Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için/ mide ağrısı dışkıda kan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60997
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 19:58

Konu: Kendim için/ mide ağrısı dışkıda kan
Mesajı Yazan: Burcu87
Konu: Kendim için/ mide ağrısı dışkıda kan
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2018 Saat 02:41
Sayın hocam görüşünüze ihtiyacım var. Hamilelik boyunca mide sıkıntısı yaşadım. Kusma, hazımsızlık, geri kaçma. Hamilelik reflüsü dediler. 4 sene geçti ara sıra yokluyor ama tam iyileşmedi.
1 haftadır mide rahatsızlığı vardı. Önce kabız oldum. Daha önceden kabız olduğumda anüs yırtığı oluşmuştu. Yine o bölgede çok fazla acı ve kan oldu. Bepanthen plus yine daha önceden doktor verdiği için kullandım. Arkasından ishal oldum. Tabi anüs iyileşmedi. 1 haftadır midem ağrıyor, ne yesem dokunuyor. Soğuk soğuk terleme ve hals izlik de var biraz.Gece yatınca ağzıma geliyor falan. Aile hekimim gaviscon verdi. Bugün 2 ölçek içtim. Yine tuvalete gittiğimde zorlanarak yaptım. Dışkı etrafı kan ile sarılıydı. İlk kez kanı dışkıda gördüm. Bu durum ciddi bişey midir? Gerçekten korkuyorum ve yönlendirmenize ihtiyacım var. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2018 Saat 05:34
SADECE;  gunde 1 tane, sabahlari;  "Famodin 40mg  Tablet" alin, 3-4 gunde rahatlarsiniz. 

Mesajı Yazan: Burcu87
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2018 Saat 08:03
Teşekkür ederim hocam. Yalnız kalp ilacı kullanıyorum çarpıntı için Beloc 50mg , bununla birlikte kullanabilir miyim? İlacın yan etkilerinde çarpıntı yazıyor o yüzden danışmak istedim.

Bir de yaklaşık 6aydır geçmeyen genzimdeki balgam birikmesi ve geriye akma olayı, 2 ölçek Gaviscon içmemden sonra geçti. Tesadüf eseri bu düzeldi. Balgam ve reflü ilişkili midir? Şimdiden sağolun hocam...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2018 Saat 18:53
Her turlu ilac ile kullanabilirsiniz.. 
NOT: Carpinti, Mide yanmasi….. Hepsi Strese bagli olabilir.. 
Kendi kendinizin doktoru olun, sizi strese sokan olaylardan kacinin… 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat