiyor yşnede kan tahlili yaptıralım dedi tomografi istedi mecburen cektirdim sonuçlar doktorun bilgisayarına gidiyo elime gecmedi sonuçlar enfeksiyon var ama covid degilsiniz dedi.kamda igg igm degerlerinemi baktınız dedim .yok dedş o degerlere capada bakılıyo burda bakılmaz dedi.4 tane ilac yazdı almadım zaten hangi sonuca göre covid 19 degilsiniz dedi inanın bilmiyorum kan tahlilinden anlaşılıyomuki hocam yada tomografiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğin sahtekar!! Elinde ne imkanlar varsa, işe yarasın veya yaramasın sırf paranızı almak için yaptı..
EĞER bir doktor, Öksürüğü olmayan bir hastadan Tomografi istiyor ise; Ya sahtekarın tekidir veya süper cahildir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|