|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2017 Saat 18:09 |
Doktor bey iyi gunler. Asilar hakkindaki gorusunuzu biliyorum ancak kafam cok karisik oldugundan yine soruyorum zora gorusleriniz benim icin onemli. Turkiyede asi yaptirmayan ailelerin sayisi gittikcr artiyor.. Asilarin gerekli ve saglikli olup olmadigi tartismalari bi yana bir de amerikadan gelen bu adilarin cocuklari zehirledigi konusuluyor. Icerisinde civa vs bircok zararli maddenin bulundugu, bunlarin disnda tam olarak ne bulundugunun saglk bakanliginca tespit edilemedigi bunu denetleyecek teknoloji olmadigi vs vs..abd nin kendilerine kullandigi asilarin a sinifi icinde civa olmayan pahali asilar oldugu fakat bize gonderdiklerinin farkli oldugu..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra!! Ben pek bu konu ustunde durmuyorum, zira Turkiye'de aptal orani fazla oldugundan, belki bu sekilde, asi olmayanlar sayesinde, aptal orani azalabilir.. Bunlar o kadar APTAL insanlardirki, dis ulkelerin, Turkiye icin "ozel" asi ureteceklerini bile zannederler!! Turkiye ne menem bir ulke ki; dis ulkeler bu kadar zahmete giriyorlar mis!! Turkiye'yi kim takiyor!!! Adamlar; Turkiye nerede ondan bile haberleri yok!! Sadece asilar degil, ithal ve yerli butun ilaclar denetleniyor! Asilardaki civa zararsizdir.. USA'da da, civali asilar var... Bu yalanlar ortaya cikali nerede ise 5-6 sene oluyor. Demekki hala inanan aptallar var!! Bosverin, uyandirmayin !! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|