Sayfayý Yazdýr | Pencereyi Kapat

Gecmeyen ates

Nereden Yazdýrýldýðý: Anne Olunca Anladým
Kategori: Çocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu
Forum Adý: Çocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu
Forum Tanýmlamasý: (Sorularýnýz ve cevaplarý)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62073
Tarih: 25 Aðu 2025 Saat 14:16

Konu: Gecmeyen ates
Mesajý Yazan: Gmzblt
Konu: Gecmeyen ates
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2019 Saat 14:35
Hocam oglum 10 aylik.yaklasik 1 haftadir burnu akiyordu oksuruyordu  balgamli dr a goturmedim cunku keyfi yerindeydi.ama 3 gundur balgam artti sirtina elimi koyunca hirilti var.3 gundur de atesi dusmedi 38 dereceyide gecmedi.halsiz hic birsey yemiyor icmiyor zorla bikac yudum icirebilirsem kar.ishalde basladi bugun.ne yapmam lazim hocam

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2019 Saat 14:38
Hocam birde dun aksam saat 19.15 gbi dolven verdim ceyrek kasik kadar.ondan sonra keyfi yerindeydi oynadi falan ateste dustu.ama gece tekrar cikti.su an hala atesli  sadece zibinla dolastiriyorum evde bisey yemedi bu saate kadar.sivi seyler vermeye calisiyorum az da olsa zorla

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2019 Saat 19:06
Hocam atesi dustu ama dunde boyle olmustu gece cikar gene muhtemelen.istahsizlik devam ediyor.cok huzursuz agliyor surekli kucagimdan inmek istemiyor.bndechastayim ayni zamanda

Mesajý Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2019 Saat 20:09
Grip yaninda; kusma/ishal/Karin agrilari varsa; Domuz gribi" dir, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin. 
Bu konuyu iyi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2019 Saat 20:27
Ishal var hocam.ama hic kusmadi.ilac kullanmali miyim.doktora gotureyim mi.domuz gribi deyince korktum acikcasi.yarim saat bile uyumuyor nerdeyse hocam.huzursuzluk cok.bundan 2 gun once gece 3 kez bir yeri cok agriyo gibi bagira bagira aglamisti hocam.ne yapmaliyim

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2019 Saat 20:28
Pardon hocam ilac kullanmayin demissiniz zaten.kendi kendine gecer mi.gececekse bekleyebilirim.cok huzursuzlandigi anlarda dolven vereyimmi

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 02:49
Bu konuyu iyi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 08:51
Hocam dun aksam dusen ates tekrar cikmadi cok sukur.gecede uyandikca su verdim.onceden hic icmiyordu simdi yavas yavas icmeye basladi.hocam baktim domuz gribine.diger griple ayni belirtilere sahip.nasil ayirt edicez.hic ilac vermeden bekleyelim mi

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 08:53
Grip+Bulanti/kusma/ishal=Domuz Gribi. 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 09:53
Burun akintisi,balgamli oksuruk,ishal,istahsizlik,halsizlik var hocam.kusma olmadi hic.ateste dun aksam dustu ve hep dusuk seyretti en yuksek 38 yani.ins domuz gribi degildir ama hic bisey yemiyor.sadece 2 gundur yatmadan once buraz aciliyor gibi oluyor istahi muz yediriyorum su iciriyorum yatiyor sabah kalkinca gene istahsiz

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 12:39
Hocam ates tekrar basladi.38 civarlarinda.ama cok daha halsiz oglum.istah yok.sadece su iciyor.kafasini tutamicak kadar.dr a goturcem birazdan.ciddi bisey mi hocam.korktum cocugumu ole gorunce kac gundur bi gecmedi

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 14:05
Hocam acile goturdum simdi sirtini dinledi hirilti varmis cigerlerdede var sanki dedi.bide atesi 39 cikti.cocuk doktoruna yonlendirdi.bogazi temiz sag kulagi kizarikmis.simdi dr hava verelim derse napcaz hocam 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 18:00
Hocam cocuk doktoruna goturdum.bu da bogazlari baya kotu dedi.atesi dusmustu onceki hastanede calpol verdikleri icin.3 tane cefamed igne verdi gunde 1 defa.3 gun sonrada amoklavin antibiyotik verdi 4 gun kullanilacak sabah aksam.birde parol.ignenin birini orda yaptirdik.siz kulagimda cinladiniz kadir bey olsa yaptirma derdi diye ama cocugun o halini gorunce yapmayin diyemedim.igne vermeseniz surupla gecmez mi dedim gecmez dedi.hocam eve gelince corba yedi yemezdi normalde atesi de yok su an.ama halsizlik devam ediyor.agizda kotu koku ve pas yok.az az su iciyor.napayim hocam diger igneleri ve antibiyotigi kullanayimmi yoksa kendiliginden gecer mi

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 19:25
Bogaz ve kulak iltihabi varmis yani hocam

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 21:21
Kan Sayimi yapmadilar mi???  Oyle ignelik bir durum olsa; WBC:20'nin ustune cikardi.. 
Ne yaparsaniz yapin,  EN AZ; 1 hafta surecek. 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 21:38
Hic bir tahlil Yapmadilar hocam o yuzden icim rahat degil

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2019 Saat 21:39
Kullanmayalim mi hic bi ilac hocam

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2019 Saat 06:24
Ates + Agizda pis KOKU + Dili kaplayan PAS tabakasi yoksa, antibiyotik GEREKMEZ.. 
Eski cevaplari okuyun. 

Sayfayý Yazdýr | Pencereyi Kapat