|
Kendim için/ mide ağrısı dışkıda kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2018 Saat 02:41 |
Sayın hocam görüşünüze ihtiyacım var. Hamilelik boyunca mide sıkıntısı yaşadım. Kusma, hazımsızlık, geri kaçma. Hamilelik reflüsü dediler. 4 sene geçti ara sıra yokluyor ama tam iyileşmedi.
1 haftadır mide rahatsızlığı vardı. Önce kabız oldum. Daha önceden kabız olduğumda anüs yırtığı oluşmuştu. Yine o bölgede çok fazla acı ve kan oldu. Bepanthen plus yine daha önceden doktor verdiği için kullandım. Arkasından ishal oldum. Tabi anüs iyileşmedi. 1 haftadır midem ağrıyor, ne yesem dokunuyor. Soğuk soğuk terleme ve hals izlik de var biraz.Gece yatınca ağzıma geliyor falan. Aile hekimim gaviscon verdi. Bugün 2 ölçek içtim. Yine tuvalete gittiğimde zorlanarak yaptım. Dışkı etrafı kan ile sarılıydı. İlk kez kanı dışkıda gördüm. Bu durum ciddi bişey midir? Gerçekten korkuyorum ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE; gunde 1 tane, sabahlari; "Famodin 40mg Tablet" alin, 3-4 gunde rahatlarsiniz.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Yalnız kalp ilacı kullanıyorum çarpıntı için Beloc 50mg , bununla birlikte kullanabilir miyim? İlacın yan etkilerinde çarpıntı yazıyor o yüzden danışmak istedim.
Bir de yaklaşık 6aydır geçmeyen genzimdeki balgam birikmesi ve geriye akma olayı, 2 ölçek Gaviscon içmemden sonra geçti. Tesadüf eseri bu düzeldi. Balgam ve reflü ilişkili midir? Şimdiden sağolun hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her turlu ilac ile kullanabilirsiniz.. NOT: Carpinti, Mide yanmasi….. Hepsi Strese bagli olabilir.. Kendi kendinizin doktoru olun, sizi strese sokan olaylardan kacinin…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|