Covıd 19
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67628
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 23:20
Konu: Covıd 19
Mesajı Yazan: secil
Konu: Covıd 19
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2020 Saat 07:06
Kadir Bey merhaba 9 yasındaki oglum önce kusma sonra bogaz agrısu oksürük şeklinde grip gecirdi hala öksürüyor sonra kardesi bogaz agrısı burun akıntısı az.atesi yok ikisininde. Onlardanda bana bulaştı bogaz agrısı yutkunurken cok acıyo su gibi burun akıntısı.hapşururken bogazım bayagı agrıyo sadexe tantum verde sprey kullandım belkide covid 19 olduk bilmiyorum.spreyi kullanabilirim dogru mu hocam.agrınkesici almadım vucut agrısı yok ates yok.tesekkür ederim cok sagolun hastaneyede gitmek istemiyorum bosuna ama covid 19 mu onuda merak ediyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2020 Saat 08:55
Covid-19 olabilir. Aynı hastalık arazları; ben ve eşimde Ocak'da oldu. Ondan sonra da, benim dilimin ucunda bir "elektriklenme" hissi ve tad almada azalma oldu ve yeni geçti.. Tantum Verde Sprey kullanabilirsiniz. Ateş düşürmeyin, kortizonlu spreylerden kullanmayın.
|
Mesajı Yazan: secil
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2020 Saat 07:30
Kadir Bey günaydın akşam devlet hastanesine gittim egerki covid 19 isem karantinada kalayım kimseye sebep olmayayım diye.doktor şikayetler covid 19 a benzemiyor yşnede kan tahlili yaptıralım dedi tomografi istedi mecburen cektirdim sonuçlar doktorun bilgisayarına gidiyo elime gecmedi sonuçlar enfeksiyon var ama covid degilsiniz dedi.kamda igg igm degerlerinemi baktınız dedim .yok dedş o degerlere capada bakılıyo burda bakılmaz dedi.4 tane ilac yazdı almadım zaten hangi sonuca göre covid 19 degilsiniz dedi inanın bilmiyorum kan tahlilinden anlaşılıyomuki hocam yada tomografiden
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2020 Saat 09:32
Bildiğin sahtekar!! Elinde ne imkanlar varsa, işe yarasın veya yaramasın sırf paranızı almak için yaptı.. EĞER bir doktor, Öksürüğü olmayan bir hastadan Tomografi istiyor ise; Ya sahtekarın tekidir veya süper cahildir..
|
|