Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gecmeyen ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gecmeyen ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gecmeyen ates
    Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 14:35
Hocam oglum 10 aylik.yaklasik 1 haftadir burnu akiyordu oksuruyordu  balgamli dr a goturmedim cunku keyfi yerindeydi.ama 3 gundur balgam artti sirtina elimi koyunca hirilti var.3 gundur de atesi dusmedi 38 dereceyide gecmedi.halsiz hic birsey yemiyor icmiyor zorla bikac yudum icirebilirsem kar.ishalde basladi bugun.ne yapmam lazim hocam
Yukarı Dön
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 14:38
Hocam birde dun aksam saat 19.15 gbi dolven verdim ceyrek kasik kadar.ondan sonra keyfi yerindeydi oynadi falan ateste dustu.ama gece tekrar cikti.su an hala atesli  sadece zibinla dolastiriyorum evde bisey yemedi bu saate kadar.sivi seyler vermeye calisiyorum az da olsa zorla
Yukarı Dön
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 19:06
Hocam atesi dustu ama dunde boyle olmustu gece cikar gene muhtemelen.istahsizlik devam ediyor.cok huzursuz agliyor surekli kucagimdan inmek istemiyor.bndechastayim ayni zamanda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 20:09
Grip yaninda; kusma/ishal/Karin agrilari varsa; Domuz gribi" dir, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin. 
Bu konuyu iyi okuyun. 
Yukarı Dön
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 20:27
Ishal var hocam.ama hic kusmadi.ilac kullanmali miyim.doktora gotureyim mi.domuz gribi deyince korktum acikcasi.yarim saat bile uyumuyor nerdeyse hocam.huzursuzluk cok.bundan 2 gun once gece 3 kez bir yeri cok agriyo gibi bagira bagira aglamisti hocam.ne yapmaliyim
Yukarı Dön
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 20:28
Pardon hocam ilac kullanmayin demissiniz zaten.kendi kendine gecer mi.gececekse bekleyebilirim.cok huzursuzlandigi anlarda dolven vereyimmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 02:49
Bu konuyu iyi okuyun. 

Yukarı Dön
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 08:51
Hocam dun aksam dusen ates tekrar cikmadi cok sukur.gecede uyandikca su verdim.onceden hic icmiyordu simdi yavas yavas icmeye basladi.hocam baktim domuz gribine.diger griple ayni belirtilere sahip.nasil ayirt edicez.hic ilac vermeden bekleyelim mi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.